Muhtemelen bu ay pik göremeyeceğim görseldeki testlerden sonra yaptığım bütün testler çok silikti. Gerçi regl bile olamayabilirim bu ay doğum kontrol hapı olmadan ilk ayımHenüz pik olmamış evet
Ben doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay ya yumurtlamazsam korkusuyla ovülasyon alıp denedim. YumurtladımMuhtemelen bu ay pik göremeyeceğim görseldeki testlerden sonra yaptığım bütün testler çok silikti. Gerçi regl bile olamayabilirim bu ay doğum kontrol hapı olmadan ilk ayımCevabınız için teşekkür ederim
Şuanda 27. Gündeyim. Dediğiniz gibi aslında stres falan yapmıyorum acele etmiyorum ama bir heyecan ve endişe var ne yalan söyleyeyim oda pcos olduğum için çok belirsiz herşeyBen doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay ya yumurtlamazsam korkusuyla ovülasyon alıp denedim. Yumurtladımzamanında adet de oldum. Kendinizi şartlamayın öyle. Kaçıncı gündesiniz şu an adet başlangıcından itibaren
Pik olmuşMrb bayanlar adetim biteli 8gun oldu ilk defa ovulasyon testi yaptim bu sekilde ciktiEki Görüntüle 3499885
Olmus mu olucak miPik olmuş
Olmuş olmuş :)Olmus mu olucak mi
O zaman gec kaldikOlmuş olmuş :)
Ne zamanın testi ki bu?O zaman gec kaldik
Bugunun testi cnmNe zamanın testi ki bu?
E niye geç kaldınızBugunun testi cnm
Pik oldu dediniz ya ondan dedim suan karnim şiş arada afif kasik agrisi bide goguslerde arada agri varE niye geç kaldınız
Pik olması demek yumurtlama olduğu anlamına geliyor ya en verimli gündesiniz yani, bugün yarın değerlendirme şansınız varsa süper olırPik oldu dediniz ya ondan dedim suan karnim şiş arada afif kasik agrisi bide goguslerde arada agri var
Anladim tesekkur ederim bilmiyorum cunku ovülasyon testini ilk defa bu sabah kulladimPik olması demek yumurtlama olduğu anlamına geliyor ya en verimli gündesiniz yani, bugün yarın değerlendirme şansınız varsa süper olır
Güzel güne denk getirmişsiniz ilk testinizi maşallahAnladim tesekkur ederim bilmiyorum cunku ovülasyon testini ilk defa bu sabah kulladim
Suan hamile kalmış gibi mutluyumGüzel güne denk getirmişsiniz ilk testinizi maşallah
Bol bol havuç yee ve yumurtalarını büyütMerhabalar, ben 25 yaşındayım ve pcos a sahibim, 6 ay önce henüz çocuk düşünmediğimiz için doktor doğum kontrol hapı verdi. 6 ay doldu ve 8 ekimde ben doktor eşliğinde hapı bıraktım gebelik istediğim için, fakat doktor 1 ay beklememizi önerdi ve folik asit verdi şuanda onu kullanıyorum. Bu süreçte ovülasyon testine başladım fakat pik gördüğümü düşünmüyorum çokta tecrübem yok ovülasyon testleri konusunda. Görseldeki testte bir koEki Görüntüle 3498256 yuluk var ama bana pik gibi gelmedi bana yardımcı olur musunuz. Teşekkür ederim