Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2816846 Kızlar bugün sabahki ovülasyon testim bu şekilde ve yumurtlama olduğu anlamına mı geliyor ?
canım bu testi yaptıgın an dan itibaren 24 saat içini degerlendirmen lazım.2 ay bende denemiştim bunu. hatta bu şekilde koyulaşmadan önceki günü degerlendirmekte faydalı.
eger sperm sayı sıkıntısı yoksa 2 gün üst üste degerlendirmek önemli. pik yaptıgı gün ve ondan önceki 36 saat gibi bi süre .

3 gün sonra catlama oluyor diye biliyorum ben . bende 2 gün sürüyordu bi ayda 1 gün sürdü pik değer

Kızlar bana da yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_20210411_123406.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 63
Canım hic akıntın felan oldu mu. Normal dışı farkettigin benim beyaz akıntı oluyor yumurtlama günü. Belki ordan tahmin yürütüruz. Herhangi bir hastalığın var mi bide
Herhangi bir hastalıgım yok akıntımda işte o 15. Ve 16. Günlerde vardı o günleri değerlendirdim bu aralarda var seffaf ama

Ve aynı zamanda canm bazen yumurtalar belli olgunluğa gelmeden çatlayabiliyor malesef ki o zaman testte yakalayamiyoruz yumurtlamayi
Benm tahminim 15. Ve 16. Günler ağrımda vardı akıntı da vardı testlerin hassas olmaması olabilir mi hani göstermiyoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…