- 10 Eylül 2023
- 171
- 77
- 18
- 29
- Konu Sahibi maviiderlerr
- #1.181
Nur61_ ben yine değerlendirdim ama ilaç kullandığım için şansa bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru günler olsun ne olacağını bilemeyiz Allah bilir inşallah istediğin gibi olurNur61_ ben yine değerlendirdim ama ilaç kullandığım için şansa bıraktım
ben ovulasyon testinden bir sonuç alamadım halbuki testleri yaptığım sürede hamileymişim. ben uygulama indirdim o uygulamaya göre değerlendirdim ve oldu 8. ayımdayımMerhaba kızlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum. Ama pik konusunda tam olarak bilemiyorum acaba pik olmuştu mu yardımcı olursanız çok sevinirim
senin dediğin normal standart hesaplama uygulama adet gününden 14 gün sayıyor bugün yumurtlaman diyor. ama kadınların çoğunluğunda işler böyle yürümüyor. Mesela adet bittikten 3 gün sonra yumurtlayanda var, adete 3 kala yumurtlayanda var. Bedenimiz farklı. Ayrıca pkos olanlar düzensizlik yaşayanlar için resmen kurtarıcı. Tabi birde nasip. Bu arada kolay sağlıklı doğum diliyorumben ovulasyon testinden bir sonuç alamadım halbuki testleri yaptığım sürede hamileymişim. ben uygulama indirdim o uygulamaya göre değerlendirdim ve oldu 8. ayımdayım
Nur hanım sizde durumlar nasıl bebişimiz iyi mi siz nasılsınızDoğru günler olsun ne olacağını bilemeyiz Allah bilir inşallah istediğin gibi olur
İyi canım bugün gittim keseyi gördüm çok şükürNur hanım sizde durumlar nasıl bebişimiz iyi mi siz nasılsınız
Çok şükürrr banada dua et hamilesin kabul olacağına inanıyorumİyi canım bugün gittim keseyi gördüm çok şükür
İnşallah ederim tabii rabbim kucağınıza bir melek versin en yakın zamandaÇok şükürrr banada dua et hamilesin kabul olacağına inanıyorum
İyiyiz canım sen nasılsın ne var ne yokKızlar merhaba. Nasılsınız?
İyiyim ben de çok şükür dedim bi yazayım yapıyor musun sen canım test gördün mü bu ay yumurtlama?İyiyiz canım sen nasılsın ne var ne yok
Ben yumurtlama gördüm şükür değerlendirdim ama olur mu olmaz mı bilmiyorum nasip 6 gün var yani hiçbir belirti yok zaten bu ay ilaç kullandığım için açıkcası çokta ümidim yok nasip kısmet bakalım. sen değerlendirdin mi o günü yada ovülasyon testi yaptın mı bu ayİyiyim ben de çok şükür dedim bi yazayım yapıyor musun sen canım test gördün mü bu ay yumurtlama?
Ben var ya geçen hafta Pazar günü sol kasığıma inanılmaz bi sancı girdi akıntım da vardı acile gittim ama ilgilenmediler bile yumurtlama mıdır bilemedim
Yaaa ne güzel bak yumurtlama görmüşsün ay inşallah güzel haberle gelirsin Yok yapmıyorum bu ay test canım almamıştım. Değerlendirdim canım o günü nasip. Dün akşamdan beri göğüslerim o kadar şiş ve acıyor ki anlamadımBen yumurtlama gördüm şükür değerlendirdim ama olur mu olmaz mı bilmiyorum nasip 6 gün var yani hiçbir belirti yok zaten bu ay ilaç kullandığım için açıkcası çokta ümidim yok nasip kısmet bakalım. sen değerlendirdin mi o günü yada ovülasyon testi yaptın mı bu ay
Test bozuk olabilir başka test ile tekrar edinKızlar merhaba ben test yaptım az önce testi aticam ama t bölgesinde çizgi çıktı ama bu dağılan kirmizilk onun kitmiziligi yani yeri belli bakın bide hemen çıktı o izde ama kirmizilk dağıldı çok damlattgim için olabilirmi yani gebelik varmi sizce
Çok fazla damlatılmış o yüzden yorum yapmak doğru olmaz ilk idrarla sabah yaparsan daha net olurKızlar merhaba ben test yaptım az önce testi aticam ama t bölgesinde çizgi çıktı ama bu dağılan kirmizilk onun kitmiziligi yani yeri belli bakın bide hemen çıktı o izde ama kirmizilk dağıldı çok damlattgim için olabilirmi yani gebelik varmi sizce
Hayırlısı kolaylıkla olsun canım benim Hiç belli olmaz bir bakmışsın olmuşYaaa ne güzel bak yumurtlama görmüşsün ay inşallah güzel haberle gelirsin Yok yapmıyorum bu ay test canım almamıştım. Değerlendirdim canım o günü nasip. Dün akşamdan beri göğüslerim o kadar şiş ve acıyor ki anlamadım
Amin canım inşallah. ama bu kadar erken belirti olur mu sanmıyorum çünkü o gün ve 1-2 gün hariç değerlendirme yapamamıştım. Ama göğüslerim ilk defa iri ve elleyince sızlıyor. Adet döngümü 38olarak sayarsam da daha 12 gün var adete. Bilen veya yaşayan yazabilir miHayırlısı kolaylıkla olsun canım benim Hiç belli olmaz bir bakmışsın olmuş
Merhaba canım yunurtlamadan sonra kaçıncı günün. Var mı belirtilerinEvet canim bugun benimde t cizgim kopkoyi cikti ornek atayim sana bak catlayacak diye beklerken
Sen degerlendr cnm ben silik cizgi cikip degerlendrip hamile olani gordum okudum teste bagli kalma ne olur ne olmaz canm ben sivi alimini 3saat omce kesiyrum sn 2 saat kala idrar 2 saat olece bekliyrim bole yapmadihim zaman renk acik seyrek oluyrdu anliyrdum ozaman buyzden 3saatt once su alimini kes 2 saat kala wc sonra 2 saat snra test yap herkes pik gormiyr bana guven inanki dun atgim kasim grubuna bana dediler bu pik 16gun icin tamam dedim daha kirmizi oaz bugun catlayacak diye beklerken doruk pik yapti regli olna kdar devm et ne olur ne olmaz