- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.066
- 548
Testine devam et canımm silik olana kadar ilişkiye de devam
Yaaa hadi inşAllah canım çok teşekkür ederim :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa hadi inşAllah canım çok teşekkür ederim :):)
Tamam canım belki yarın pik görürümTestine devam et canımm silik olana kadar ilişkiye de devam
Benimde pik yapıp çatlamış galiba dün değerlendirildi bir de bugün olur inşallah 3. Günü yapmaya gerek var mıEvet canım olmuş gibii koyu bayag
Ertesi günü de değerlendirilmesni de doğru buluyorlar canımBenimde pik yapıp çatlamış galiba dün değerlendirildi bir de bugün olur inşallah 3. Günü yapmaya gerek var mı
12-14-15-16 gün olacak o zaman 14. Gün gece test yapmayı unutmuşum dünki testte gördük çatlamayıErtesi günü de değerlendirilmesni de doğru buluyorlar canım
Sen bana ugurlu geldin az önce yaptım ve 6 aydır ilk defa pik gördüm Allah herşeyi gönlüne göre versinTestine devam et canımm silik olana kadar ilişkiye de devam
Süper bir pik olmuş canım beniim değerlendir kesinlikle teste devam edelim ne güzel dua ediyorsun Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınSen bana ugurlu geldin az önce yaptım ve 6 aydır ilk defa pik gördüm Allah herşeyi gönlüne göre versin
12-14-15-16 gün olacak o zaman 14. Gün gece test yapmayı unutmuşum dünki testte gördük çatlamayı
Amin kuzumm Allahım hepimizin yüzünü güldürsün Degerlendirmeye devam gerisi Allahıma kalmışSüper bir pik olmuş canım beniim değerlendir kesinlikle teste devam edelim ne güzel dua ediyorsun Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Tabiki de kuzum güzel haberlerini bekliyorumAmin kuzumm Allahım hepimizin yüzünü güldürsün Degerlendirmeye devam gerisi Allahıma kalmış
İnş canım Allah ım hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıyla versinOlsun değerlendirme yaptıysan nasip canım bazen x kişisi sadece piki değerlendirdim diyo hamile oluyor onada çok bağlı kalma inşallah gönlünce olur
Aminnn canımmİnş canım Allah ım hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıyla versin
Sagol canım inşAllahhTabiki de kuzum güzel haberlerini bekliyorum
Canım 14. Gün yumurtlama 15.gün çatlama gözüküyordu 2 gündir daha silik çıkarken bugün koyu çıkmaya başladı tekrar ovilasyon testi yapmaya devam edeyim mi bırakayım mı artık yumurtlamaya göre 11 gün var adete normalde düzensiz adet oluyorum bugünki testim böyle dünki de silik olanAminnn canımm
Aslında silik duruyor canım istersen yarında bir kontrol et günlerinide değerlendirdin demiCanım 14. Gün yumurtlama 15.gün çatlama gözüküyordu 2 gündir daha silik çıkarken bugün koyu çıkmaya başladı tekrar ovilasyon testi yapmaya devam edeyim mi bırakayım mı artık yumurtlamaya göre 11 gün var adete normalde düzensiz adet oluyorum bugünki testim böyle dünki de silik olan
Evet değerlendirdik silik de düne ve önceki güne göre koyu çıktıAslında silik duruyor canım istersen yarında bir kontrol et günlerinide değerlendirdin demi
Dün çatlamış gibi duruyor benimki de böyle oldu ilk biraz silikleşti 2. Gün sizinki gibi oldu ama bugünü de değerlendirin bana öyle demişlerdiKızlar benim yum bugün mü çatlamış yoksa dün mü fikri olan varsa yardımcı olabilir misiniz
Bugünki düne göre daha silik çıktı bugünden sonra test yapmayayım en iyisiAslında silik duruyor canım istersen yarında bir kontrol et günlerinide değerlendirdin demi
Bana da öyle dediler ama dün gece sabaha karşı oldu ilişki. O yüzden gerek var mı bilemedim. En iyisi garantiye almak sanırım. Sizinki tuttu mu var mı gebelikDün çatlamış gibi duruyor benimki de böyle oldu ilk biraz silikleşti 2. Gün sizinki gibi oldu ama bugünü de değerlendirin bana öyle demişlerdi