- 25 Nisan 2024
- 145
- 33
- 24
Ben inofolic kullanıyorum dün bal tarçın çörek otu yedim avokado yiyorum etkisi varmı bilemiyorumBenim bı kaç gündür oluyor 1 gün duruyor 1 yada 2 gün sonra oluyor ama bişey yok yine yaptım test yok ya 3 saat sıvı almıyorum bişey yapamıyorum çıkmıyor
Ağustos ayıydı galiba hatırlamıyorum tam yumurta takibi yapıyorduk doktorla 18mm yumurta vardı bal çörek otu tarçın karışımı yaptım 2 gün sonra yumurtam 24mm olmuş faydası var galibaBenim bı kaç gündür oluyor 1 gün duruyor 1 yada 2 gün sonra oluyor ama bişey yok yine yaptım test yok ya 3 saat sıvı almıyorum bişey yapamıyorum çıkmıyor
Laboquick ben test bunu aldım Trendyoldan herkes bunu tavsiye etmişti bu ayda olmasa bakacam artık senin dediğin ilaç sanırımBen inofolic kullanıyorum dün bal tarçın çörek otu yedim avokado yiyorum etkisi varmı bilemiyorum
Testim böyle çıktı neden böyle yaa tekrar edeyimmi acabaLaboquick ben test bunu aldım Trendyoldan herkes bunu tavsiye etmişti bu ayda olmasa bakacam artık senin dediğin ilaç sanırımtest anladım
Bozuk mu acaba bidaha dene bakalım ikisi birden yok birisi olmasa yumurta çatlamış oluyormuş bunda ikisi yokTestim böyle çıktı neden böyle yaa tekrar edeyimmi acaba
Tekrarladım böyle olduBozuk mu acaba bidaha dene bakalım ikisi birden yok birisi olmasa yumurta çatlamış oluyormuş bunda ikisi yok
Çatlamamis herhalde daha sen bence çatlayana kadar düzenli ilişki yap nasıl olsa yumurtlama dönemindesin darısı bana olsun dua eder misinTekrarladım böyle oldu
Bugün da akıntım geldi bakalım ne zaman çatlar inşallah seninde gelir yumurtan da ikimizde bebişleri beklerizÇatlamamis herhalde daha sen bence çatlayana kadar düzenli ilişki yap nasıl olsa yumurtlama dönemindesin darısı bana olsun dua eder misin
Amin amin canım hakkımızda hayırlısı olsunBugün da akıntım geldi bakalım ne zaman çatlar inşallah seninde gelir yumurtan da ikimizde bebişleri bekleriz
İnşallah canım benim sen kaç yaşındasın ne kadar zamandır istiyorsunuzAmin amin canım hakkımızda hayırlısı olsungüzel haberlerini alırız senin inşallah
30 yaşındayım canım geçen ay denedik olmadı bu ay ikinci olucakİnşallah canım benim sen kaç yaşındasın ne kadar zamandır istiyorsunuz
Çok yeni daha ben 24 yaşımdayım 1 buçuk seneyi geçti olmadı hiç hamile kalamadım30 yaşındayım canım geçen ay denedik olmadı bu ay ikinci olucaksenin
21. Gün yaptım bugün testi hâlâ silikSabırla yapın çok uzun süre adet görmüyorsanız çok geç yumurtluyorsunuzdur
Belirgin değil ki silikYa bu şekilde nasıl iki çizgi belirgin oluyorbende yapıyorum ama yok yani bir çizgi var diğerinide görmek için teleskop lazım
Bende birşey sorabilir miyim çatlama yada yumurtlama da akıntıyla beraber hafif pembemsi olur mu yada peçete silince hafif oluşur muHayır geç kalmış sayılmazsın
O konuda hiç bilgim yok ne desem yalan olurBende birşey sorabilir miyim çatlama yada yumurtlama da akıntıyla beraber hafif pembemsi olur mu yada peçete silince hafif oluşur mu
Bende ilk evlendiğim zaman 2 sene sonra olmuştu benim olursa şuan 4 cü olucakÇok yeni daha ben 24 yaşımdayım 1 buçuk seneyi geçti olmadı hiç hamile kalamadım
Bende silikte yok tek çizgiBelirgin değil ki silikrengi soluk yani
İşin garibi çocuk düşünmediğim zaman adetim düzenliydi günü günündeydi ne zaman çocuğa karar verdik adet olmadımÇok yeni daha ben 24 yaşımdayım 1 buçuk seneyi geçti olmadı hiç hamile kalamadım
Testte bir şey var o zaman ikinci çizgi çıkıyor ben de soluk pembe çıkıyor sadece o da yumurtlama yok demek oluyor işteBende silikte yok tek çizgi