- 17 Şubat 2021
- 6
- 1
- 6
- Konu Sahibi Humeyra675
-
Adet dönemine yakın ovülasyon testi yapıp çift çizgi çıkıp sonra kan verip hamile olduğunu öğrenen çok kişi var onun için bende emin olamadımOvulasyon testi ile gebelik öğrenilmez
Çok teşekkür ederimLH hormonu vücudumuzda her zaman vardır, çizgi çıkması normal, hamileliğini ovulasyondan öğrenen var ama güven olmaz, en güzeli hamilelik testi.
rica ederimÇok teşekkür ederim
Bende oglumu öyle ögrendim canim ilk ovulasyon denememde oldu ondan önce esimde sorun vaardi marfoloji 2 ydi ve hiz sorunu ve sayi sorunu vardi tedaviye baslamaya karar verdik 2 yil sonra o ay arkadasim ovu.test verdi yaptim olmuyo diyerekte sadece cift cizgi görünce denedim cünkü tedaviye basladik diye önemsemedim ama yinede randevu günüme denk gelince ovulasyon 1 hafta erteledim testler ziyan olmasin diyeAdet dönemine yakın ovülasyon testi yapıp çift çizgi çıkıp sonra kan verip hamile olduğunu öğrenen çok kişi var onun için bende emin olamadım
Birde canim ennalttaki cizgi üstekinden daha koyu oluyo yani pik görmen lazim ma kaldiki bundan 6 ay önce ben yine ovulasyonda adete 1 gün kala pik gördüm burayada yazdim herkes test yap dedi e bende tecrpbeli oldugumdannkesin hamileyim dedim ama sabah regl oldum.bende cok sasirdim.ama o günden sonra güvenmiyorum adete yakin bu testlereArkadaşlar merhaba,
Ovülasyon testi ile hamile kaldığını anlayanlar olmuş iki gündür ovülasyon testi yapıyorum ekte ki gibi çıkıyor. Erken gebelik yaptım dün akşam negatif çıktı kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet de var. Pms döneminde çizgi çıkması normal midir? Anlayan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim.
En son adet başlangıç tarihim: 21 ocak
Ovülasyon testi pik tarihi: 3 Şubat
Beklenen adet tarihi : 22 şubat
Çok teşekkür ederim cevabınız için, 27 yaşındayım eşim 34 8 aydır deniyoruz. Doktor yumurtalarımın kaliteli ve çok olduğunu söyledi. eşim için de 1 sene olmadan muayene etmenin anlamı olmadığı söyleniyor . Artık psikolojim bozuldu normalde adetim düzenli olurdu bu ay öne gelerek adet oldumBirde canim ennalttaki cizgi üstekinden daha koyu oluyo yani pik görmen lazim ma kaldiki bundan 6 ay önce ben yine ovulasyonda adete 1 gün kala pik gördüm burayada yazdim herkes test yap dedi e bende tecrpbeli oldugumdannkesin hamileyim dedim ama sabah regl oldum.bende cok sasirdim.ama o günden sonra güvenmiyorum adete yakin bu testlere
Merhaba gebelik var mı acabaCanım merhab, benim de beklenen adet tarihi seninle aynı testim de aşağıdaki gibi, bakalım hakkımızda hayırlısı
Eki Görüntüle 2787736
Aynı durumu şu an ben yaşıyorum ya sadece yumurtlama döneminden sonra geçmeyen meme hassasiyeti var bende şimdi ovülasyon testi yaptım aynı koyulukta çıktıArkadaşlar merhaba,
Ovülasyon testi ile hamile kaldığını anlayanlar olmuş iki gündür ovülasyon testi yapıyorum ekte ki gibi çıkıyor. Erken gebelik yaptım dün akşam negatif çıktı kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet de var. Pms döneminde çizgi çıkması normal midir? Anlayan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim.
Merhaba gebelik var mı acabaArkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?