- 11 Mart 2021
- 66
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi Pasalarin annesi
-
Bu teste göre hamilesinKimse yokmu kizlar
Ovülasyon testiyse yumurtlama görünmüyor canım iki çizgi aynı renkte olması gerekli yada t çizgisi c çizgisinden daha koyu olması lazımMerhaba kizlar. Ben geçenler de de yazmıştım hala adet olmadim 14gun geciktim doktora randevum var ama salı günü. Dünden beri kasiklarimda agri vardı ve aynı yumurtlama zamanında ki gibi akintim oldu acaba yine mi yumurtluyorum diye merak ettim ve ovulasyon testi yaptım. Daha önce hiç yapmadım. Sizce bu sekilde olması ne demek
Yok canim bu gebelik testi değil malesef ovulasyon testi keşke hamilelik olsaBu teste göre hamilesin
Anladim canim sanırım bende kist oldu ve bu kasik ağrıları da bundan üstüne adetim de 14gun geciktiOvülasyon testiyse yumurtlama görünmüyor canım iki çizgi aynı renkte olması gerekli yada t çizgisi c çizgisinden daha koyu olması lazım
O zaman randevunu al erteleme canım mutlaka gitAnladim canim sanırım bende kist oldu ve bu kasik ağrıları da bundan üstüne adetim de 14gun gecikti
Aldim canim sali günü gidicem insallahO zaman randevunu al erteleme canım mutlaka git
Hayırlısıyla olur insallah canimBunlarda benim ovülasyonlar takipteyim bakalım
Anladim canim teseklur ederim cevabın için 2gundur aynı yumurtlama da olduğu gibi akintim ve ağrım olunca acaba 2.ye mi yumurtlama oluyor diye merak ettimOvu testi herzmn böyle silik çıkar sadece yumurtlma olduğunda koyulaşır
Sonucunuz ne oldu acabaBunlarda benim ovülasyonlar takipteyim bakalım
Adet günümü bekliyorum 15 olmazsam test yapıcam bugün yine ovülasyon yaptım böyle resmî ekliyorumSonucunuz ne oldu acaba
Ümitlendirmek istemem ama benim de bu şekilde git gide koyulaştı. Adet gününde de piK yaptı, siz de takip edin, adet gününüze çok varmış yalnız , ikinci yumurtlama da olabilir . İnsallah gebesinizdir azıcık daha sabredin hayırlı sonuçlar alın insallahAdet günümü bekliyorum 15 olmazsam test yapıcam bugün yine ovülasyon yaptım böyle resmî ekliyorum
Amin inşallah hayırlısı siz gebemisinizÜmitlendirmek istemem ama benim de bu şekilde git gide koyulaştı. Adet gününde de piK yaptı, siz de takip edin, adet gününüze çok varmış yalnız , ikinci yumurtlama da olabilir . İnsallah gebesinizdir azıcık daha sabredin hayırlı sonuçlar alın insallah
Dün ve bugünün ovülasyonlarını atıyorum size bakarmısınızÜmitlendirmek istemem ama benim de bu şekilde git gide koyulaştı. Adet gününde de piK yaptı, siz de takip edin, adet gününüze çok varmış yalnız , ikinci yumurtlama da olabilir . İnsallah gebesinizdir azıcık daha sabredin hayırlı sonuçlar alın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?