• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bakabilir misiniz lütfen??

Arkadaşlar merhaba yardım rica ediyorum hepinizden görseli koyuyorum adetimin birinci gününden itibaren saydığımda bugün 12.gun ovulasyon testlerime göre yumurtlamam başlamış mi degerlendirme zamanı mı lütfen cevap verinEki Görüntüle 3075376
Evet canim senin değerlendirme zamanın.
Bende yapıyorum seninkinden daha soluk gibi emin olamadım.

Arkadaşlar merhaba yardım rica ediyorum hepinizden görseli koyuyorum adetimin birinci gününden itibaren saydığımda bugün 12.gun ovulasyon testlerime göre yumurtlamam başlamış mi degerlendirme zamanı mı lütfen cevap verinEki Görüntüle 3075376

IMG_20220530_191612.jpg

Kızlar benim yumurtlama olmuş mu acaba ?

Herkese merhaba arkadaşlar ☺️ Daha önce testlerimi atmıştım, yumurtlama gördüğüm günü ve sonraki 2 günü değerlendirdik, yumurtlama testimin pik yapmasının üstünden 6 gün geçti, bata 7 gün var, meme hassasiyeti ve yoğun beyaz akıntım var, sizce gebelik belirtisi midir yoksa döllenme olmadı da adet belirtisi mi? Çok erken biliyorum ama sürekli düşünmekten kafayı yicem 🥺 tecrübeli olanlar yazabilir mi lütfen 🙏🏻

Herkese merhaba arkadaşlar ☺️ Daha önce testlerimi atmıştım, yumurtlama gördüğüm günü ve sonraki 2 günü değerlendirdik, yumurtlama testimin pik yapmasının üstünden 6 gün geçti, bata 7 gün var, meme hassasiyeti ve yoğun beyaz akıntım var, sizce gebelik belirtisi midir yoksa döllenme olmadı da adet belirtisi mi? Çok erken biliyorum ama sürekli düşünmekten kafayı yicem 🥺 tecrübeli olanlar yazabilir mi lütfen 🙏🏻
Canim her ikisi de olabilir. Yüzde yuz tahmin etmek imkansız. Erken gebelik testi al, yada kan ver istersen

Herkese tekrar merhaba, ovulasyon testlerimi atmıştım, 26 mayısta pik görüp 26-27-28 mayısı değerlendirdik, şimdi 26 mayısı birinci gün kabul edip saydığımda bugün 14. Gün, yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye okudum, henüz adet olmadım ama olacakmış gibi sancım ve akıntım var, gün içinde bir kez de sadece peçeteye sildiğimde çok açık pembe renkli bir akıntı geldi, çok moralim bozuk lütfen tecrübeli arkadaşlarımdan bilgisi olan bana cevap verin, yine de gebelik olabilir mi 😔

Günlerdir bu günü bekliyorum, eşim dışında kimseyle bu konuyu konuşmadım, ona da ‘olmayabilir bu ay da, eğer olmazsa çok üzülme’ dememe rağmen şu an adet olacağımı ve oeçeteye gelen pembe lekeyi düşündükçe inanılmaz üzülüyorum 😔 kimseye söyleyemediğim için buraya yazayım dedim biraz olsun rahatlarım

Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba 😢
Canım hayırlısını dile canını sıkma adet olursan da dünyanın sonu değil inan hepimiz aynı durumdayız her ay regl olmamak için dua eder hale geldim ama Rabbim en doğru zamanda bize sağlıklı bebekler nasip eder inşallah. Benim de reglime 5 gün var ama adet belirtileri yaşıyorum yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama psikolojik olarak kendimi hazırladım negatif görmeye. Denemeye devam edeceğiz. Üzülme hiç Allah gönlüne göre versin

Ben galiba bugün yarın sökülücem 🥺 Amin inşallah siz de ben de en kısa zamanda güzel haberi alırız 🙏🏻 Sonucunuzu benimle de paylaşabilirsiniz mutlu olurum inşallah 🙏🏻

Ben galiba bugün yarın sökülücem 🥺 Amin inşallah siz de ben de en kısa zamanda güzel haberi alırız 🙏🏻 Sonucunuzu benimle de paylaşabilirsiniz mutlu olurum inşallah 🙏🏻
İnşallah canım benim tabii ki paylaşırım 🌸

Günlerdir bu günü bekliyorum, eşim dışında kimseyle bu konuyu konuşmadım, ona da ‘olmayabilir bu ay da, eğer olmazsa çok üzülme’ dememe rağmen şu an adet olacağımı ve oeçeteye gelen pembe lekeyi düşündükçe inanılmaz üzülüyorum 😔 kimseye söyleyemediğim için buraya yazayım dedim biraz olsun rahatlarım
neler yaşadım 6 senede ama yinede ümidimi kaybetmedim,bence dua et düzenli adet oluyorsun canım

🥺 rabbim size de, bana da tüm isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻 hala adet olmadım, dün akşam test yaptım negatif çıktı, hala ara sıra sadece peçeteye gelen pembe akıntım oluyor normalde hiç bu kadar uzun sürmezdi sökülmesi ama yine de test negatif çıkınca ne düşüneceğimi şaşırdım 🥺

Merhaba, kendi tecrubem için söylüyorum. Aynı şeyi daha önce yaşadım. Erken gebelik testi yaparak silik çizgi gördüm. Çoğu kişi silik çizgi sonrasında kan testinde gebelik öğreniyor biliyorsunuz. Ki ben de öğrendim. Ama sonrasında betahcg yukselmedi. Doktorum kimyasal olduğunu söyledi. İnanılmaz hayal kırıklığına uğradım. Şu anda da gebelik düşünen biri olarak asla adet gecikmeden önce test yapmam. Bence siz de biraz sabırlı olup adet gecikmesini bekleyebilirsiniz. Allah hayırlısını versin inşallah.

Arkadaşlar ben kopkoyu olduğu günü değerlendirdim ilişkiden 3 saat sonra da silikleşmişti, ertesi gün değerlendiremedik çünkü bizde her gün olması problem oluyor eşimden kaynaklı, meni gelmiyor yani. Sizce böyle olması yeterli mi ?

Daha bilgili-tecrübeli arkadaşlar size daha iyi yardımcı olur, ben geçen ay 3 gün değerlendirmiş olmamıza rağmen maalesef adet oldum, sanırım çok kafama takıyorum, bu yüzden ovulasyon testi almama rağmen bu ay yapmamaya karar verdim, Allah kısmet eder de hayırlı bir zamanda hamile kalabilirim inşallah, umarım siz de en kısa zamanda hayırlısıyla mutlu haberi alırsınız 🙏🏻

Back