- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
- Konu Sahibi ecevekedileri
Ayy evet ya ondan Bi anda gelip gidiyobatma hissi demi o vajinaya giren agri dedigin igne batmasi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet ya ondan Bi anda gelip gidiyobatma hissi demi o vajinaya giren agri dedigin igne batmasi gibi
Ayy evet ya ondan Bi anda gelip gidiyo
o bnde de oluyo cnm adete yaklasirken sık sık hemde ama bu ay bikere hissetimAyy evet ya ondan Bi anda gelip gidiyo
Ayin 20sindekiyle aynı çıktı canım kağıda yapistirinxa foto atarimSeninki koyu devam mı ediyo
Tamam kuzumAyin 20sindekiyle aynı çıktı canım kağıda yapistirinxa foto atarim
Kizlar dua edinde kimyasal gebelik olmasjnda hamile olayim ya kasiklarim cok agriyorAyin 20sindekiyle aynı çıktı canım kağıda yapistirinxa foto atarim
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz testimi atsamBen bu ovu testlerini hiç anlamadım. Ben kullanırken de hep pozitif veriyordu. Ama bu yumurtlamadığınız anlamına gelmiyor. Çünkü bütün ay hiç silikleşmemesine rağmen hamile kalmıştım. Sanki 16sında yumurtlamışsınız gibi. Bir gün silikleşmiş. Hamile kalmış da olabilirsiniz.
Kuzum bence hamilesin öncelikle hayırlı olsun sakın kötü düşünme inşallah kimyasal gebelik olmayacak ve sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın benim de testlerinde gariplik var atsam bana da yardımcı olur musunKizlar dua edinde kimyasal gebelik olmasjnda hamile olayim ya kasiklarim cok agriyor
Sorma canım benimde 2 gündür ağrıyor senden mi canı çekti anlamadım birde kasıklarim taş gibiKizlar dua edinde kimyasal gebelik olmasjnda hamile olayim ya kasiklarim cok agriyor
Hamiş değil miyiz sence yaniEki Görüntüle 3277963
Canim bak yaptım boyle
Canım belli değil ki dahaHamiş değil miyiz sence yani
Aşkım Hamiş çıkanların ki hep koyu devam ediyor bizimki dalgalanma gibi olmuş bende çok istiyorum hamile olmamızı ama bilemedim bende öyle düşündümNeye göre karar veriyorsun veya anliyorsun
Hayırlısi bakalımAşkım Hamiş çıkanların ki hep koyu devam ediyor bizimki dalgalanma gibi olmuş bende çok istiyorum hamile olmamızı ama bilemedim bende öyle düşündüm
Kuzum sabah gebelik yaptımHayırlısi bakalım
bak ne güzel bir şeyler var bence gebesinizKuzum sabah gebelik yaptım
Adetine kac gün kalmistiKuzum sabah gebelik yaptım
İnşallah kuzum kan testi verdim sağlık ocağındabak ne güzel bir şeyler var bence gebesiniz
Ayy çok heyecanliiiİnşallah kuzum kan testi verdim sağlık ocağında
Ya bugün ya yarındı 27-28-29 günde bir oluyorum yani bu sıra adet günlerim beni şüphe ettiren ben adet kanaması gelmeden ağrı duymam ama bu ara kaşık ağrısı bel ağrısı çektiğim için hamileyim diye düşündüm bide malum lh testimizAdetine kac gün kalmisti