Ovülasyon testi

Olmuş hemen değerlendir keşke bende de olsa
Teşekkür ederim cevabın için ben dün değerlendirmiştim aslına olmamasına rağmen bakalım bugünde değerlendirmeye çalışacağım . Seninde olur merak etme bende pcos var geçen ay hiç yumurta görmedim ama bu ay oldu şükür seninde mutlaka olur içini ferah tut 😊

Teşekkür ederim cevabın için ben dün değerlendirmiştim aslına olmamasına rağmen bakalım bugünde değerlendirmeye çalışacağım . Seninde olur merak etme bende pcos var geçen ay hiç yumurta görmedim ama bu ay oldu şükür seninde mutlaka olur içini ferah tut 😊
Bende de var hâlâ yumurtlama görmedim artık testi yapıp kenara koyuyorum sonra bakıyorum 😂 olmadığını biliyorum çünkü

Bende de var hâlâ yumurtlama görmedim artık testi yapıp kenara koyuyorum sonra bakıyorum 😂 olmadığını biliyorum çünkü
Bana doktorum bizim problemimizi yaşayanlarda evet daha seyrek yumurtlama olabiliyor ama bu olmayacağı veya doğal yolla hamile kalmayacağın anlamına gelmez yeterki stres, sıkıntı yapma demişti. Evet seni çok iyi anlıyorum, çünkü bende aynı şeyi yaşıyorum stres yapmamak elde olmuyor, adet olacak mıyım ya da bu ay yumurta olacak mı diye düşünmek başlı başına stres oluyor 😄 Ben doğum kontrol hapını bıraktığımda kendi kendime adet bile olamayacağımı düşünüyordum ama sonra saldım açıkçası evet test yapıyorum burda soruyorum bilgi almak için ya da insanların tecrübelerinden faydalanmak için ama stres yapmıyorum çünkü birşey olacaksa olacak iyi düşünelim iyi olsun biraz uzun oldu ama belki sanada iyi gelir seninle aynı durumda olan birinin naçizane fikri, deneyimi 🥰

Bence olur ama yakın zamanda, benimde 4 gün önce koyulaşmıştı senin gibi, sonra silikleşti bugün pik yaptı mesela stres olmamaya çalış kaçıncı günündesin şuanda
merhaba geçen hafta daha olmamış demiştik sizce bugün yaptığım pik mi bakabilir misiniz
IMG_9329.jpeg

X