- 25 Nisan 2024
- 145
- 33
- 24
Hadi yaa bende hiç yok çok istiyorumBende ilk evlendiğim zaman 2 sene sonra olmuştu benim olursa şuan 4 cü olucak kistimin alınması için hamile kalmamı söyledi doktorum bide eşimin yaşı geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaa bende hiç yok çok istiyorumBende ilk evlendiğim zaman 2 sene sonra olmuştu benim olursa şuan 4 cü olucak kistimin alınması için hamile kalmamı söyledi doktorum bide eşimin yaşı geçiyor
Benim düzenli ama polikistik var dedi doktor hiç belirtisiİşin garibi çocuk düşünmediğim zaman adetim düzenliydi günü günündeydi ne zaman çocuğa karar verdik adet olmadım ben de bir buçuk yıllık evliyim
Ben de var maalesef belirti de kilo da haftaya kadın doğuma gideceğimBenim düzenli ama polikistik var dedi doktor hiç belirtisi
Hayırlısı olsun inşallahBen de var maalesef belirti de kilo da haftaya kadın doğuma gideceğim
İnşallahHayırlısı olsun inşallah
Olur canım stres yapma gerçi ne kadar desem de yapılıyor stres kendimden biliyorumHadi yaa bende hiç yok çok istiyorum
İstemsiz oluyor stres bir de ovülasyon testleri de etkiliyor sağolsunOlur canım stres yapma gerçi ne kadar desem de yapılıyor stres kendimden biliyorum
Ben artık saldım galiba çok takmıyorumOlur canım stres yapma gerçi ne kadar desem de yapılıyor stres kendimden biliyorum
En iyisini yapıyorsunBen artık saldım galiba çok takmıyorum
Bende de pcos var geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım o ay hiç yumurtlama göremedim bu ay bakalım görecek miyim şuan ovülsayon dönemindeyim aslında bugünkü test sonucum böyle sizce pozitif mi bu yoğun akıntımda varAdet düzensizliği sorunum var 3 aydır adet olmuyordum ilaçla oldum biter bitmez ovülasyon testine başladım ama hâlâ yumurtlama göremedim polikistik over de var
Silik duruyor emin olamadım amaBende de pcos var geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım o ay hiç yumurtlama göremedim bu ay bakalım görecek miyim şuan ovülsayon dönemindeyim aslında bugünkü test sonucum böyle sizce pozitif mi bu yoğun akıntımda var
Bakalım belki yarın koyulaşır şuanda 12. GündeyimSilik duruyor emin olamadım ama
Tüm koyulaşmamış gibi duruyor devam edin bence testiEki Görüntüle 3506746 yumurtlama var mı
çatlamışmı sence bakarmısınEn iyisini yapıyorsun
sizce pik olmuş mu yoksa olmamış mıMerhaba ilk kez ovulasyon testi kullanıyorumEki Görüntüle 3508043