Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimi değerlendirir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dgrhnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
4
1
1
24
Merhaba arkadaşlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi deniyorum. Yiyecek ve içecek olarak 2 saat önce kestiğimi belirtmek isterim. 2 sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. 1 ocakta reglim başladı 8 inde bitti. ben teste 10 ocakta başladım, normal döngüm ise 32 35 gün. Kasım ayında kimyasal bir gebelik yaşadım.

Açılan konulara baktım genel olarak t çizgisinin c den daha koyu veya aynı koyulukta olması gerektiği belirtilmiş. Ancak bazı kişiler bunun saate göre de değiştiğini koyu görülen günlerde ikinci kez yapılabileceğini yazmışlar. Saatlik olarak pik olma ihtimali nedir ?

İkinci olarak çatlama olduğu zaman bir sonraki günden itibaren mi çok mu silik olması gerekiyor çizginin. Yoksa yavaş yavaş mı siliklesiyor onu anlayamadım.

Şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• 17373063836308798664081425106019.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 47
Canım öncelikle inşallah istediğin gibi sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
Benim de eylül ve ekim ayında 2 kimyasalım var bu sebeple düzenim şaştı döngüm 32-37 arası olunca ben de ovülasyon yaptım ilk kez. Durumumuz çok benzer. Benim bugün döngünün 21.günü. Dün ve bugün pik oldu. Yani oldukça geç aslında ama doktor kontrolümde yumurta mm ölçülmüştü tam doktorun dediği tarihe denk geldi.
Sende tam pik olmamış. Teste devam et. 20-21.günlerde olabilir senin de benim gibi. 2 gün üstüste pik olabiliyor benim gibi. Denemeye devam et canım

Çok teşekkür ederim. Yarın 20. Günü olacak bugün baya silik çıktı. Teste devam edicem bat'a kadar. Hayırlısı ile sizde güzel haberler alırsınız en kısa zamanda.

Çok teşekkür ederim. Yarın 20. Günü olacak bugün baya silik çıktı. Teste devam edicem bat'a kadar. Hayırlısı ile sizde güzel haberler alırsınız en kısa zamanda.
Amin inşallah canım. Sen de bu şekilde devam et lütfen. Benim pik yapmadan önceki gün gayet silikti. Hep akşam 7-8 civarlarında yapıyordum. Ertesi gün ctesi evdeyim diye sabah 11 gibi yaptım. 6-7 dk içinde koyulaştı. Eğer evdeysen sabah saatleri çok daha iyi oluyor. Bir de testi yapmadan önceki 1-2 saat sıvı alma.
Eminim senin de 1-2 güne pik olacak inşallah.

Insallah birkac gune belirir. Bende genelde 15.00-16.00 arası yapıyorum. Ama yarından itibaren sabah saatlerinde deniycem . Biraz stresli bir süreç, bekleyip göreceğiz.

Insallah birkac gune belirir. Bende genelde 15.00-16.00 arası yapıyorum. Ama yarından itibaren sabah saatlerinde deniycem . Biraz stresli bir süreç, bekleyip göreceğiz.
Aynen öyle gerçekten her aşaması stresli. İnşallah sağlıkla huzurla mutlulukla bebeklerimizi doğurur büyütürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…