Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 25inde geldi akıntm seffsf gibi sümuk gibi. 25 26 degerlendirdm bakalm tutmazsa bu ay, ovulsyn takbi yapıcm adetimden sonra.
Ovülasyon testini instagram sayfasında birgebeningünlüğü var ebru ceylandan alabilirsin daha uygun bende ordan aldım bu ay ilk defa kullanıyorum

Değişiklik gösterebilir ama benimki beyaz oluyor canım

Değişiklik gösterebilir ama benimki beyaz oluyor canım
Anladm bende her ay seffaf uzayan akıntı oluyo. Yumurtladgmı anlyrm. Doktorada gittim oda aynı seyi söyledi o akıntıyı gördügn zaman iliski başlasn dedi. 2 günü degerlendirdm ve suan gögüs agrm var cok, dokunamyrm ara ara kasık agrm var. Adet gunumu beklicm, eger adet olursam ovulsyn testini denerim

Ne kadar süredir evlisin

Ne kadar süredir evlisin
2,5 yıl oldu. Ama 3 aydır korunmuyrz nerdeyse. Ama yumurtlama günüme denk getiremedm cok üstünde durmamıştm bu ay dikkat ettim sadece. Akıntm oldgmda 2 gün iliskiye girdm tabi akıntı gelmeden öncede iliskm olmustu. Adetime 12 gün var bakalım eger tutmazsa sizin dediginz testi denerim. Hormonlarma baktrdm folik asit verdi direk doktor. Bakalım cok istiyorum

Bende 8 aylık evliyim 5 aydır istiyorum 3 ay önce gebe kaldım ama kimyasal gebelik oldu zaten ondan sonra strese girdim çok üzüldüm psikolojim bozuldu bu nedene bağlıyorum 2 ay olmamasını bu ay salıverdim işte ilk defa denicem ovü testini bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız

Canım benim üzülme, allah büyüktür icini rahat tut iyi şeyler düşün Insallah sende bende alırız olumlu sonuçlar. Allah kimsenin kucagnı boş bırakmasın

Kızlar bakabilirmisiniz bugün 20 . Günüm 18 ve 19 unda yumurtlamam olmuş bugün çatlamış doğrumu yardım edin lütfen 32 günde 1 adet oluyorum bu ay adetim 3 gün sürdü pko var bende

Ovülasyon testini instagram sayfasında birgebeningünlüğü var ebru ceylandan alabilirsin daha uygun bende ordan aldım bu ay ilk defa kullanıyorum
Bende ılk kez aldım bu ay:))

Eklentiler

• 745FDEBA-56CD-49B2-AD93-FD3EB63CB685.jpeg
    137 KB · Görüntüleme: 167
Devam edin yapmaya
Devam ediyorum bakalım belkı uğur getirir uğur getirirse zaten burdan birine ovülasyon testi göndericem ebru abladan alıp ınsallah olur hepımızın yaa. Çatlatma iğnesi oldum geçen ay kist yaptı döküldü reglle bu aydan sonra ara verdık artık doktora gıtmıcez. Gıdersekte baska yere gideceğiz.. herşey nasıp kafaya takmamak gerekıyor

Kesinliklee ama biz kadınlar, takmadan olurmu kısmet herşeyin zamanı vardır tabii hayırlı zamanda olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…