Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakabilir misiniz yumurtlama mı acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar bisi sorucaktim benim 10.11.gün yumurtlamaydi bugün 22.gün catlamayla birlikte 10.gün test yaptim sabah negatifti döngüm 26-28 gün sizce erkenmi

Merhaba kizlar bisi sorucaktim benim 10.11.gün yumurtlamaydi bugün 22.gün catlamayla birlikte 10.gün test yaptim sabah negatifti döngüm 26-28 gün sizce erkenmi
Normal gebelik testi yaptıysanız daha çok erken. Erken gebelik testi yapanlarda yanılma payının çok olduğunu söylüyor. Regl tarihinin geçmesini beklemek en mantıklısı bence

Evet canimm bu normal strip testlerden yaptim ovulasyon testiyle geliyo ya
sabah erken test yaptim ilk idrarla ama negatifti cok üzüldüm Yaa insallah öyledir 2 yildir yildim resmen asilamaya gececegimde bir umut diye deniyorum iste ben 11-12 Mart yumurtlamaydi 13 Mart catlamaydi kuzum bugün 10. Günüm mü oluyo benim simdi ben hangi gün test yapmaliyim 5 gün sonrami ?

Adet geçtikten 5 6 gün sonra yapılan testlerin doğru olma olasılığı çok yüksekmiş. Daha öncekilerde yanılma payı var. Merak ediyorsanız kan tahlili yaptırın o zaman çıkar

Normal gebelik testi yaptıysanız daha çok erken. Erken gebelik testi yapanlarda yanılma payının çok olduğunu söylüyor. Regl tarihinin geçmesini beklemek en mantıklısı bence
Bu arada benimde yumurtlama 11 mart çatlama 12 martta oldu. Yumurtlamayı 17.günde gördüm. 28 günde bir düzenli regl oluyorum. Dün regl olmam lazımdı ama olmadı. Test yaptım negatif çıktı. Gebelik yok sanrım geç yumurtladığım için regli geç olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…