Alllah allah neden kiBana tarlusal kullanma dedi
Dedim gecikmem var diye iste Çarşamba günü bir gün kullandım dedim sakın ddi gebelik varsa etkiler dedi bende işte ovulasyon testim pik oldu dun dedim o da iste lh değeri yükseldiği için olabilir dedi ya da gebe olabilirsin o zaman da çift çizgi çıkarabilir dedi bende pazartesi kan verdim ama negatifti dedi olsun aradan beş gün geçmiş dediAlllah allah neden ki
İnşallah vardır canım yaDedim gecikmem var diye iste Çarşamba günü bir gün kullandım dedim sakın ddi gebelik varsa etkiler dedi bende işte ovulasyon testim pik oldu dun dedim o da iste lh değeri yükseldiği için olabilir dedi ya da gebe olabilirsin o zaman da çift çizgi çıkarabilir dedi bende pazartesi kan verdim ama negatifti dedi olsun aradan beş gün geçmiş dedi
Olduğunu sanmıyorum da beklemek yoruyorİnşallah vardır canım ya
Hcg mi verdin canım? Onun için beklemene gerek yok e-nabıza düşer zatenÇok var ya saat iki gibi ancak çıkar sonuç
Evet ama o sonuca göre ilaç vereceğim dedi banaHcg mi verdin canım? Onun için beklemene gerek yok e-nabıza düşer zaten
Çünkü ben bu ay famera kullandım ve hala adet olmadım 23 günlük gecikmem var ve pazartesi kan vermiştim negatif çıktı doktor yine de kan alalım bakalım ona göre dediHcg mi verdin canım? Onun için beklemene gerek yok e-nabıza düşer zaten
O zaman mecbur 2 buçuktan sonra çıkıyorEvet ama o sonuca göre ilaç vereceğim dedi bana
En iyisi pazartesi günü gelmek o zaman bakar zatenO zaman mecbur 2 buçuktan sonra çıkıyor
Evet sen de testi görmüş olursun zaten pazartesiye kadar belki tekrar gelmene gerek kalmaz hamilesindir.En iyisi pazartesi günü gelmek o zaman bakar zaten
Keşke hamile olmuş olsam ama sanmıyorumEvet sen de testi görmüş olursun zaten pazartesiye kadar belki tekrar gelmene gerek kalmaz hamilesindir.
Kan testi çıktı gebelik yokKeşke hamile olmuş olsam ama sanmıyorum
Doktor ne diyo pkiKan testi çıktı gebelik yok
Sistem kapanmıs öğleden sonraya dedi muayene edicek alttanDoktor ne diyo pki
Himm bnde eve gidiyorum pazartesi olurum muayeneSistem kapanmıs öğleden sonraya dedi muayene edicek alttan
E nabıza duserHimm bnde eve gidiyorum pazartesi olurum muayene
E nabıza duse
Aynen öyleE nabıza duser
NegatifE nabıza duser
Doktor muayene etti adet kanamam gözükmüyo lekelenir var dediNegatif
Benimki de muayene etmedi progrstan verdi onunla adet olcmDoktor muayene etti adet kanamam gözükmüyo lekelenir var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?