• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aranızda hamile olan oldu mu benim 5 gün var ama adet belirtisinin hepsi var kaç gündür beri sarı akıntı da var yoğun sayılabilir şekilde

Benim bat 23 Mart merakla bekliyorum ne adet ne gebelik belirtim var bakalım 🤔

Benim bat 23 Mart merakla bekliyorum ne adet ne gebelik belirtim var bakalım 🤔
Bende yumurtlamadan hesaplarsam 24 mart ama kaç gündür adet belirtisi var bugün de rahim aşağı inmiş mi diye baktım da inmiş ya Bi kaç güne olurum yarın olmazsam tabii

Kızlar sabahda böyleydi akşamda döngü 18ne demek bu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 81
Hala yumurtlama yok daha önce koyu çıkmadı değil mi
bisey sorucam ben ya. ben her gun 6 gibi isten gelince yapiyorum. 2 saat oncesinden sivi almayi birakiyorum.acaba dogru cikiyor mudur ki yani ben o saatlere dikkat edemiyorum

bisey sorucam ben ya. ben her gun 6 gibi isten gelince yapiyorum. 2 saat oncesinden sivi almayi birakiyorum.acaba dogru cikiyor mudur ki yani ben o saatlere dikkat edemiyorum
Genelde sabah 12-16 akşam 20-22 arası diyorlar ama bende bu ay ilk defa kullandım ama gebelik oluşmadı 😔 yumurtlama çatlama olmasına rağmen

Yok şu şekildeydi :/
Hala yumurtlama olmamış ki 2 si de aynı koyulukta çıkması lazım ama hergün sabah yapıyorsanız sabah akşam yapıyorsanız akşam yapın Bi akşam Bi sabah yapmayın Bi de 2 saat önceden sıvı almayı bırakın genelde aynı saatlerde yapmayı deneyin

Hala yumurtlama olmamış ki 2 si de aynı koyulukta çıkması lazım ama hergün sabah yapıyorsanız sabah akşam yapıyorsanız akşam yapın Bi akşam Bi sabah yapmayın Bi de 2 saat önceden sıvı almayı bırakın genelde aynı saatlerde yapmayı deneyin
Takvim de yarın gözüküyor yarında bakacağım

Genelde sabah 12-16 akşam 20-22 arası diyorlar ama bende bu ay ilk defa kullandım ama gebelik oluşmadı 😔 yumurtlama çatlama olmasına rağmen
ben de adetimin 21. gunu doktora gidecegim. bakalim yumurta olusuyor mu olusmuyor mu? belki de olgunlasmiyor. ben de de cizgi cok belirli cikmadigi icin gidecegim.

ben de adetimin 21. gunu doktora gidecegim. bakalim yumurta olusuyor mu olusmuyor mu? belki de olgunlasmiyor. ben de de cizgi cok belirli cikmadigi icin gidecegim.
Aynen gitmekte fayda var ben bugün gittim tahlil yapmadı sadece ultrasonla baktı rahim iyi dedi klomen tedavisine başlattı

Kızlar sizce yumurtlamadan sonra bu koyuluk normal mi daha mı silik olması gerekir adete 10gün var

Eklentiler

• IMG_20210403_160221.jpg
    IMG_20210403_160221.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 44
Back