• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

SAgol canm bnmde bole acaba dedim testlerimdemi bir sknti var herkesinki kipkirmizi insallh bu ay yumi gorururum sen nasilsn minnak nasil 🐣
İnşallah göreceksin canım benim çok test örneği gördüm c silik çıkınca t de aynı siliklikteyse yumurtlama kabul ediliyordu doktor sitesinde okumuştum ona göre kıyasla 😍bende iyiyim şükür bebişte iyi yarın doktora gidicem inşallah cinsiyeti netleşir ikilemde bırakmıştı bizi sıpa😂

İnşallah göreceksin canım benim çok test örneği gördüm c silik çıkınca t de aynı siliklikteyse yumurtlama kabul ediliyordu doktor sitesinde okumuştum ona göre kıyasla 😍bende iyiyim şükür bebişte iyi yarın doktora gidicem inşallah cinsiyeti netleşir ikilemde bırakmıştı bizi sıpa😂
Canim linki varsa atarmisin musait oldugunda bende bir bakayim sagol tatlim
MInnak cimsiyetini hemen bir doktorla ogrenme olurmu canim tecrube ettim cnku 😂 once kiz dediler sonra erkek oldugu ortaya cikti simdi 7 yasinda 🥲buyuzden 2 doktora bir daha sor ama ben ogrendim deme hocam cinsiytini merk ediyruz bir bakarmisiniz diye sor net olsun ay masallh darisi basimiza insallh rabbim isteyen herkrse nasip etsin bu duyguyu 🤲🏻

Canim linki varsa atarmisin musait oldugunda bende bir bakayim sagol tatlim
MInnak cimsiyetini hemen bir doktorla ogrenme olurmu canim tecrube ettim cnku 😂 once kiz dediler sonra erkek oldugu ortaya cikti simdi 7 yasinda 🥲buyuzden 2 doktora bir daha sor ama ben ogrendim deme hocam cinsiytini merk ediyruz bir bakarmisiniz diye sor net olsun ay masallh darisi basimiza insallh rabbim isteyen herkrse nasip etsin bu duyguyu 🤲🏻
Şu an linkini bulamadım ama tekrar bakıcam bir gebenin günlüğü sayfası da öyle bir şey paylaşmıştı diye hatırlıyorum☺️
Yaaa bu bebekler gerçekten şaşırtıcı😂maşallah yavrunuzu Allah bağışlasın bir daha nasip etsin inşallah ☺️dediğin gibi yapayım bende 🥰

Şu an linkini bulamadım ama tekrar bakıcam bir gebenin günlüğü sayfası da öyle bir şey paylaşmıştı diye hatırlıyorum☺️
Yaaa bu bebekler gerçekten şaşırtıcı😂maşallah yavrunuzu Allah bağışlasın bir daha nasip etsin inşallah ☺️dediğin gibi yapayım bende 🥰
Aminnnnn Tamm canim sagolasin dikkat edin kendinize minnaka rabbim hayrli evlat nasip etsin hayirlisinida mevlam zorlastirmadan versin cok amin 🐣🤲🏻

Yok ya ben kötüyüm çok gaz sancım ve mide ekşimem var bilmiyorum böyle nasıl gidecek dün gece karın sancısından hiç uyuyamadım
Hadi ya. Tuzlu bi şeyler ye canım. Sen daha iyi bilirsin zaten 🙈 doktor kontrolün gelse de belki takviye falan verir,o zamana kadar inşallah daha da iyi olursun canım 🧿❣️

Hadi ya. Tuzlu bi şeyler ye canım. Sen daha iyi bilirsin zaten 🙈 doktor kontrolün gelse de belki takviye falan verir,o zamana kadar inşallah daha da iyi olursun canım 🧿❣️
Yarın yine gideceğim ishal oldum çok kötü gece uyuyamıyorum salgına yakalandım enfeksiyonum yüksek inşallah geçer bir an önce

Kizlar hamilelik yerine lh yapmışım yanlisla böyle cikti bugün 7.gunum yumurtlamadan sonra onceki hamileliğimde bundan biraz daha koyu çıkmıştı sizce silik olamsi gerekmez miydi

Eklentiler

• 1000026540.jpg
    1000026540.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000026539.jpg
    1000026539.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000026536.jpg
    1000026536.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar hamilelik yerine lh yapmışım yanlisla böyle cikti bugün 7.gunum yumurtlamadan sonra onceki hamileliğimde bundan biraz daha koyu çıkmıştı sizce silik olamsi gerekmez miydi
Benim deneyimlediğim yumurtlamadan sonra böyle olması normal. Yani c koyu ve t normal kırmızılıkta. Gebelik varsa aynı yumurtlamadaki gibi t’nin de koyu olması gerekiyor. ☺️🌺

Eklentiler

• 7E8A8079-C372-4CA8-AFB9-09F4E79A5F14.png
    7E8A8079-C372-4CA8-AFB9-09F4E79A5F14.png
    549,7 KB · Görüntüleme: 24
Back