Herkese merhaba, bir kaç aydır denemeler yapıyoruz ama henüz hamilelik haberi alamadım maalesef Bu ay ovulasyon testi denedim, kurallara uygun yaptığımı düşünüyorum ancak t çizgisi C çizgisinden daha koyu olmalı deniyor, adetin 14. Günü çıkan test sonucunu yorumlayabilir misiniz rica etsem? Bu testi yapmadan önceki günü ve test sonucunu aldığım günü(13. Ve 14. Günleri) değerlendirdik, sizce gebelik olma ihtimali var mıdır?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testime bakabilir misiniz lütfen??
- Konu Sahibi peler
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2016
- 4.212
- 1
- 6.113
- 158
- 31
Canim yumurtlama cok yakin henuz olmamis testlere devam et. Tabikide var sperm kadin vucudunda 4 5 gun canli kalabiliyor. O yuzden yumurtlamadan once iliski onerirler. Testte t cizgisini koyu gordugunden itibaren 24 36 saat sonra yumurtlama olacak demektir. O yuzden o gunu ve sonraki gunu degerlendirmek faydana olucaktir.Herkese merhaba, bir kaç aydır denemeler yapıyoruz ama henüz hamilelik haberi alamadım maalesef Bu ay ovulasyon testi denedim, kurallara uygun yaptığımı düşünüyorum ancak t çizgisi C çizgisinden daha koyu olmalı deniyor, adetin 14. Günü çıkan test sonucunu yorumlayabilir misiniz rica etsem? Bu testi yapmadan önceki günü ve test sonucunu aldığım günü(13. Ve 14. Günleri) değerlendirdik, sizce gebelik olma ihtimali var mıdır?
- 18 Kasım 2019
- 5.185
- 1
- 4.897
- 173
Pik değil daha var devam edin testeHerkese merhaba, bir kaç aydır denemeler yapıyoruz ama henüz hamilelik haberi alamadım maalesef Bu ay ovulasyon testi denedim, kurallara uygun yaptığımı düşünüyorum ancak t çizgisi C çizgisinden daha koyu olmalı deniyor, adetin 14. Günü çıkan test sonucunu yorumlayabilir misiniz rica etsem? Bu testi yapmadan önceki günü ve test sonucunu aldığım günü(13. Ve 14. Günleri) değerlendirdik, sizce gebelik olma ihtimali var mıdır?
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Ben de bu ay ilk kez yaptım toplam 14 gün test yaptım hepsinde çift çizgi vardı çok silik de olsa, en koyusu attığım testi ama o da pozitif değilmiş zatenKızlar ben ilk defa yapıyorum T çizgisi hiç çıkmıyor.
Kızlaaar lütfen bilenler bana cevap versin bugün yaptığım ovulasyon testi sonucu pozitif bence ama adetime 7-8 gün kaldı, mümkün mü yumurtlama olması? Kasıklarımda ağrı var adet dönemi öncesi olan gibi, lütfen cevap verin boşa umutlanmıyım
Eklentiler
- 22 Nisan 2022
- 187
- 221
- 33
yumurtlama bu değerlendirin. eşinizde sperm problemi yoksa bugünü de yarını da değerlendirin hattaKızlaaar lütfen bilenler bana cevap versin bugün yaptığım ovulasyon testi sonucu pozitif bence ama adetime 7-8 gün kaldı, mümkün mü yumurtlama olması? Kasıklarımda ağrı var adet dönemi öncesi olan gibi, lütfen cevap verin boşa umutlanmıyım
- 22 Nisan 2022
- 187
- 221
- 33
tabiki mümkünmüşDoktor kontrolüne girmedi eşim hiç ama bildiğimiz bir problemi yok, adete yaklaşık 1 hafta kala olması mümkün mü yani? Çok teşekkür ederim cevabınız beni çok heyecanlandırdı
Merhabaaa tekrar dünkü testimde yumurtalama vardı(yukarılarda anlatmıştım) bugünki testim daha silik, ikisinin de fotoğrafını ekliyorum, dünü değerlendirdik, bugün ve yarını da değerlendirmeyi düşünüyorum kısmetse, birkaç ay önce doktora gittiğimde bir sıkıntı yok demişti, eşimde de bildiğimiz bir problem yok, Allah bilir tabii ki ama bu 3 günü değerlendirdiğimizde gebelik olur mu sizce çok heyecanlıyım da
Eklentiler
hayırlısı olsun benim adetime 7-8 gün kala hep yumurtalamam oluyor bu ay erken oldu sadece oda klomen kullandım diyeMerhabaaa tekrar dünkü testimde yumurtalama vardı(yukarılarda anlatmıştım) bugünki testim daha silik, ikisinin de fotoğrafını ekliyorum, dünü değerlendirdik, bugün ve yarını da değerlendirmeyi düşünüyorum kısmetse, birkaç ay önce doktora gittiğimde bir sıkıntı yok demişti, eşimde de bildiğimiz bir problem yok, Allah bilir tabii ki ama bu 3 günü değerlendirdiğimizde gebelik olur mu sizce çok heyecanlıyım da
- 30 Mayıs 2022
- 217
- 237
- 33
- 11 Mayıs 2022
- 238
- 178
- 18
- 30
Merhaba arkadaşlar. Son 3 gündür yaptığım ovulasyon testlerim bu şekilde. Adetten itibaren 11 ve 12 ve 13.günler yani. Normalde 14.günden itibaren Ovulasyon testine başlayın diyorlardı. Ben biraz erken başladım ve bu şekilde sonuç aldım. Bu biraz erken değil mi bu şekilde olması için? Dün iki tane test yaptım. Üzerlerinde de yazıyor sıralama ve saati. Sizce durum ne ? Nasıl değerlendirmeliyim? Teşekkürler
Eklentiler
- 30 Mayıs 2022
- 217
- 237
- 33
Merhaba canim 2. Günün akşamında pik olmuş yumurtlama gözüküyor o günü ve sonraki 2 günü değerlendirmen gerekiyor sanırım çatlamaya geçiyorsun artık devam et ilişkiyeMerhaba arkadaşlar. Son 3 gündür yaptığım ovulasyon testlerim bu şekilde. Adetten itibaren 11 ve 12 ve 13.günler yani. Normalde 14.günden itibaren Ovulasyon testine başlayın diyorlardı. Ben biraz erken başladım ve bu şekilde sonuç aldım. Bu biraz erken değil mi bu şekilde olması için? Dün iki tane test yaptım. Üzerlerinde de yazıyor sıralama ve saati. Sizce durum ne ? Nasıl değerlendirmeliyim? Teşekkürler
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Evet canim senin değerlendirme zamanın.Arkadaşlar merhaba yardım rica ediyorum hepinizden görseli koyuyorum adetimin birinci gününden itibaren saydığımda bugün 12.gun ovulasyon testlerime göre yumurtlamam başlamış mi degerlendirme zamanı mı lütfen cevap verinEki Görüntüle 3075376
Bende yapıyorum seninkinden daha soluk gibi emin olamadım.
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Evet canim senin değerlendirme zamanın.Arkadaşlar merhaba yardım rica ediyorum hepinizden görseli koyuyorum adetimin birinci gününden itibaren saydığımda bugün 12.gun ovulasyon testlerime göre yumurtlamam başlamış mi degerlendirme zamanı mı lütfen cevap verinEki Görüntüle 3075376
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798