Benim 25inde geldi akıntm seffsf gibi sümuk gibi. 25 26 degerlendirdm bakalm tutmazsa bu ay, ovulsyn takbi yapıcm adetimden sonra.Benmde akıntım var ama hala yumurtlama göstermiyo bence sende ovülasyon testi yap
Ovülasyon testini instagram sayfasında birgebeningünlüğü var ebru ceylandan alabilirsin daha uygun bende ordan aldım bu ay ilk defa kullanıyorumBenim 25inde geldi akıntm seffsf gibi sümuk gibi. 25 26 degerlendirdm bakalm tutmazsa bu ay, ovulsyn takbi yapıcm adetimden sonra.
Cok teskrler insallah gebelkte pozitifi görürürzOvülasyon testini instagram sayfasında birgebeningünlüğü var ebru ceylandan alabilirsin daha uygun bende ordan aldım bu ay ilk defa kullanıyorum
Değişiklik gösterebilir ama benimki beyaz oluyor canımMerhaba. Ben ovulasyn testi kullanmadm hic, ama bu aydan sonra kullanmayı dusunuyorum denicem bi.
Fakat bi sorum olcak. Her ay bende yumurtlama oluyor. Akıntım oluyor şeffaf sülük gibi ve 1 2 gun sürüyo. Bu ay ilk defa degerlendirdim yumurtlama günumü. Sizce dogrumu bu yani yumurtlama oldugu zaman akıntı olması seffaf gibi.
Anladm bende her ay seffaf uzayan akıntı oluyo. Yumurtladgmı anlyrm. Doktorada gittim oda aynı seyi söyledi o akıntıyı gördügn zaman iliski başlasn dedi. 2 günü degerlendirdm ve suan gögüs agrm var cok, dokunamyrm ara ara kasık agrm var. Adet gunumu beklicm, eger adet olursam ovulsyn testini denerimDeğişiklik gösterebilir ama benimki beyaz oluyor canım
Ne kadar süredir evlisinAnladm bende her ay seffaf uzayan akıntı oluyo. Yumurtladgmı anlyrm. Doktorada gittim oda aynı seyi söyledi o akıntıyı gördügn zaman iliski başlasn dedi. 2 günü degerlendirdm ve suan gögüs agrm var cok, dokunamyrm ara ara kasık agrm var. Adet gunumu beklicm, eger adet olursam ovulsyn testini denerim
2,5 yıl oldu. Ama 3 aydır korunmuyrz nerdeyse. Ama yumurtlama günüme denk getiremedm cok üstünde durmamıştm bu ay dikkat ettim sadece. Akıntm oldgmda 2 gün iliskiye girdm tabi akıntı gelmeden öncede iliskm olmustu. Adetime 12 gün var bakalım eger tutmazsa sizin dediginz testi denerim. Hormonlarma baktrdm folik asit verdi direk doktor. Bakalım cok istiyorumNe kadar süredir evlisin
Bende 8 aylık evliyim 5 aydır istiyorum 3 ay önce gebe kaldım ama kimyasal gebelik oldu zaten ondan sonra strese girdim çok üzüldüm psikolojim bozuldu bu nedene bağlıyorum 2 ay olmamasını bu ay salıverdim işte ilk defa denicem ovü testini bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız2,5 yıl oldu. Ama 3 aydır korunmuyrz nerdeyse. Ama yumurtlama günüme denk getiremedm cok üstünde durmamıştm bu ay dikkat ettim sadece. Akıntm oldgmda 2 gün iliskiye girdm tabi akıntı gelmeden öncede iliskm olmustu. Adetime 12 gün var bakalım eger tutmazsa sizin dediginz testi denerim. Hormonlarma baktrdm folik asit verdi direk doktor. Bakalım cok istiyorum
Canım benim üzülme, allah büyüktür icini rahat tut iyi şeyler düşünBende 8 aylık evliyim 5 aydır istiyorum 3 ay önce gebe kaldım ama kimyasal gebelik oldu zaten ondan sonra strese girdim çok üzüldüm psikolojim bozuldu bu nedene bağlıyorum 2 ay olmamasını bu ay salıverdim işte ilk defa denicem ovü testini bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız
Evet canım doğru değerlendirdiniz demi o günleriEki Görüntüle 2813835
Kızlar bakabilirmisiniz bugün 20 . Günüm 18 ve 19 unda yumurtlamam olmuş bugün çatlamış doğrumu yardım edin lütfen 32 günde 1 adet oluyorum bu ay adetim 3 gün sürdü pko var bende
Bende ılk kez aldım bu ay:))Ovülasyon testini instagram sayfasında birgebeningünlüğü var ebru ceylandan alabilirsin daha uygun bende ordan aldım bu ay ilk defa kullanıyorum
Evet canım değerlendirdikEvet canım doğru değerlendirdiniz demi o günleri
Çatlama olduğu günden mi sayıyoruz adet gününü belirlemek içinEvet canım doğru değerlendirdiniz demi o günleri
Evet canımm çatlamayı gör sayÇatlama olduğu günden mi sayıyoruz adet gününü belirlemek için
Değişiklik gösterebilir ama benimki beyaz oluyor canım
Devam edin yapmayaBende ılk kez aldım bu ay:))
Daha olmamış benimde böyle gidiyodu hep bugün görebildim yumurtlamayı bi kaç gün daha var muhtemelen sizinEki Görüntüle 2814770
Canım bugünde böyle olmamış mı yine
Devam ediyorum bakalım belkı uğur getirir uğur getirirse zaten burdan birine ovülasyon testi göndericem ebru abladan alıpDevam edin yapmaya
Kesinliklee ama biz kadınlar, takmadan olurmuDevam ediyorum bakalım belkı uğur getirir uğur getirirse zaten burdan birine ovülasyon testi göndericem ebru abladan alıpınsallah olur hepımızın yaa. Çatlatma iğnesi oldum geçen ay kist yaptı döküldü reglle bu aydan sonra ara verdık artık doktora gıtmıcez. Gıdersekte baska yere gideceğiz.. herşey nasıp kafaya takmamak gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?