Ovülasyon testime bakar mısınız kızlar yardıma ihtiyacım var

ozceren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2024
13
2
24
Merhabalar, ben 25 yaşındayım ve pcos a sahibim, 6 ay önce henüz çocuk düşünmediğimiz için doktor doğum kontrol hapı verdi. 6 ay doldu ve 8 ekimde ben doktor eşliğinde hapı bıraktım gebelik istediğim için, fakat doktor 1 ay beklememizi önerdi ve folik asit verdi şuanda onu kullanıyorum. Bu süreçte ovülasyon testine başladım fakat pik gördüğümü düşünmüyorum çokta tecrübem yok ovülasyon testleri konusunda. Görseldeki testte bir koyuluk var ama bana pik gibi gelmedi bana yardımcı olur musunuz. Teşekkür ederim

Ben doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay ya yumurtlamazsam korkusuyla ovülasyon alıp denedim. Yumurtladım zamanında adet de oldum. Kendinizi şartlamayın öyle. Kaçıncı gündesiniz şu an adet başlangıcından itibaren

Şuanda 27. Gündeyim. Dediğiniz gibi aslında stres falan yapmıyorum acele etmiyorum ama bir heyecan ve endişe var ne yalan söyleyeyim oda pcos olduğum için çok belirsiz herşey

Mrb bayanlar adetim biteli 8gun oldu ilk defa ovulasyon testi yaptim bu sekilde cikti

Pik oldu dediniz ya ondan dedim suan karnim şiş arada afif kasik agrisi bide goguslerde arada agri var
Pik olması demek yumurtlama olduğu anlamına geliyor ya en verimli gündesiniz yani, bugün yarın değerlendirme şansınız varsa süper olır

Bol bol havuç yee ve yumurtalarını büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…