Doktora gidiyorum bakalım ne dicekBence tarlusaldan ikimizindee
Hadi bakalım bende dokuzdan sonra gtcemDoktora gidiyorum bakalım ne dicek
Bence tarlusaldan ikimizindee
Hakkımızda hayırlısıHadi bakalım bende dokuzdan sonra gtcem
Haber edelim.birbirimizeHakkımızda hayırlısı
Haber ederimHaber edelim.birbirimize
PKo var mı varsa cikiyorAdet olup nasıl köyü çizgi görüyorum
İlaçtan değil bence bir gün icmissinizEvet çıktı beş dakika içinde ama aklıma takılan dün tarlusal yani söktürücü kullandım bugün test ypinca pik görünce içmedim daha acaba ilaçtan mi böyle oldu ki
İnşallah değildir ilaçtan da bu ay hayırlı güzel haberler alırım ya bakalım on gibi doktora gideceğim aklıma takıldı iste bir gün ancak içtim yine de tereddüt ettim acaba ondan mı diyeİlaçtan değil bence bir gün icmissiniz
Evet var ama diğer günler asla silik çizgi görmeyim dün görmemPKo var mı varsa cikiyor
İnşallah değildir ilaçtan da bu ay hayırlı güzel haberler alırım ya bakalım on gibi doktora gideceğim aklıma takıldı iste bir gün ancak içtim yine de tereddüt ettim acaba ondan mı diye
Ne dedi peki herhangi bir konuşma geçti mjKan verdim sonuç bekliyorım sonra altan muayene edicek
Bişey demedi direk kan istediNe dedi peki herhangi bir konuşma geçti mj
Sen naptın gittin mi hastansyeNe dedi peki herhangi bir konuşma geçti mj
Şuan yoldayimSen naptın gittin mi hastansye
Haber ver canımŞuan yoldayim
Bende kan verdim öğleden sonra çıkarmış sonuç ama eve gidip gelmek benim için sknti acaba pazartesi mı gelsem geriHaber ver canım
Ben bekliyorım öğleden sonra çıkar bekle hastanede birazBende kan verdim öğleden sonra çıkarmış sonuç ama eve gidip gelmek benim için sknti acaba pazartesi mı gelsem geri
Çok var ya saat iki gibi ancak çıkar sonuçBen bekliyorım öğleden sonra çıkar bekle hastanede biraz
Sen bilirsin canımÇok var ya saat iki gibi ancak çıkar sonuç
Bana tarlusal kullanma dediSen bilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?