Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik tabi değerlendirMerhaba hanımlar , 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum ilk defa bu kadar koyuluk yakalıyorum reglimin başlangıcından 21. Gün bugün anlyamadım pik mi sizce ? Testlerin bir laboquick diğeri innovita
Kaç gün değerlendirmem gerekir peki silikleşene kadar mı ?Pik tabi değerlendir![]()
Adetleriniz düzenli mi pcos falan var mı? Çünkü ben de adet beklerken yumurtlama oldu da ondan sordum2 ay sonunda pik gördüm çok şükür teşekkür ederim![]()
Bugünü değerlendir. Yarını da değerlendir ve ertesi günü de. Ama tabi siliklesinceye kadar deniliyor da şimdi eşinde sperm sorunu varsa üç gün üst üste değerlendirme. Bugün değerlendir yarın boş bırak ertesi günü degerlendir böyle deniliyor.Kaç gün değerlendirmem gerekir peki silikleşene kadar mı ?
Adetlerim düzenli 30 32 gün arası oluyorum , geçen ay doktora gittim vajinal ultrasonla baktı sorun yok daha erken dedi test vs istemediAdetleriniz düzenli mi pcos falan var mı? Çünkü ben de adet beklerken yumurtlama oldu da ondan sordum
Sperm sorunu yok ama ben her ihtimale karşı değerlendireyimBugünü değerlendir. Yarını da değerlendir ve ertesi günü de. Ama tabi siliklesinceye kadar deniliyor da şimdi eşinde sperm sorunu varsa üç gün üst üste değerlendirme. Bugün değerlendir yarın boş bırak ertesi günü degerlendir böyle deniliyor.
Tamam o zaman 3 gün üst üsteSperm sorunu yok ama ben her ihtimale karşı değerlendireyim
Pik görünmüyor yapmaya devam et cnm , bir de en fazla 3 damla ile yap sanırım testlere çok fazla gelmiş kaymış gibi çizgilerMerhaba kızlar pco var bende de bu ay öğrendim adetlerim düzenlidir bugün adetimden sonraki 14. Günü Ovülasyon testime bakarmısınız en altta ki bugünün testi
Pco yu nasıl öğrendin alttan muayene ile miMerhaba kızlar pco var bende de bu ay öğrendim adetlerim düzenlidir bugün adetimden sonraki 14. Günü Ovülasyon testime bakarmısınız en altta ki bugünün testi
Ben bu testleri bir gebenin günlüğü sayfasından aldım 6 damla demişti o yüzden 6 damla ile yaptımPik görünmüyor yapmaya devam et cnm , bir de en fazla 3 damla ile yap sanırım testlere çok fazla gelmiş kaymış gibi çizgiler