- Konu Sahibi pembefiyonklu1kiz
Valla benım bi tanıdıgıma pcos var cocugun olmaz dediler aynı anda korunmayı bırakmıstık o bunu ogrenince tekrar korundu tedavısıne basladı 3 ay duzenlı doktor eslıgınde dıyet yaptı spor yaptı 3 ay sınra korunmayı bıraksın diye esıyle ıkna etmeue calıstık ıstıyorum ama korkuyorum dıyodu sonra ıkna oldu o ay hamile oldugunu ogrendı sonra ogrendıkkı aslında korundugu sırada bizle korkuyorum dediği sırada hamıle kalmıs bana doktor kımyasal gebelik gecirmen hamıle kalabiliyosun demek bi saglım problemınız yok demelerine ragmen 1 senedır ugrasıyoruz olmuyor kıme neyi ne zaman nasıp ediceğini belli olmaz Allah hiç kımsenın kucagını cocuksuz bırakmasın hepimiz hayırlı evlatlar nasıp etsin hepimize hayırlı anne baba olmayı nasıp etsin bende hiç cocuk dusunmuyordum esım ıkna etmişti 1 sene sonra annelerimizinde 1 sene olmamıs belkş olur diye 1 ay cok umutlanmasıyla adet oldugumu öğrendiğinde agladıgını gorunce karar verdim test ısıne ve yediğime içtiğime dıkat etmeye rabbim yüzündekı gulucuklerı gormeyi de nasıl etsin bana dıye dua ediyorum her gun zor bir süreç ama elbette nasıbımızde varsa her zaman olucaktır buna karsı ınancım tam sende inan tsbikide bosa konusmuyorlar tibbi bilgileri var evet ama Allah'ın da vardır bi bildiği o ol dedikten sonra tum dunya olmucak desin isterseAh canım yasım 34 olduğu için hemen direk yallah tüp bebek diyorlar “kendiliğinden de olur amaa” “tüp bebekle bile belki tutmaz” cümlesini duyup eve dönerken ağladığım o günü unutamıyorum. Sonra hep okudum araştırdım daha düşük amh ile bile kendiliğinden olan hatta tüp bebeğe giderken kalan bile var. Hayıt arı sütü folik asit avokado ceviz badem muz bu ay elimden geldiğince dikkat ediyorum ve ilk defa bu kadar net çatlama ağrısı hissettim. rabbime dua ediyorum bol bol. İnşallah nasip eder geçen ay takvime göre denedik olmamıştı
Rabbim gönlümüze düşürdüğü heyecanı kursagımızda bırakmasın bosa dusurmemıstır bu hevesi de isteğide içini ferah tut