• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testime bakabilir misiniz ?

Humeyra675

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
6
1
6
Arkadaşlar merhaba,

Ovülasyon testi ile hamile kaldığını anlayanlar olmuş iki gündür ovülasyon testi yapıyorum ekte ki gibi çıkıyor. Erken gebelik yaptım dün akşam negatif çıktı kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet de var. Pms döneminde çizgi çıkması normal midir? Anlayan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim.
En son adet başlangıç tarihim: 21 ocak
Ovülasyon testi pik tarihi: 3 Şubat
Beklenen adet tarihi : 22 şubat

Eklentiler

• 5BF39DB3-378E-4695-9901-F7CA5F6759BA.jpeg
    5BF39DB3-378E-4695-9901-F7CA5F6759BA.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 144
LH hormonu vücudumuzda her zaman vardır, çizgi çıkması normal, hamileliğini ovulasyondan öğrenen var ama güven olmaz, en güzeli hamilelik testi.

Sizi üzmek istemem ama Bu teste göre zaten hamile değilsiniz. Testteki T çizgisinin C çizgisinden daha koyu ya da en az aynı koyulukta olması lazım. Çünkü lh hormonu sürekli kanda bulunan bir hormon.

Adet dönemine yakın ovülasyon testi yapıp çift çizgi çıkıp sonra kan verip hamile olduğunu öğrenen çok kişi var onun için bende emin olamadım
Bende oglumu öyle ögrendim canim ilk ovulasyon denememde oldu ondan önce esimde sorun vaardi marfoloji 2 ydi ve hiz sorunu ve sayi sorunu vardi tedaviye baslamaya karar verdik 2 yil sonra o ay arkadasim ovu.test verdi yaptim olmuyo diyerekte sadece cift cizgi görünce denedim cünkü tedaviye basladik diye önemsemedim ama yinede randevu günüme denk gelince ovulasyon 1 hafta erteledim testler ziyan olmasin diye🤭 meger randevu günü hamile kalmisim ve doktor bize yine olmaz demisti dogal yolla ama hamileymisim🤗 son testimi adete 4 gün kala yaptim pik cikti ertesi gün erken gebelik yaptim kan verdim 152 ile ögrendim oglumu , ama adete 1 hafta kala ben Pizza yerken tiksinip.yememistim.ve suyun tadida degisikti midem hassas benim o yüzden ara ara olurdu ama bu baskaydi yine öyle sanmkstim.ümidim yoktu diye simdi oglum.5 yasinda biz yine deniyoruz olmuyo tedaviye basladim.yien önceki gün gittim.konusmaya asila.icin gün alicam bakalim.oglumu veren rabbim bunuda nasip.eder insallah rabbim her isteyene versin

Arkadaşlar merhaba,

Ovülasyon testi ile hamile kaldığını anlayanlar olmuş iki gündür ovülasyon testi yapıyorum ekte ki gibi çıkıyor. Erken gebelik yaptım dün akşam negatif çıktı kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet de var. Pms döneminde çizgi çıkması normal midir? Anlayan arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim.
Birde canim ennalttaki cizgi üstekinden daha koyu oluyo yani pik görmen lazim ma kaldiki bundan 6 ay önce ben yine ovulasyonda adete 1 gün kala pik gördüm burayada yazdim herkes test yap dedi e bende tecrpbeli oldugumdannkesin hamileyim dedim ama sabah regl oldum.bende cok sasirdim.ama o günden sonra güvenmiyorum adete yakin bu testlere

Birde canim ennalttaki cizgi üstekinden daha koyu oluyo yani pik görmen lazim ma kaldiki bundan 6 ay önce ben yine ovulasyonda adete 1 gün kala pik gördüm burayada yazdim herkes test yap dedi e bende tecrpbeli oldugumdannkesin hamileyim dedim ama sabah regl oldum.bende cok sasirdim.ama o günden sonra güvenmiyorum adete yakin bu testlere
Çok teşekkür ederim cevabınız için, 27 yaşındayım eşim 34 8 aydır deniyoruz. Doktor yumurtalarımın kaliteli ve çok olduğunu söyledi. eşim için de 1 sene olmadan muayene etmenin anlamı olmadığı söyleniyor . Artık psikolojim bozuldu normalde adetim düzenli olurdu bu ay öne gelerek adet oldum 😞 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼

Canım merhab, benim de beklenen adet tarihi seninle aynı testim de aşağıdaki gibi, bakalım hakkımızda hayırlısı😅😅😅
10979424-9ABD-4FB9-8BC2-D91DA6C7A669.jpeg

Arkadaşlar merhaba,

Aynı durumu şu an ben yaşıyorum ya sadece yumurtlama döneminden sonra geçmeyen meme hassasiyeti var bende şimdi ovülasyon testi yaptım aynı koyulukta çıktı😒

Arkadaşlar merhaba,

Merhaba gebelik var mı acaba

Back