- 20 Ocak 2025
- 71
- 59
- 3
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin inşallah gebeliktir ne diyelim bir günün geçsin bakalım belki daha güzel olur herşey kimbilirPembe akıntı da geçmeyen öksürüğüm var mesela bir anda yattığım yerde öksürük tuttu o anda o dediğim noktaya bıçak saplandı sanki. Noluyo dedim kalkıp lavaboya gidince onu gördüm
İnşallah Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz içinAmin amin inşallah gebeliktir ne diyelim bir günün geçsin bakalım belki daha güzel olur herşey kimbilir
Malesef. Biz hala bekliyoruz. 18 19 ocak yumurtlamayı gördüm. 20i çatladı. 8 gündür testde negatif. Kişiden kişiye değişiyor tabi orası ayrı. Döllenmeye bağlı malesefKızlarr yumurtlamayı 23 ocakta gördüm. Çatlama 25 ocakta oldu. Kanda ne zaman çıkar en erken? Bilginiz var mı? İlla 2 hafta beklemeli miyim
Ben kan tahlili vermek istiyorum o yüzden. Kanda daha erken çıkıyorMalesef. Biz hala bekliyoruz. 18 19 ocak yumurtlamayı gördüm. 20i çatladı. 8 gündür testde negatif. Kişiden kişiye değişiyor tabi orası ayrı. Döllenmeye bağlı malesef
Ay bilmiyorum ki negatif görürüm diye kan vermeye gitmiyorum korkudan adete 4 gün kaldı benim dayanıyorum şuanBen kan tahlili vermek istiyorum o yüzden. Kanda daha erken çıkıyor
Nasılsın canım son durumun nedirAy bilmiyorum ki negatif görürüm diye kan vermeye gitmiyorum korkudan adete 4 gün kaldı benim dayanıyorum şuan
Sadece belirtiler var bende yerleşme kanaması da gördüm ama işte gitmiyorum
Aynı canım test yapmadım 2 gün kaldı bekliyorum. Ama o belirtiler yok denecek kadar azaldı. Bugün peçeteye çok çok az açık kahve akıntı geldi. Sanırım adet olucamNasılsın canım son durumun nedir
Bende iyiyim teşekkür ederim bende adetime 2 gün kala adet oldum bugün inşallah sen hamilesindir ya senin ki hep pozitif olur diye içimden geçirdim Rabbim hayırlısını versin inşallahAynı canım test yapmadım 2 gün kaldı bekliyorum. Ama o belirtiler yok denecek kadar azaldı. Bugün peçeteye çok çok az açık kahve akıntı geldi. Sanırım adet olucam
Sen nasılsın?
Bende iyiyim teşekkür ederim bende adetime 2 gün kala adet oldum bugün inşallah sen hamilesindir ya senin ki hep pozitif olur diye içimden geçirdim Rabbim hayırlısını versin inşallah
ya 2 gün var benim bakalım ne olucak. Adet gecikirse yaparım test belki geç döllenme falan vardır. Adet olursam artık hayırlısı napalımBende iyiyim teşekkür ederim bende adetime 2 gün kala adet oldum bugün inşallah sen hamilesindir ya senin ki hep pozitif olur diye içimden geçirdim Rabbim hayırlısını versin inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah canım sen adetini bekle inşallah pozitiftir inan ki Rabbim yüzüne baksın
Az önce bir yerde okudum bayan adet öncesi lekelenmesi varmış sonra kan tahlili yapmış pozitifmiş herkesin vücudu farklı tepki veriyor dilerim senin de öyle olur inşallahİnşallah çok teşekkür ederim
Ayy inan o kadar çok şey okuyorum ki ister istemez benzetiyorum belirtileri. Çok teşekkür ederim inşallahAz önce bir yerde okudum bayan adet öncesi lekelenmesi varmış sonra kan tahlili yapmış pozitifmiş herkesin vücudu farklı tepki veriyor dilerim senin de öyle olur inşallah
Amin canım benim bende sen lekelenmem oldu tekrar devam etmedi birde ilk defa böyle durum yaşadım diyince biraz umutlandım inşallah da vardır Rabbim yüzüne baksın dilerim yakın zamanda bebek haberini verirsin inşallahAyy inan o kadar çok şey okuyorum ki ister istemez benzetiyorum belirtileri. Çok teşekkür ederim inşallah
Benim ilk denemem tabi herhalde ondan da heyecan yaptım ister istemez. Ama adetten 8 gün önce bariz pembe kahve lekelenme yaşadığım için daha çok umutluyum. Belki de yerleşmeydi. Garip bir şekilde inanılmaz yemek yiyorum hep açım ne bilim kısmet artık
İnşallah çok teşekkür ederimAmin canım benim bende sen lekelenmem oldu tekrar devam etmedi birde ilk defa böyle durum yaşadım diyince biraz umutlandım inşallah da vardır Rabbim yüzüne baksın dilerim yakın zamanda bebek haberini verirsin inşallah