Ovülasyon testi

Benim bı kaç gündür oluyor 1 gün duruyor 1 yada 2 gün sonra oluyor ama bişey yok yine yaptım test yok ya 3 saat sıvı almıyorum bişey yapamıyorum çıkmıyor
Ben inofolic kullanıyorum dün bal tarçın çörek otu yedim avokado yiyorum etkisi varmı bilemiyorum

Benim bı kaç gündür oluyor 1 gün duruyor 1 yada 2 gün sonra oluyor ama bişey yok yine yaptım test yok ya 3 saat sıvı almıyorum bişey yapamıyorum çıkmıyor
Ağustos ayıydı galiba hatırlamıyorum tam yumurta takibi yapıyorduk doktorla 18mm yumurta vardı bal çörek otu tarçın karışımı yaptım 2 gün sonra yumurtam 24mm olmuş faydası var galiba

Ben inofolic kullanıyorum dün bal tarçın çörek otu yedim avokado yiyorum etkisi varmı bilemiyorum
Laboquick ben test bunu aldım Trendyoldan herkes bunu tavsiye etmişti bu ayda olmasa bakacam artık senin dediğin ilaç sanırım test anladım

Laboquick ben test bunu aldım Trendyoldan herkes bunu tavsiye etmişti bu ayda olmasa bakacam artık senin dediğin ilaç sanırım test anladım
Testim böyle çıktı neden böyle yaa tekrar edeyimmi acaba

Eklentiler

• 1000028068.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 13
Çatlamamis herhalde daha sen bence çatlayana kadar düzenli ilişki yap nasıl olsa yumurtlama dönemindesin darısı bana olsun dua eder misin
Bugün da akıntım geldi bakalım ne zaman çatlar inşallah seninde gelir yumurtan da ikimizde bebişleri bekleriz

Çok yeni daha ben 24 yaşımdayım 1 buçuk seneyi geçti olmadı hiç hamile kalamadım
Bende ilk evlendiğim zaman 2 sene sonra olmuştu benim olursa şuan 4 cü olucak kistimin alınması için hamile kalmamı söyledi doktorum bide eşimin yaşı geçiyor

Çok yeni daha ben 24 yaşımdayım 1 buçuk seneyi geçti olmadı hiç hamile kalamadım
İşin garibi çocuk düşünmediğim zaman adetim düzenliydi günü günündeydi ne zaman çocuğa karar verdik adet olmadım ben de bir buçuk yıllık evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…