• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Sagol canim laboquick dimi seninkide ben hep oglen yaptim ama hissediyrim ben aksama dogru sanki daha iyi olcak biliyrsun bu ay goremedim yumi belki saatleri degildi aksam 8de yapmayi dusunuyrum ama iyimiki acaba elimde 10tane laboquick kaldi bir gebeningunlugu ebru haniminkinden alcam elimdeki biterse kafam yandi yine korkmaya basladim buayda goremezsem diye dua edin kizceler bende goreyim yumi 🤲🏻🤕🥲
Ben hep öğlen yaptım kuzucum hiç akşam denemedim bilmiyorum, sabah yapıyordum onu çok sevmedim öğlene geçtim. Sen de akşam dene bu sefer baaklım

Ben hep öğlen yaptım kuzucum hiç akşam denemedim bilmiyorum, sabah yapıyordum onu çok sevmedim öğlene geçtim. Sen de akşam dene bu sefer baaklım
Aynen canim birdr aksam deniyim normalde gunde iki defa yapanlar varmis laboquick yorumlarina bakayim dedim neler yaziyor bende aksam 8e geceyim ay insallh gorurrum 🤲🏻 senin ne zaman sonuc aldinmi

Eklentiler

• Screenshot_20231013_184731_Trendyol.jpg
    Screenshot_20231013_184731_Trendyol.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20231013_184635_Trendyol.jpg
    Screenshot_20231013_184635_Trendyol.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 59
Aynen canim birdr aksam deniyim normalde gunde iki defa yapanlar varmis laboquick yorumlarina bakayim dedim neler yaziyor bende aksam 8e geceyim ay insallh gorurrum 🤲🏻 senin ne zaman sonuc aldinmi
Evet arada 8 saat olmalıymış günde 2 kere yapınca 2 kere yapıyosan aklında olsun.

Ben yumurtlamayı gördüm değerlendirdik de. Bat'a 3 gün var erken gebelikler henüz bi şey çıkarmadı 🥲 bakalım

Evet arada 8 saat olmalıymış günde 2 kere yapınca 2 kere yapıyosan aklında olsun.

Ben yumurtlamayı gördüm değerlendirdik de. Bat'a 3 gün var erken gebelikler henüz bi şey çıkarmadı 🥲 bakalım
Vallhi canim eylül topikteki kizlar pike yakin gorse 2saat sra tam pik icin tekrr test yapiyrlar vallhi bole oldugunu bilseydim koyuya yakin testim vardi ya bnm aksam birdaha tekrarlardim saglik olsun ogrenmis olduk
Ben snden umutluyum olur merk etme regli olana kdar umudumz var insallh mucizen seninledr 🐣

Vallhi canim eylül topikteki kizlar pike yakin gorse 2saat sra tam pik icin tekrr test yapiyrlar vallhi bole oldugunu bilseydim koyuya yakin testim vardi ya bnm aksam birdaha tekrarlardim saglik olsun ogrenmis olduk
Ben snden umutluyum olur merk etme regli olana kdar umudumz var insallh mucizen seninledr 🐣
Ben o kadarına girmedim kuzucum ya pike yakın gördüğün günleri değerlendirmek yeterli akşam da bakiyim desem ben çok strese girerim :( ama seni rahatlatacaksa yap tabii 🙏🏿

Hadi inşallah canım benim, en kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin rabbim 🧡

Ben o kadarına girmedim kuzucum ya pike yakın gördüğün günleri değerlendirmek yeterli akşam da bakiyim desem ben çok strese girerim :KK43: ama seni rahatlatacaksa yap tabii 🙏🏿

Hadi inşallah canım benim, en kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin rabbim 🧡
Ben göremedim ya tedirgin oldum bir skntimi var yumurtlayamiyrum diye tamam bir kdin her ay yumurtlamazmis ama bukdarmi sansisizim ilk defa ovü testine basladim yumi goremedim diye uzuldum buay gormk istiyrum cnku doktora gitmk beni urkutuyor alltn muyane olmk cok gerginlestiryr iste kfamda deli sorular kendimce
Rabbim hakkimizda hayrlisini versin zorlastrmasin kolaylastin insallh amin canim 🤲🏻🐣

Beni etiket niye yapmadin aaaaaa 😅 saka yapiyrum cok mutlu oldum cidden darisi basimiza maşallah rabbimmmmmm allahim ay nasil heyecanli bir durum rabbim kucagina almayi nasip etsin 🐣 :emir_bebek: :anneadayı::anne:
Allahimmm 🤲🏻
Kan testini nezaman verceksin ?
Eşim köye gitti bugün kızımı bırakacak kimse yok arabamda yok anca pazartesi veririm canım. Çok teşekkür ederim inşallah darısı başınıza olsun

Canım hayırlı olsun masallah ovalüsyon takibi yapmışmıydın kaçıncı gün bu şekilde cıktı
Yok canım ben ovülasyon takibi yapmadım. Ama vucüdumu tanıyorum. 30 unda yoğun yumurta akı beyaz akıntım geldi ve anladım yumurtlama olduğunu o günü değerlendirdim. Ondan sonra 4. Gün bir büyük kahverengi leke vardı çamaşırımda ama ihtimal gitmedim. Arka arkay 3 /4 gün bu defa beyaz akıntılar başladı. Sonra test yaptım negatif çıktı. Pazartesi günü. Bugün de çok midem bulanıyor dünden beri böyleydi ne yapsam yesem çıkıyordu . Negatiften sonra ihtimal vermedim. Evde testlerim var çokta su içtim dedim yapayım ama çıkmaz testi yaptım negatif 10 dk sonra geldim atmak için baktım çift

Yok canım ben ovülasyon takibi yapmadım. Ama vucüdumu tanıyorum. 30 unda yoğun yumurta akı beyaz akıntım geldi ve anladım yumurtlama olduğunu o günü değerlendirdim. Ondan sonra 4. Gün bir büyük kahverengi leke vardı çamaşırımda ama ihtimal gitmedim. Arka arkay 3 /4 gün bu defa beyaz akıntılar başladı. Sonra test yaptım negatif çıktı. Pazartesi günü. Bugün de çok midem bulanıyor dünden beri böyleydi ne yapsam yesem çıkıyordu . Negatiften sonra ihtimal vermedim. Evde testlerim var çokta su içtim dedim yapayım ama çıkmaz testi yaptım negatif 10 dk sonra geldim atmak için baktım çift
Masallah canım bize de dua edermisin 😊 benimde 3 Ekim yumurtlamaydı bugün test yaptm negatif üzerinden 10 gün geçti olsa çıkardı ama bilemedim beyaz akıntım benimde geçen pazartesi yoğun oldu bir iki gün olmadı bugün yine vardı böyle beyaz krem kıvamında gibi seninki nasıldı

Masallah canım bize de dua edermisin 😊 benimde 3 Ekim yumurtlamaydı bugün test yaptm negatif üzerinden 10 gün geçti olsa çıkardı ama bilemedim beyaz akıntım benimde geçen pazartesi yoğun oldu bir iki gün olmadı bugün yine vardı böyle beyaz krem kıvamında gibi seninki nasıldı
Aynı dediğin gibi zaten bende yaklaşık 9 gün sonra test yaptım negatifti bence adetine 1-2 gün kala yap mutlaka ❤️ ederim tabi çokça ederim hemde inşallah en yakın zamanda sizde alırsınız bu haberi

Aynı dediğin gibi zaten bende yaklaşık 9 gün sonra test yaptım negatifti bence adetine 1-2 gün kala yap mutlaka ❤️ ederim tabi çokça ederim hemde inşallah en yakın zamanda sizde alırsınız bu haberi
Yaaaa içime doğmuş gibi dün nasılsın diye sormam ve sorduğumu unutmam 😅 çooook sevindim gözlerim doldu şu anda 🌺❣️❣️❣️

Valla bende çok değişik hissediyorum kendimi negatife hazırlamıştım canım inşallah en yakın vakitte sizde alırsınız bu haberi ❤️
Amin canım benim 🤗🙌🏻Hayırlısıyla test verdiğinde de netleşsin doktoruna da git hayırlı haberlerle gel bize 🧿🌺🙏🏻

Back