• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testim pik mi anlamadım

sinoskiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
23
6
1
30
Merhaba hanımlar , 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum ilk defa bu kadar koyuluk yakalıyorum reglimin başlangıcından 21. Gün bugün anlyamadım pik mi sizce ? Testlerin bir laboquick diğeri innovita

Eklentiler

• IMG_3939.jpeg
    IMG_3939.jpeg
    420,6 KB · Görüntüleme: 75
Kaç gün değerlendirmem gerekir peki silikleşene kadar mı ?
Bugünü değerlendir. Yarını da değerlendir ve ertesi günü de. Ama tabi siliklesinceye kadar deniliyor da şimdi eşinde sperm sorunu varsa üç gün üst üste değerlendirme. Bugün değerlendir yarın boş bırak ertesi günü degerlendir böyle deniliyor.

Adetleriniz düzenli mi pcos falan var mı? Çünkü ben de adet beklerken yumurtlama oldu da ondan sordum
Adetlerim düzenli 30 32 gün arası oluyorum , geçen ay doktora gittim vajinal ultrasonla baktı sorun yok daha erken dedi test vs istemedi

Bugünü değerlendir. Yarını da değerlendir ve ertesi günü de. Ama tabi siliklesinceye kadar deniliyor da şimdi eşinde sperm sorunu varsa üç gün üst üste değerlendirme. Bugün değerlendir yarın boş bırak ertesi günü degerlendir böyle deniliyor.
Sperm sorunu yok ama ben her ihtimale karşı değerlendireyim

Şuan da testim bu sanki silikleşiyor mu çatlıyor mu acaba

Eklentiler

• IMG_3943.jpeg
    IMG_3943.jpeg
    504,7 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba kızlar pco var bende de bu ay öğrendim adetlerim düzenlidir bugün adetimden sonraki 14. Günü Ovülasyon testime bakarmısınız en altta ki bugünün testi

Eklentiler

• IMG_8498.jpeg
    IMG_8498.jpeg
    185,9 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba kızlar pco var bende de bu ay öğrendim adetlerim düzenlidir bugün adetimden sonraki 14. Günü Ovülasyon testime bakarmısınız en altta ki bugünün testi
Pik görünmüyor yapmaya devam et cnm , bir de en fazla 3 damla ile yap sanırım testlere çok fazla gelmiş kaymış gibi çizgiler

Back