- 20 Eylül 2023
- 1.021
- 510
- 43
- Konu Sahibi maviiderlerr
- #1.141
Var mı gelişme canım test ver istersen dicem ama yumurtlamadan az bi süre geçmiş dahaBenimde boyleydi onceki gebeliğim de ama düşük oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var mı gelişme canım test ver istersen dicem ama yumurtlamadan az bi süre geçmiş dahaBenimde boyleydi onceki gebeliğim de ama düşük oldu
Yok cumartesi yada günü yapicamVar mı gelişme canım test ver istersen dicem ama yumurtlamadan az bi süre geçmiş daha
Hayırlı haberlerle inşallahYok cumartesi yada günü yapicam
Herşeyden önce senin sağlığın canım benim , geçmiş olsun çok. Sen önümüzde ki ay bekliyoruz o halde
Yaaa canım hatçik Öncelikle sen iyi ol ki sonrası güzel olsun Dikkat et ama ben bilim ayaklarını sıcak tutmaya çalış. Emin ol ben de bu ay elendim
Hayırlı olsun H hazalsrsy canım benim inşallah hayırlısıyla ilerlerKızlar ovülasyon kullanmanın yararını bugün de H hazalsrsy arkadaşımızda gördük. Biz onunla özelden ovulasyon takibi yaptık. Adeti 7 sinde bitti ve 9 unda pik gördük değerlendirdi ve şuan çok yeni hamile adetine daha çok varken öğrendik hemde. Yani demem o ki biz kadınların illa ki sabit bir yumurtlama günü yoktur bende 8. Gün yumurtlamışım ve hamile kalmışım mesela darısı sizlere bebeklerim Orangegreysky Usagiii maviiderlerr @Blue_girll
ParlayanGece
Keske bende gorebilsem ne guzel canim sevindim arkdasin adina hber verdigin icin sagolKızlar ovülasyon kullanmanın yararını bugün de H hazalsrsy arkadaşımızda gördük. Biz onunla özelden ovulasyon takibi yaptık. Adeti 7 sinde bitti ve 9 unda pik gördük değerlendirdi ve şuan çok yeni hamile adetine daha çok varken öğrendik hemde. Yani demem o ki biz kadınların illa ki sabit bir yumurtlama günü yoktur bende 8. Gün yumurtlamışım ve hamile kalmışım mesela darısı sizlere bebeklerim Orangegreysky Usagiii maviiderlerr @Blue_girll
ParlayanGece
Amin caniimm ben 16.gundeyim hala pik yok gecen ay goremedim yumi rabbim saglikli sihhtli kucagina al sevindim senin adina darisi bizlere insallh masallhAminnnn çok teşekkür ederim gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin düzensiz oluyorsanız mutlaka ovulasyon takibi yapın birde şunu özellikle söylemek istiyorum ovulasyon testine herkeste pik farklı olabilir ben çok çok kırmızı görmedim ama eşit kırmızılıkta çizgileri değerlendirdim umutsuzluga kapılmayın devam edin rabbim gönlünüzden geçeni ömrünüze hayırlarıyla nasip etsin
Kızlar ovülasyon kullanmanın yararını bugün de H hazalsrsy arkadaşımızda gördük. Biz onunla özelden ovulasyon takibi yaptık. Adeti 7 sinde bitti ve 9 unda pik gördük değerlendirdi ve şuan çok yeni hamile adetine daha çok varken öğrendik hemde. Yani demem o ki biz kadınların illa ki sabit bir yumurtlama günü yoktur bende 8. Gün yumurtlamışım ve hamile kalmışım mesela darısı sizlere bebeklerim Orangegreysky Usagiii maviiderlerr @Blue_girll
ParlayanGece tebrik ederim rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallah Nur hanımcığım çok teşekkürler paylaşım için. Benim de düzensiz ve uzun bi döngüm var evet ovü testi güzel ama daha çok stres oluyor gibi ya [/USER]
Hayırlı haberlere inşallah kuzumKizcelerimmmm ben piki gordummm H hazalsrsy ozelden bana testlerini atiyrdu konusurken cifti gordum resmen ugurum oldu allah razi olsun cift cizgiyi gordum akintim cogalinca 2gundur oğlen 12 aksam 20ye donmustum dun oglen hafif koyu silik gordum bugun resmen tam net suan biliyrsunuz bu benim 2.ay ovüvtesti denemem gecen ay gorememistim sogan kurune basladim buay ise yaradi kizlar bakin testleri atiyrum cok heyecanliyim kafan okdar doluyduki yumurtlamamda skntimi var diye aksam tekrar yapcam bakalim siliklescekmi dahdami pik yapcak insallh hayrli haberlerimiz olsun canlar hepinizden allh razi olsun cidden hep destek oldunuz rabbim mucizelerimize kavustursun
Amin canimmm hepbirlikte muvizelerimize kavusalimAmin canım güzel haberler alıcaz senden de inşallah
Amin tatlim vallhi iyiki yazmissin bak ben uğurlandim sayenizde hayrlisini kolay yoldan nasip etsin rabbim bizlerde mucizelerimize kavusalimHayırlı haberlere inşallah kuzum
Ay hadi İnşallahKizcelerimmmm ben piki gordummm H hazalsrsy ozelden bana testlerini atiyrdu konusurken cifti gordum resmen ugurum oldu allah razi olsun cift cizgiyi gordum akintim cogalinca 2gundur oğlen 12 aksam 20ye donmustum dun oglen hafif koyu silik gordum bugun resmen tam net suan biliyrsunuz bu benim 2.ay ovüvtesti denemem gecen ay gorememistim sogan kurune basladim buay ise yaradi kizlar bakin testleri atiyrum cok heyecanliyim kafan okdar doluyduki yumurtlamamda skntimi var diye aksam tekrar yapcam bakalim siliklescekmi dahdami pik yapcak insallh hayrli haberlerimiz olsun canlar hepinizden allh razi olsun cidden hep destek oldunuz rabbim mucizelerimize kavustursun
insallh canim hepbirlikte yavrularimiza kavusalimAy hadi İnşallah