• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim pik mi bakar mısınız ?

Pembe akıntı da geçmeyen öksürüğüm var mesela bir anda yattığım yerde öksürük tuttu o anda o dediğim noktaya bıçak saplandı sanki. Noluyo dedim kalkıp lavaboya gidince onu gördüm

Pembe akıntı da geçmeyen öksürüğüm var mesela bir anda yattığım yerde öksürük tuttu o anda o dediğim noktaya bıçak saplandı sanki. Noluyo dedim kalkıp lavaboya gidince onu gördüm
Amin amin inşallah gebeliktir ne diyelim bir günün geçsin bakalım belki daha güzel olur herşey kimbilir 🤲❤️

Kızlarr yumurtlamayı 23 ocakta gördüm. Çatlama 25 ocakta oldu. Kanda ne zaman çıkar en erken? Bilginiz var mı? İlla 2 hafta beklemeli miyim 😂

Kızlarr yumurtlamayı 23 ocakta gördüm. Çatlama 25 ocakta oldu. Kanda ne zaman çıkar en erken? Bilginiz var mı? İlla 2 hafta beklemeli miyim 😂
Malesef. Biz hala bekliyoruz. 18 19 ocak yumurtlamayı gördüm. 20i çatladı. 8 gündür testde negatif. Kişiden kişiye değişiyor tabi orası ayrı. Döllenmeye bağlı malesef

Ben kan tahlili vermek istiyorum o yüzden. Kanda daha erken çıkıyor 😂😂😂
Ay bilmiyorum ki🤣 negatif görürüm diye kan vermeye gitmiyorum korkudan🤣 adete 4 gün kaldı benim dayanıyorum şuan🤣
Sadece belirtiler var bende yerleşme kanaması da gördüm ama işte gitmiyorum🤣

Aynı canım test yapmadım 2 gün kaldı bekliyorum. Ama o belirtiler yok denecek kadar azaldı. Bugün peçeteye çok çok az açık kahve akıntı geldi. Sanırım adet olucam😔
Sen nasılsın?
Bende iyiyim teşekkür 😍 ederim bende adetime 2 gün kala adet oldum bugün 🫣 inşallah sen hamilesindir ya senin ki hep pozitif olur diye içimden geçirdim Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲🥲

Bende iyiyim teşekkür 😍 ederim bende adetime 2 gün kala adet oldum bugün 🫣 inşallah sen hamilesindir ya senin ki hep pozitif olur diye içimden geçirdim Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲🥲
ya🥺 2 gün var benim bakalım ne olucak. Adet gecikirse yaparım test belki geç döllenme falan vardır. Adet olursam artık hayırlısı napalım🥺

Az önce bir yerde okudum bayan adet öncesi lekelenmesi varmış sonra kan tahlili yapmış pozitifmiş herkesin vücudu farklı tepki veriyor dilerim senin de öyle olur inşallah 🤲🥹
Ayy 🥹 inan o kadar çok şey okuyorum ki ister istemez benzetiyorum belirtileri. Çok teşekkür ederim inşallah🙏🏻
Benim ilk denemem tabi herhalde ondan da heyecan yaptım ister istemez. Ama adetten 8 gün önce bariz pembe kahve lekelenme yaşadığım için daha çok umutluyum. Belki de yerleşmeydi. Garip bir şekilde inanılmaz yemek yiyorum hep açım😀 ne bilim kısmet artık 🥹

Ayy 🥹 inan o kadar çok şey okuyorum ki ister istemez benzetiyorum belirtileri. Çok teşekkür ederim inşallah🙏🏻
Benim ilk denemem tabi herhalde ondan da heyecan yaptım ister istemez. Ama adetten 8 gün önce bariz pembe kahve lekelenme yaşadığım için daha çok umutluyum. Belki de yerleşmeydi. Garip bir şekilde inanılmaz yemek yiyorum hep açım😀 ne bilim kısmet artık 🥹
Amin canım benim bende sen lekelenmem oldu tekrar devam etmedi birde ilk defa böyle durum yaşadım diyince biraz umutlandım inşallah da vardır Rabbim yüzüne baksın dilerim yakın zamanda bebek 👶 haberini verirsin inşallah 🤲😍

Back