- 11 Nisan 2023
- 640
- 116
- 23
- 28
Sen kaç gün gecikme sonrası söktürücü kullandın kiMalesef
1 hafta heralddSen kaç gün gecikme sonrası söktürücü kullandın ki
Biraz önce ovulasyonu tekrar yaptım koyu cıkmadıBen tam 23 gün geciktim ya ama normaldede duzensizim malesef
Benimkiler böyle kurumus olan gündüz diğeri saat on da yaptimBiraz önce ovulasyonu tekrar yaptım koyu cıkmadı
Geç yumurtlamisiniz bence ilacı bırakın teste devam edin.benimde PKo var ve ilaçsız adet olamıyorum ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum.bugun ve yarın değerlendirinBak boule
Hayırlısı ya yinede sen degerlendirBenimkiler böyle kurumus olan gündüz diğeri saat on da yaptim
Bunlar pik ama değil mi sizceGeç yumurtlamisiniz bence ilacı bırakın teste devam edin.benimde PKo var ve ilaçsız adet olamıyorum ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum.bugun ve yarın değerlendirin
İste altı gündür yapıyorum testleri öylesine yani bugunkuker en alttakilerGeç yumurtlamisiniz bence ilacı bırakın teste devam edin.benimde PKo var ve ilaçsız adet olamıyorum ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum.bugun ve yarın değerlendirin
suna bakale adet oldum ama çizgi varİste altı gündür yapıyorum testleri öylesine yani bugunkuker en alttakiler
Kafam karıstıÇizgi hep oluyor zaten ya ama işte dedikleri gibi koyuluk önemli olan sanirsam
Benim de vllaKafam karıstı
Adet olup nasıl köyü çizgi görüyorumBenim de vlla
Hemen çıktımı ikinci çizgi koyu bir şekilde beklemeden.ciktiysa pozitif yani yumurtlama.İste altı gündür yapıyorum testleri öylesine yani bugunkuker en alttakiler
Bu benim pozitifim ovulasyon testim sizinkine benziyor bu testin olduğu günkü ilişki ile gebe kalmıştım.ikinci çizgi direkt koyu çıkmıştı beklemedenİste altı gündür yapıyorum testleri öylesine yani bugunkuker en alttakiler
İşte sorun orda adet olup nasıl çizgiyi göre biliyorım bide koyu yanıBu benim pozitifim ovulasyon testim sizinkine benziyor bu testin olduğu günkü ilişki ile gebe kalmıştım.ikinci çizgi direkt koyu çıkmıştı beklemeden
Evet çıktı beş dakika içinde ama aklıma takılan dün tarlusal yani söktürücü kullandım bugün test ypinca pik görünce içmedim daha acaba ilaçtan mi böyle oldu kiBu benim pozitifim ovulasyon testim sizinkine benziyor bu testin olduğu günkü ilişki ile gebe kalmıştım.ikinci çizgi direkt koyu çıkmıştı beklemeden
Benimde adet kesildiEvet çıktı beş dakika içinde ama aklıma takılan dün tarlusal yani söktürücü kullandım bugün test ypinca pik görünce içmedim daha acaba ilaçtan mi böyle oldu ki
Bence tarlusaldan ikimizindeeBenimde adet kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?