Canım yumurtlama olmamış henüzEki Görüntüle 2812841 Ovülasyon testini pek bilmiyorum bugün yumurtam çatlamısmı bugünü değerlendirim mi yoksa beklim mi kızlarr ?
27 sinde mi başladın yapmayaEki Görüntüle 2812841 Ovülasyon testini pek bilmiyorum bugün yumurtam çatlamısmı bugünü değerlendirim mi yoksa beklim mi kızlarr ?
Evet 27 sinde basladım ama bugünki diğerlerime göre daha koyu çıktı27 sinde mi başladın yapmaya
Yok canım henüz yumurtlama değil ikisi aynı koyulukta yada t c den daha koyu olacak yapmaya devam et yarın tekrar atEvet 27 sinde basladım ama bugünki diğerlerime göre daha koyu çıktı
Yarın yükselir mi yada aksam bir daha yapim miYok canım henüz yumurtlama değil ikisi aynı koyulukta yada t c den daha koyu olacak yapmaya devam et yarın tekrar at
Hayır aksam yapma canım yarın aynı saatte yap yumurta 24 - 36 saat canlı kalıyor yakalarız merak etmeYarın yükselir mi yada aksam bir daha yapim mi
Yok canım henüz yumurtlama değil ikisi aynı koyulukta yada t c den daha koyu olacak yapmaya devam et yarın tekrar at
Tamam o zaman ben yarın tekrar yaparım size özel mesajdan göndersem olur muHayır aksam yapma canım yarın aynı saatte yap yumurta 24 - 36 saat canlı kalıyor yakalarız merak etme
Tabiki canim olurTamam o zaman ben yarın tekrar yaparım size özel mesajdan göndersem olur mu
Evet canim yapmaya devamEki Görüntüle 2813683
Bugünde yok sanırım yine az birşey silik
Koyulaşcakmı gittikçe ya öncekiler gibi daha silik olursaEvet canim yapmaya devam
Sen yap gerisini düşünme güven bana arkadaşımla ayni testlerin bi anda koyulasma göreceksinKoyulaşcakmı gittikçe ya öncekiler gibi daha silik olursa
Suan kasıklarımda ağrı var ve az birşeyde akıntım oluyorSen yap gerisini düşünme güven bana arkadaşımla ayni testlerin bi anda koyulasma göreceksin
Pik bu şekilde oluyor canim benim t cizgisi c cizgisi kadar koyu olursa veya daha koyu olursa pik diyoruzEki Görüntüle 2813683
Bugünde yok sanırım yine az birşey silik
Az kalmış o zamanSuan kasıklarımda ağrı var ve az birşeyde akıntım oluyor
Ay inşallah benmde koyulasırPik bu şekilde oluyor canim benim t cizgisi c cizgisi kadar koyu olursa veya daha koyu olursa pik diyoruzgittikce koyulasiyor seninde yaklasiyor olabilir
Az kalmış o zaman
Merhaba. Ben ovulasyn testi kullanmadm hic, ama bu aydan sonra kullanmayı dusunuyorum denicem bi.Evet canim yapmaya devam
Benmde akıntım var ama hala yumurtlama göstermiyo bence sende ovülasyon testi yapMerhaba. Ben ovulasyn testi kullanmadm hic, ama bu aydan sonra kullanmayı dusunuyorum denicem bi.
Fakat bi sorum olcak. Her ay bende yumurtlama oluyor. Akıntım oluyor şeffaf sülük gibi ve 1 2 gun sürüyo. Bu ay ilk defa degerlendirdim yumurtlama günumü. Sizce dogrumu bu yani yumurtlama oldugu zaman akıntı olması seffaf gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?