Ovulasyon testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi mwt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kurudukca aynı gibi oldular anlamadım vallahi saat 12 gibi tekrar yapacağım bakalım nasıl çıkıyor
Sıvı alımını kesin en az 3 saat. Doğru sonuç vermesi için

Bende merak ettim. Yumurta büyümemiş demişsiniz. Demekki anca büyüyor bugünü muhakkak değerlendirin
Benimkiler baya tembel galiba bugün dongumun 51. günü ve dün söktürücü kullanmaya başlamıştım bırakayım bari kullanmayayim

Aynen öyle yapıyorum ya bakalım ne çıkacak birde sıvı alırsak daha mı soluk çıkıyordu test
Sıvı alırsan doğru sonuç vermez. Silik çıkar. Lh hormonu İdrar da seyrek bulunacagı için. Çatlaması için de bol bol havuç yiyebilirsiniz

Benimkiler baya tembel galiba bugün dongumun 51. günü ve dün söktürücü kullanmaya başlamıştım bırakayım bari kullanmayayim
Yani sizi etkilemek istemem ama. Ben bu şekilde yapardım. Test pozitif gibi ya da pozitife yakın. Bugünü yarını değerlendirmek gerekiyor. Yarın ki test sonucuna da bakın. Çatlamış mı diye

Yani sizi etkilemek istemem ama. Ben bu şekilde yapardım. Test pozitif gibi ya da pozitife yakın. Bugünü yarını değerlendirmek gerekiyor. Yarın ki test sonucuna da bakın. Çatlamış mı diye
Biliyorum ya ben Nisan ayında kimyasal geçirdiğinde ovulasyonla denemiştim tutmuştu ama kaset testi pik oldgunu anlamistim bu kadar geç olunca bir şüpheye düştüm sadece

Ediyorum zaten de ben yarın en iyisi doktora gideyim bakalım ne diyor ya merak ettim yani niye böyle oldu diye
Böyle bir şansınız varsa daha sağlıklı bir sonuç olur. Buraya da yazın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…