Sabırla yapıyorum30-40. Günü görenler var canım
Bende ilk defa denedim bu ay testi bugün yumurtlama akıntım geldi ve testim bu şekilde yumurtlama varmıAdet düzensizliği sorunum var 3 aydır adet olmuyordum ilaçla oldum biter bitmez ovülasyon testine başladım ama hâlâ yumurtlama göremedim polikistik over de var
Yumurtlama gözüküyor değerlendir koyu çıkmış çünküBende ilk defa denedim bu ay testi bugün yumurtlama akıntım geldi ve testim bu şekilde yumurtlama varmı
Bugün eşim çalışıyor dün değerlendirmiştik yarın değerlendirebiliriz geçmi kalmış olacağımYumurtlama gözüküyor değerlendir koyu çıkmış çünkü
Hayır geç kalmış sayılmazsınBugün eşim çalışıyor dün değerlendirmiştik yarın değerlendirebiliriz geçmi kalmış olacağım
Tamam çok teşekkür ederim dediğim gibi ilk defa yaptım ve geç başladım adetimden 1 hafta sonra eczanelerde test bulamadım internetten aldımHayır geç kalmış sayılmazsın
Ben de internetten aldım daha uyguna geliyorTamam çok teşekkür ederim dediğim gibi ilk defa yaptım ve geç başladım adetimden 1 hafta sonra eczanelerde test bulamadım internetten aldım
Adet düzensizliği sorunum var 3 aydır adet olmuyordum ilaçla oldum biter bitmez ovülasyon testine başladım ama hâlâ yumurtlama göremedim polikistik over de var
Var canım sonuncudaBende ilk defa denedim bu ay testi bugün yumurtlama akıntım geldi ve testim bu şekilde yumurtlama varmı
Ya bu şekilde nasıl iki çizgi belirgin oluyorAdet düzensizliği sorunum var 3 aydır adet olmuyordum ilaçla oldum biter bitmez ovülasyon testine başladım ama hâlâ yumurtlama göremedim polikistik over de var