• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Bende ovülasyona başladım tekrardan yumurtlama bekliyorum geç başladım bu defa kendimi strese sokmak istemedim 😃

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 32
Bende ovülasyona başladım tekrardan yumurtlama bekliyorum geç başladım bu defa kendimi strese sokmak istemedim 😃
İyi yapmışsın canım evet dün verdim yarın yine vereceğim dün 413 çıktı. Kendi doktoruma koştum zaten cumartesi 2/3 haftalık bir gebelik dedi yarın bakalım ne çıkar

Sağol canım ama midem beni öldürüyor boğazım yara oldu kusmaktan mahvetti beni kızımda böyle değildim hiç halim kalmadı
Yaa inşallah çok fazla fena yapmaz da güzel olur her şey canım belki 2-3 haftaya geçer ☺️

Bende dun basladim bugun 9.gunum akintim var gecen ay yumi goremedim insallh bu ay gorurrum diye umit ediyrum silik bakalim hayrlisi insallh yumileri gorurruz 🤲🏻🐣

Eklentiler

• 20231015_200657.jpg
    20231015_200657.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar benim c cizgilerim neden tam net degil sizdekiler net sanki laboquicklerde varmi bole skntisi olan

Kizlar benim c cizgilerim neden tam net degil sizdekiler net sanki laboquicklerde varmi bole skntisi olan
C çizgisinin net olmamasına hiç takılma önemli olan iki çizginin aynı koyulukta olup olmaması 🥰laboquick markada böyle olabiliyor şimdi baktım benim bazı testlerimde de çok net çıkmamış c çizgisi☺️

C çizgisinin net olmamasına hiç takılma önemli olan iki çizginin aynı koyulukta olup olmaması 🥰laboquick markada böyle olabiliyor şimdi baktım benim bazı testlerimde de çok net çıkmamış c çizgisi☺️
SAgol canm bnmde bole acaba dedim testlerimdemi bir sknti var herkesinki kipkirmizi insallh bu ay yumi gorururum sen nasilsn minnak nasil 🐣

Back