• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testlerime bakabilir misiniz?

bencede ıkı farklı saatte yapmaya devam edıp rıste atma hıc olan gıden teste olur en fazlaa :) 31/1/2 degerlendırdık bugun tam anlamıyle sılıklestı ıkı farklı test yatım farklı saatlerde hepsı sılık cıktı bugunude degerlendırıp rıske atmasammı dıye dusunuyorum :)
Evet önemli olan silikleştiği günmüş zaten mutlaka kaçırma

bc3e9dda-16f6-4813-8f62-f85327592139.jpeg
kızlar yumurtlamam olmuş mu 2sinde yumurta akı gbi gelmişti akıntım ben anlamadım bu testleri

Evet ya gerçekten gerci sınavlarım vs oldugu ıcın anlamayadabilirim zaman nasıl geçti ama hep aklının bi kenarında oluyor istemsiz
Bende yoğun çalışıyorum o yönden iyi oluyor zaman hızlı geçiyor:) benim bugün çatlama oluyor sanırım kasık ağrım fazla öğlende bir sancı saplandı geçti az önce de böyle beyaz opak bir akıntı oldu galiba çatladı hedefim yarındı ama geceyi değerlendirmek gerekecek galiba

Bende yoğun çalışıyorum o yönden iyi oluyor zaman hızlı geçiyor:) benim bugün çatlama oluyor sanırım kasık ağrım fazla öğlende bir sancı saplandı geçti az önce de böyle beyaz opak bir akıntı oldu galiba çatladı hedefim yarındı ama geceyi değerlendirmek gerekecek galiba
Benımde öyle kasık agrım coktu akıntım bugun yok gibi suana kadar olmadı ama ozellıkle dun gece ıkı kasıgıma da agrı saplandı anlık geçti zaten yumurtlama takip edince bunlarım yumurtlamadan oldugunu fark ettim bu zamana kadar hep işte yediğin yemeklere vs baglardım rutınım bu sanırdım meğerse değilmiş

Ben dunu es gectim değerlendiremedim imkanın varsa degerlendir kesin bence zaten olcaksa 3 gun oncekınden tutar bi gün öncekındende maksadıgımız bildiğimiz günleri kacırmamak değerlendirmemiz kesin olcak değil gözüyle bakıyorum sonunun uzucu olma ihtimaline karsı 😂

Benımde öyle kasık agrım coktu akıntım bugun yok gibi suana kadar olmadı ama ozellıkle dun gece ıkı kasıgıma da agrı saplandı anlık geçti zaten yumurtlama takip edince bunlarım yumurtlamadan oldugunu fark ettim bu zamana kadar hep işte yediğin yemeklere vs baglardım rutınım bu sanırdım meğerse değilmiş
Bende bu ay yaptım ilk defa ovulasyon günümü tahmin ettiğimden daha erken oldu az önce testi tekrarladım çatlamış gerçekten o gündüz ki sancı oymuş. Benim amh düşük doktorlar direk tüp bebek dedi ama biz hiç kendimiz denemediğimiz için önce kendim denemek istedim işte arı sütü ve hayıt kullanıyorum ve gerçekten de ovulasyonu çon net yaşadım doktorlar umudumu kırsa da Allahın dediği olur bir umut işte

Bende bu ay yaptım ilk defa ovulasyon günümü tahmin ettiğimden daha erken oldu az önce testi tekrarladım çatlamış gerçekten o gündüz ki sancı oymuş. Benim amh düşük doktorlar direk tüp bebek dedi ama biz hiç kendimiz denemediğimiz için önce kendim denemek istedim işte arı sütü ve hayıt kullanıyorum ve gerçekten de ovulasyonu çon net yaşadım doktorlar umudumu kırsa da Allahın dediği olur bir umut işte
Ne olmaz denilenler oluyor bencede dogrusunu yapmıssınız keciboynuzu özü esınde sende tuket bol bol ben bu ay ona başladım mutlaka yumurta gunluk tuket ceviz bunlarda ikimizde kullanıyoruz benım doktorum folık asiride zorunlu tuttu ılk dusudugumden beri kullanıyorum ıkımcısınde bırakmıstım kızdı kesinlikle kesmicez diye aralıktam beri duzenlı kullanıyorum aksatmadan normaldede gebelik düşünüldüğünde tüketilmeliymiş zaten su cok ıcen biri değilim bu ay gunde 2 3 bardak zorlayarakta olsa içiyorum bence Allah ol dedikten sonra olmucak bişey yok umudu kesmemek lazım

Ne olmaz denilenler oluyor bencede dogrusunu yapmıssınız keciboynuzu özü esınde sende tuket bol bol ben bu ay ona başladım mutlaka yumurta gunluk tuket ceviz bunlarda ikimizde kullanıyoruz benım doktorum folık asiride zorunlu tuttu ılk dusudugumden beri kullanıyorum ıkımcısınde bırakmıstım kızdı kesinlikle kesmicez diye aralıktam beri duzenlı kullanıyorum aksatmadan normaldede gebelik düşünüldüğünde tüketilmeliymiş zaten su cok ıcen biri değilim bu ay gunde 2 3 bardak zorlayarakta olsa içiyorum bence Allah ol dedikten sonra olmucak bişey yok umudu kesmemek lazım
Ah canım yasım 34 olduğu için hemen direk yallah tüp bebek diyorlar “kendiliğinden de olur amaa” “tüp bebekle bile belki tutmaz” cümlesini duyup eve dönerken ağladığım o günü unutamıyorum. Sonra hep okudum araştırdım daha düşük amh ile bile kendiliğinden olan hatta tüp bebeğe giderken kalan bile var. Hayıt arı sütü folik asit avokado ceviz badem muz bu ay elimden geldiğince dikkat ediyorum ve ilk defa bu kadar net çatlama ağrısı hissettim. rabbime dua ediyorum bol bol. İnşallah nasip eder geçen ay takvime göre denedik olmamıştı

Back
X