- 13 Ocak 2017
- 787
- 540
- 53
- 33
- Konu Sahibi Minikkurabiyem
-
Yapma yaa du bakalim belki yerlesme ancak oluyodur devami geldimi lekelenmenin. Cunku benim gecen cuma pembe akinti oldu bak ancak bugun net çıktı testimCanım test yaptım hiç birşey yok beyaz bildiğin sanırım o gelen lekelenme adetim habercisi
Şu anlık devamı yok ama psikolojikmen sıfıra düştüm diyebilirim bakalım yarına kadar kırmızıya dönerse kesin adettir zaten ki düşüncem de öyleYapma yaa du bakalim belki yerlesme ancak oluyodur devami geldimi lekelenmenin. Cunku benim gecen cuma pembe akinti oldu bak ancak bugun net çıktı testim
Adetse ovu testine basla kuzum ama insallah degildirŞu anlık devamı yok ama psikolojikmen sıfıra düştüm diyebilirim bakalım yarına kadar kırmızıya dönerse kesin adettir zaten ki düşüncem de öyle
Öyle yapcam canım zaten hemen başlayacağım ovu ya ta ki diğer adet gelene kadarAdetse ovu testine basla kuzum ama insallah degildir
Amin canım benimAy canım beni güldürdün Allah ta seni güldürsün ne olur ne olmaz diye eşimden gizli gizli alıp koydum çünkü kafayı yediğimi düşünecek artık aldıklarımı hep kullandın mı diyorBu arada hepsi yapılmış test kullanılmayan kalmadı ne yazık ki hatıra olarak atmadım hamile kalırsam güzel birşey yapmayı planlıyorum
Hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyorum canımValla canım benim şöyle söyleyim sana ablam önermese aklımda bile yoktu yani bu kadar önemli olduğunu hiç bilmezdim geçen ay başladım bende kullanmaya ikinci ayım bu ama geçen ay biraz rahatsızlık mantar sıkıntısı rahim ağzında yara falan olmuştu pek değerlendirme yapmamıştık. Çok şükür geçti işte adam akıllı bu ay kullandım o da şansa kasık ağrılarım sayesinde acaba dedim ve yumurtlama olduğunu gördüm iki gün sonrada silikleşti çatlamıştı bakalım hayırlısı
İnşallah canım benimAmin canım beniminsan atmaya kıyamıyor bendede duruyor bakalım güzel bir resim çekeriz bebeğiniz ile İnşallah
Canım kahverengi lekelenmem var benim iş çıkışı geldi az şekilde çamaşırıma da gelmiyor lavaboya çıktığımda peçete sürünce belli olmayacak derecede var gibi ama ağrım da var yani ara ara giriyor sanırım adet olucam ben. Zaten duphaston da az kaldı 3 gün var bitmesine belki bitmeden olurum başka bahara kaldı sanırımHadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyorum canım
Canım ne yaptın gittin mi kan vermeye güzel haberlerini bekliyorum inşallahKarar degistirdim yarin gitcem kana cunku ben bi dis gebelik gecirdim bakalim duzgunmu kanda artis
Gittim sağlık ocağına ama cok kalabalik oldugu icin persembe gel dedi yolladi doktor beni bende ozele gitsemmi diye düşünüyorum. Sen naptin geldimi lekenin devamiCanım ne yaptın gittin mi kan vermeye güzel haberlerini bekliyorum inşallah
merhaba bende ilk kez bu ay yaptım benim testimi de yorumlar mısınız lütfen10-11 yumurtlama gormussun canim pikbuyuk ihtimalle 12 veya 13de siliklesir
Canim ilerleme guzel bat ne zamn. Sanki yarin yada oburgun dahada kizarir cizgi ama sen bu aksami degerlendir spermler yumurtayi beklesin tuptemerhaba bende ilk kez bu ay yaptım benim testimi de yorumlar mısınız lütfen
4 gündür falan her günü degerlendiriyoruz ama bu seferde sperm kalitesi düşer mi acaba eşimde hiçbir sıkıntı yok. değerlerin iyi demiş doktorCanim ilerleme guzel bat ne zamn. Sanki yarin yada oburgun dahada kizarir cizgi ama sen bu aksami degerlendir spermler yumurtayi beklesin tupte
bat ne demek yeni başladım bu teste pek hakim degilimCanim ilerleme guzel bat ne zamn. Sanki yarin yada oburgun dahada kizarir cizgi ama sen bu aksami degerlendir spermler yumurtayi beklesin tupte
Git canım ya sağlık ocakları öyle özele git hemen yapıyorlar zaten 1-1 buçuk saat sonra çıkar hemen. Bir iki damla daha geldi başka gelmedi kuzum iste anlamadım ki belim ağrıyorGittim sağlık ocağına ama cok kalabalik oldugu icin persembe gel dedi yolladi doktor beni bende ozele gitsemmi diye düşünüyorum. Sen naptin geldimi lekenin devami
Canım bat beklenen adet tarihi sat ise son adet tarihibat ne demek yeni başladım bu teste pek hakim degilim
En önemli günler koyu kırmızı gördüğün yani pik olan ve çatladığı gün o günlerde gün aşırı ilişkiye girin diyor doktorlar bile4 gündür falan her günü degerlendiriyoruz ama bu seferde sperm kalitesi düşer mi acaba eşimde hiçbir sıkıntı yok. değerlerin iyi demiş doktor
Bat. Beklenen adet tarihi. Canim hergune gerek yok spermler azalır kalitesizlesir iki uc gunde bir yeterli en ideali iki gunde birbat ne demek yeni başladım bu teste pek hakim degilim
Ayy hadi hadi insallah kuzum belkide yerlesme yasiyorsun dikkat et bikac gun devami gelmez belki yerlesme oluyorsa bikac gune pozitifi gorursun allahin izniyle. Bel agrisi bende muthis derecede var ona takilma adetteki gibi kasik adrin varmiGit canım ya sağlık ocakları öyle özele git hemen yapıyorlar zaten 1-1 buçuk saat sonra çıkar hemen. Bir iki damla daha geldi başka gelmedi kuzum iste anlamadım ki belim ağrıyor
Dün çok kasık ağrım vardı kuzum ama dayanılmayacak derecede değildi adetteki gibi bugün iki üç kere girdi işte sık sık da lavobaya çıkıyorum bakıyorum sulu akıntım var bugün ıslaklık hissediyorum bakıyorum sadece akıntıAyy hadi hadi insallah kuzum belkide yerlesme yasiyorsun dikkat et bikac gun devami gelmez belki yerlesme oluyorsa bikac gune pozitifi gorursun allahin izniyle. Bel agrisi bende muthis derecede var ona takilma adetteki gibi kasik adrin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?