- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Evet canim senin değerlendirme zamanın.Arkadaşlar merhaba yardım rica ediyorum hepinizden görseli koyuyorum adetimin birinci gününden itibaren saydığımda bugün 12.gun ovulasyon testlerime göre yumurtlamam başlamış mi degerlendirme zamanı mı lütfen cevap verinEki Görüntüle 3075376
Evet canim senin değerlendirme zamanın.Arkadaşlar merhaba yardım rica ediyorum hepinizden görseli koyuyorum adetimin birinci gününden itibaren saydığımda bugün 12.gun ovulasyon testlerime göre yumurtlamam başlamış mi degerlendirme zamanı mı lütfen cevap verinEki Görüntüle 3075376
Canim her ikisi de olabilir. Yüzde yuz tahmin etmek imkansız. Erken gebelik testi al, yada kan ver istersenHerkese merhaba arkadaşlarDaha önce testlerimi atmıştım, yumurtlama gördüğüm günü ve sonraki 2 günü değerlendirdik, yumurtlama testimin pik yapmasının üstünden 6 gün geçti, bata 7 gün var, meme hassasiyeti ve yoğun beyaz akıntım var, sizce gebelik belirtisi midir yoksa döllenme olmadı da adet belirtisi mi? Çok erken biliyorum ama sürekli düşünmekten kafayı yicem tecrübeli olanlar yazabilir mi lütfen
Gebelikte de bu şekilde beyaz akıntı olabiliyor mu yani? Ara ara adet öncesi gibi kaşık ağrım da oluyorCanim her ikisi de olabilir. Yüzde yuz tahmin etmek imkansız. Erken gebelik testi al, yada kan ver istersen
OlurGebelikte de bu şekilde beyaz akıntı olabiliyor mu yani? Ara ara adet öncesi gibi kaşık ağrım da oluyor
Canım hayırlısını dile canını sıkma adet olursan da dünyanın sonu değil inan hepimiz aynı durumdayız her ay regl olmamak için dua eder hale geldim ama Rabbim en doğru zamanda bize sağlıklı bebekler nasip eder inşallah. Benim de reglime 5 gün var ama adet belirtileri yaşıyorum yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama psikolojik olarak kendimi hazırladım negatif görmeye. Denemeye devam edeceğiz. Üzülme hiç Allah gönlüne göre versinYardımcı olabilecek kimse yok mu acaba
İnşallah canım benim tabii ki paylaşırımBen galiba bugün yarın sökülücemAmin inşallah siz de ben de en kısa zamanda güzel haberi alırız Sonucunuzu benimle de paylaşabilirsiniz mutlu olurum inşallah
neler yaşadım 6 senede ama yinede ümidimi kaybetmedim,bence dua et düzenli adet oluyorsun canımGünlerdir bu günü bekliyorum, eşim dışında kimseyle bu konuyu konuşmadım, ona da ‘olmayabilir bu ay da, eğer olmazsa çok üzülme’ dememe rağmen şu an adet olacağımı ve oeçeteye gelen pembe lekeyi düşündükçe inanılmaz üzülüyorumkimseye söyleyemediğim için buraya yazayım dedim biraz olsun rahatlarım
Merhaba, kendi tecrubem için söylüyorum. Aynı şeyi daha önce yaşadım. Erken gebelik testi yaparak silik çizgi gördüm. Çoğu kişi silik çizgi sonrasında kan testinde gebelik öğreniyor biliyorsunuz. Ki ben de öğrendim. Ama sonrasında betahcg yukselmedi. Doktorum kimyasal olduğunu söyledi. İnanılmaz hayal kırıklığına uğradım. Şu anda da gebelik düşünen biri olarak asla adet gecikmeden önce test yapmam. Bence siz de biraz sabırlı olup adet gecikmesini bekleyebilirsiniz. Allah hayırlısını versin inşallah.Herkese merhaba arkadaşlarDaha önce testlerimi atmıştım, yumurtlama gördüğüm günü ve sonraki 2 günü değerlendirdik, yumurtlama testimin pik yapmasının üstünden 6 gün geçti, bata 7 gün var, meme hassasiyeti ve yoğun beyaz akıntım var, sizce gebelik belirtisi midir yoksa döllenme olmadı da adet belirtisi mi? Çok erken biliyorum ama sürekli düşünmekten kafayı yicem tecrübeli olanlar yazabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?