- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 40
Evet değerlendirdik canım merakla bekliyorum bat günümüCanım naptınız değerlendirdiniz mi bu günleri? Benimde senden 2 gün sonra aynı senin ki gibi çıktı aynı marka testim.
Hadi inşallah olmuştur canımmEvet değerlendirdik canım merakla bekliyorum bat günümü
İnşallah hepimizin kucağı dolsun en hızlısındanHadi inşallah olmuştur canımmgüzel haberini bekliyorum hayırlısıysa
Bende yumurtlamadan hesaplarsam 24 mart ama kaç gündür adet belirtisi var bugün de rahim aşağı inmiş mi diye baktım da inmiş ya Bi kaç güne olurum yarın olmazsam tabiiBenim bat 23 Mart merakla bekliyorum ne adet ne gebelik belirtim var bakalım
Hala yumurtlama yok daha önce koyu çıkmadı değil miKızlar sabahda böyleydi akşamda döngü 18ne demek bu
bisey sorucam ben ya. ben her gun 6 gibi isten gelince yapiyorum. 2 saat oncesinden sivi almayi birakiyorum.acaba dogru cikiyor mudur ki yani ben o saatlere dikkat edemiyorumHala yumurtlama yok daha önce koyu çıkmadı değil mi
Yok şu şekildeydi :/Hala yumurtlama yok daha önce koyu çıkmadı değil mi
Genelde sabah 12-16 akşam 20-22 arası diyorlar ama bende bu ay ilk defa kullandım ama gebelik oluşmadıbisey sorucam ben ya. ben her gun 6 gibi isten gelince yapiyorum. 2 saat oncesinden sivi almayi birakiyorum.acaba dogru cikiyor mudur ki yani ben o saatlere dikkat edemiyorum
Hala yumurtlama olmamış ki 2 si de aynı koyulukta çıkması lazım ama hergün sabah yapıyorsanız sabah akşam yapıyorsanız akşam yapın Bi akşam Bi sabah yapmayın Bi de 2 saat önceden sıvı almayı bırakın genelde aynı saatlerde yapmayı deneyinYok şu şekildeydi :/
Takvim de yarın gözüküyor yarında bakacağımHala yumurtlama olmamış ki 2 si de aynı koyulukta çıkması lazım ama hergün sabah yapıyorsanız sabah akşam yapıyorsanız akşam yapın Bi akşam Bi sabah yapmayın Bi de 2 saat önceden sıvı almayı bırakın genelde aynı saatlerde yapmayı deneyin
Takvim çoğu zaman doğru çıkmıyor ama akıntınız şeffaf olursa yumurtlama oluyor demek ordan da anlayabilirsinizTakvim de yarın gözüküyor yarında bakacağım
ben de adetimin 21. gunu doktora gidecegim. bakalim yumurta olusuyor mu olusmuyor mu? belki de olgunlasmiyor. ben de de cizgi cok belirli cikmadigi icin gidecegim.Genelde sabah 12-16 akşam 20-22 arası diyorlar ama bende bu ay ilk defa kullandım ama gebelik oluşmadıyumurtlama çatlama olmasına rağmen
Aynen gitmekte fayda var ben bugün gittim tahlil yapmadı sadece ultrasonla baktı rahim iyi dedi klomen tedavisine başlattıben de adetimin 21. gunu doktora gidecegim. bakalim yumurta olusuyor mu olusmuyor mu? belki de olgunlasmiyor. ben de de cizgi cok belirli cikmadigi icin gidecegim.
yumurtasi catlamayanlar icin verilmiyorbmu klomen?Aynen gitmekte fayda var ben bugün gittim tahlil yapmadı sadece ultrasonla baktı rahim iyi dedi klomen tedavisine başlattı
Yumurta geliştirmek için veriliyor çatlaması için iğne veriyorlaryumurtasi catlamayanlar icin verilmiyorbmu klomen?
2. Resimdeki yumurtlamaArkadaşlar bir bakar mısınız? Bugün t daha koyu ama c çizgisinden açık. Sizce yumurtlama Bugün mü ? Daha var mı?
Eki Görüntüle 2792833 Eki Görüntüle 2792834
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?