- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.073
- 548
Evet canım bendede yapmaya gerek yok silikleşmiş bayağ inşAllah gebe oldugun haberinide paylaşırsın mutlaka yazBugünki düne göre daha silik çıktı bugünden sonra test yapmayayım en iyisi
Benim daha bugün 19. Gün yumurtlamanın üstünden 4 gün geçti üstte testlerimi atmıştım amaBana da öyle dediler ama dün gece sabaha karşı oldu ilişki. O yüzden gerek var mı bilemedim. En iyisi garantiye almak sanırım. Sizinki tuttu mu var mı gebelik
İnş canım inş erken doğum yapmamın üstünden 7 ay geçti artık olsun da evimiz bebiş sesleriyle şenlensinEvet canım bendede yapmaya gerek yok silikleşmiş bayağ inşAllah gebe oldugun haberinide paylaşırsın mutlaka yaz
Aminnn amiinnn canım hepimizin ben bile bir aydır düşünmeme rağmen sabırsızlanıyorum ki bolca da dua et meryem suresi dinle inanılmaz huzur veriyorİnş canım inş erken doğum yapmamın üstünden 7 ay geçti artık olsun da evimiz bebiş sesleriyle şenlensin
K bakma canım evet paylaştıktan sonra gördüm senin olduğunu. Yeniyimde ben burada. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah bu ay benimde ilk ovulasyon denemem.Benim daha bugün 19. Gün yumurtlamanın üstünden 4 gün geçti üstte testlerimi atmıştım ama
Aynen kuran dinlemek huzurlu oluyor sizin de mi ilk olacakAminnn amiinnn canım hepimizin ben bile bir aydır düşünmeme rağmen sabırsızlanıyorum ki bolca da dua et meryem suresi dinle inanılmaz huzur veriyor
Bende ilk defa deniyorum geçen ay 2 güne 1 yaptık yine tutmadı bu sefer bunu denedik bakalım ne olacakK bakma canım evet paylaştıktan sonra gördüm senin olduğunu. Yeniyimde ben burada. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah bu ay benimde ilk ovulasyon denemem.
Evet canım ilk rabbim en kısa sürede en hayırlısını versiin inşAllahAynen kuran dinlemek huzurlu oluyor sizin de mi ilk olacak
İnşallah vesile olur. hayırlısı olsun hakkımızdaBende ilk defa deniyorum geçen ay 2 güne 1 yaptık yine tutmadı bu sefer bunu denedik bakalım ne olacak
İnş canım Allah bu ay hepimizin yüzünü güldürsün kaç gün kaldı sizin öğrenmenizeEvet canım ilk rabbim en kısa sürede en hayırlısını versiin inşAllah
Amin inş hayırlısı olsun diyecek bişeyimiz yokİnşallah vesile olur. hayırlısı olsun hakkımızda
8martta regl oldum canım şimdi normal yumrtlama zamanlarımı değerlendiricem tekrardanİnş canım Allah bu ay hepimizin yüzünü güldürsün kaç gün kaldı sizin öğrenmenize
Hımm anladım canım inş bu sefer tutar8martta regl oldum canım şimdi normal yumrtlama zamanlarımı değerlendiricem tekrardan
İnşallah canımmHımm anladım canım inş bu sefer tutar
Merhaba sonuç nedir acaba bende bu ay denedim ovülasyon testiniKızlar merhaba Regl ertesi günden itibaren test yapmaya başladım testi yapmadan önce sıvı alımına dikkat ettim 2 saat kadar bir şey içmedim ama saatleri belirsizdi cok düzenli yapmadim 28 subat ve 1 mart yani bugun yaptıgım öglen 11 buçuktaydı onlar düzenli sizce yumurtlama dönemimi geçirdim mi yoksa saatlerden dolayi mi böyle oldu ilk kez ovulasyon testi yapıyorum ve regl dönemim cok düzenli değil 7 aylik evliyim 2 aydır cocuk sahibi olmayı düşünüyoruz sanırım cok stres yaptığım için bi 27 günde birde 37 günde regl oldum bu ay ovulasyon testi denedik sadece yardım eder misiniz bana lütfen
Yumurtlama yarın ya da ertesi günlerde olur iki çizgi de eşit koyulukta olması gerek canım benim 14. Gün olmuştu bak bu şekilKızlar bende yeni katıldım bugun 9 günüm biraz önce ovu testi yaptım ama hiç anlamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim foto atıp bskabilirmisiniz
Ya diyorlar ikinci çizgi diğerine daha koyu olması lazım benim o zaman bi 5 güne kadar anca koyu olurYumurtlama yarın ya da ertesi günlerde olur iki çizgi de eşit koyulukta olması gerek canım benim 14. Gün olmuştu bak bu şekil
Ben 9. Gün başlamıştım 14. Gün koyu olmuştu adetlerimde düzensizdirYa diyorlar ikinci çizgi diğerine daha koyu olması lazım benim o zaman bi 5 güne kadar anca koyu olur
Canım naptınız değerlendirdiniz mi bu günleri? Benimde senden 2 gün sonra aynı senin ki gibi çıktı aynı marka testim.Kızlar ovulasyon testim pik olmuş mu ne zaman değerlendirme olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?