Ovulasyon testi

aysenr32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
7
4
1
29
Hayırlı akşamlar hanımlar ovulasyon testinden anlayan birisi bana yardımcı olabilir mi çizgi koyulaşma ya başlayınca yumurtama günü mü oluyor ve üst üstte üç gün birliktelik mi gerekiyor herkes farklı bişey söylüyor kafam çok karışık

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar hanımlar ovulasyon testinden anlayan birisi bana yardımcı olabilir mi çizgi koyulaşma ya başlayınca yumurtama günü mü oluyor ve üst üstte üç gün birliktelik mi gerekiyor herkes farklı bişey söylüyor kafam çok karışıkEki Görüntüle 3551180
Canım yumurtlama olmamış henüz ama yakında olacak. İki çizgi aynı renk veta sağdaki çizgi daha koyu olursa pik oluyor. Yani yumurtlama olmak üzere. Ertesi gün aniden silikleşince bil ki çatlamış. 24 saat canlı kalacak. Ama tabi senin testi kaçıncı saatte yaptığın net olmadığı için o 24 saati baz alma. Piki gördüğün gibi eşinde problem yoksa 3 gün üst üste dene. Ama tabi bu süreçde gün aşırı ihmal etme

Canım yumurtlama olmamış henüz ama yakında olacak. İki çizgi aynı renk veta sağdaki çizgi daha koyu olursa pik oluyor. Yani yumurtlama olmak üzere. Ertesi gün aniden silikleşince bil ki çatlamış. 24 saat canlı kalacak. Ama tabi senin testi kaçıncı saatte yaptığın net olmadığı için o 24 saati baz alma. Piki gördüğün gibi eşinde problem yoksa 3 gün üst üste dene. Ama tabi bu süreçde gün aşırı ihmal etme
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için yani şuan yumuntama yok o zaman iyice koyulaşınca olacak anladım hergan 15.30 da yapıyorum dediğinizi göz önüne alarak değerlendiriceğim çok teşekkür ederim 🦋

Back