- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Erken gebelik testim yok evde normal kaset test var onda da daha erken gözükmez diye yapmadım. Yorumunuz için teşekkürler inşallah öyledirGebelik testi yapın bence gebesiniz
Erken ve kaset farketmiyor çok denedim varsa erkendede kasettede çıkıyor ve kasetin çizgisi daha bile belli oluyor.erkenler para tuzağı.Bence yapın vardır yüksek ihtimal hep koyu seyretmiş testlerErken gebelik testim yok evde normal kaset test var onda da daha erken gözükmez diye yapmadım. Yorumunuz için teşekkürler inşallah öyledir
Öyle mi dersiniz? genelde adete 1-2 gün kala bile testlerde zor görünüyormuş bi kaç gün daha bekleyip hafta içi yapmayı planlıyorum. ovulasyona da devam edicem bi kaç arkadaş çatmala olmamış olabilir dedi kafam karıştı.Erken ve kaset farketmiyor çok denedim varsa erkendede kasettede çıkıyor ve kasetin çizgisi daha bile belli oluyor.erkenler para tuzağı.Bence yapın vardır yüksek ihtimal hep koyu seyretmiş testle
Bunun adete kaç kaldığı ile alakası yok yumurtlama gününe bağlı yumurtlamanın 12.günü varsa kasettede çıkar erkendede. Hcg değerim 8 ken beş tl lik kasette çıktıÖyle mi dersiniz? genelde adete 1-2 gün kala bile testlerde zor görünüyormuş bi kaç gün daha bekleyip hafta içi yapmayı planlıyorum. ovulasyona da devam edicem bi kaç arkadaş çatmala olmamış olabilir dedi kafam karıştı.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Canım bence sen yeni pik görüyorsun yumurtlama olmamış henüzMerhaba ovulasyon testim yaklaşık 6 gündür hep koyu çıkıyor.
2 şubat regli başlangıcıydı 22-23 şubat ovulasyon koyulaşınca değerlendirdik sonra baktım hep koyu çıkıyor. Reglime daha var erken ümitlenmek istemiyorum ama bunlar niye silikleşmiyor?
tek tek eklediklerim genelde 10 dk sonrası, toplu resimde silikleşme olabiliyor. Yaklaşık 1 haftadır koyu çıkıyor. Ondan önce de ovulasyon yapıyordum hep silikti. Belimde bir ağrı var ara ara kasık batması yorgunluk ve halsizde mevcut birde beyaz bir akıntım var anlam veremiyorum. Tecrübeli anne adayları varsa yardımcı olabilir mi?
Canım regli döngün ne kadar ? Bi de Piko var mıMerhaba ovulasyon testim yaklaşık 6 gündür hep koyu çıkıyor.
2 şubat regli başlangıcıydı 22-23 şubat ovulasyon koyulaşınca değerlendirdik sonra baktım hep koyu çıkıyor. Reglime daha var erken ümitlenmek istemiyorum ama bunlar niye silikleşmiyor?
tek tek eklediklerim genelde 10 dk sonrası, toplu resimde silikleşme olabiliyor. Yaklaşık 1 haftadır koyu çıkıyor. Ondan önce de ovulasyon yapıyordum hep silikti. Belimde bir ağrı var ara ara kasık batması yorgunluk ve halsizde mevcut birde beyaz bir akıntım var anlam veremiyorum. Tecrübeli anne adayları varsa yardımcı olabilir mi?
normalde ortamla 32 -33 günde adet görüyorum son 4 gündür aynı koyulukta nasıl pikCanım bence sen yeni pik görüyorsun yumurtlama olmamış henüz
canım ortalama 32-33 günde bir ben piki 23. gün olarak düşündüm ama bugun 28 . gün hala koyuCanım regli döngün ne kadar ? Bi de Piko var mı
ondanda şüpheleniyorum. hemen gitmeli miyimYumurta catlayamamis bence Dr a gitsene yarin uktrasonda belli olur
Bnde şaşkınım valla. Gebelik testi bu soruyu tek çözecek şey sanırım. Ve sonrasında doktora yumurtaya baktırıncanım ortalama 32-33 günde bir ben piki 23. gün olarak düşündüm ama bugun 28 . gün hala koyu
Git buyumusse iğne yapar çatlaması icinondanda şüpheleniyorum. hemen gitmeli miyim
ay bu ne demek ki acaba ? öğrende banada haber ver olur muMerhaba ovulasyon testim yaklaşık 6 gündür hep koyu çıkıyor.
Erken gebelik testi yaptım negatif regle 7 gun kadar var. Bugun hala ovulasyonum koyuyduBnde şaşkınım valla. Gebelik testi bu soruyu tek çözecek şey sanırım. Ve sonrasında doktora yumurtaya baktırın
Merhaba merak ettim durumunuz nedirErken gebelik testi yaptım negatif regle 7 gun kadar var. Bugun hala ovulasyonum koyuydu
Yarın regli günüm bu sabah test yaptım negatiftiMe
Merhaba merak ettim durumunuz nedir
Ovulasyon kaç gün koyu devam etti?Yarın regli günüm bu sabah test yaptım negatifti
Reglim geçerse kan testi vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?