- Konu Sahibi maviiderlerr
-
- #1.061
Canim vallahi ben regli oldum ustune grip oldum ilac icip duryrum anca tek gozumu acabildim ama telas yapma regli olana kadar umut var yeterki umudumuzu kaybetleyelim allh sabredenlerin yaninda rabbim islerimizi kolaylastirsin mucizelerimiz gelsinSessizleşmiş buralarsabah test yaptım. Negatif. Son korunmasız ilişki 30eylül bişi olsa şimdiye çıkardı silik de olsa. Göğüsler karnım şiş. Sancı da var. Adet öncesi belirtiler bunlar.
Bat ne zaman tatlım? Düzenli miSessizleşmiş buralarsabah test yaptım. Negatif. Son korunmasız ilişki 30eylül bişi olsa şimdiye çıkardı silik de olsa. Göğüsler karnım şiş. Sancı da var. Adet öncesi belirtiler bunlar.
Çok geçmiş olsun hepimize pozitifi an kısa zamanda görmek nasip olsun.Canim vallahi ben regli oldum ustune grip oldum ilac icip duryrum anca tek gozumu acabildim ama telas yapma regli olana kadar umut var yeterki umudumuzu kaybetleyelim allh sabredenlerin yaninda rabbim islerimizi kolaylastirsin mucizelerimiz gelsin
3,4 gün erken veya geç olduğum da oluyo.Bat ne zaman tatlım? Düzenli mi
maviiderlerr kızlar hiç sesiniz çıkmıyor ? N’aptınız adet bitiyor mu ? Bu ay birşey kullanacak mısınız ?
Çok geçmiş olsun canım benimÖncelikle merhabalarrrrr kızlarrrNur hanım adetim 6 sında bitti teste başlamadım erkenden bu haftasonu başlayacağım. Sizlerden uzak bir diş ağrısıyla başım belaya girdi diş çektirdim diş yaptırıyorum ağrılardan yatamadım çoğu gece çok fazla antibiyotik ağrı kesici kendime çok yüklendim. Acaba bu ay ilaç çok içtiğim için denemesem mi dedim. Sonrada araştırdım yumurtlama daha var vücutta kalmazmış ama tabi ağrılar devam ederse ilaç içmeye devam edeceğim bu ayı es geçebilirim belli değil yarın Allah izin verirse Sultan Ahmet’e gideceğim hepimiz için tek tek dua edeceğim
Canım benim çok dua et , benim için ailevi sorunlarım içinde eder misin ? Bu aralar biraz yorgunum, bazı şeylerden dolayı mutsuzum. Lütfen çokça dua et benim için , ovülasyona da başlayınca haber ver bakalımÖncelikle merhabalarrrrr kızlarrrNur hanım adetim 6 sında bitti teste başlamadım erkenden bu haftasonu başlayacağım. Sizlerden uzak bir diş ağrısıyla başım belaya girdi diş çektirdim diş yaptırıyorum ağrılardan yatamadım çoğu gece çok fazla antibiyotik ağrı kesici kendime çok yüklendim. Acaba bu ay ilaç çok içtiğim için denemesem mi dedim. Sonrada araştırdım yumurtlama daha var vücutta kalmazmış ama tabi ağrılar devam ederse ilaç içmeye devam edeceğim bu ayı es geçebilirim belli değil yarın Allah izin verirse Sultan Ahmet’e gideceğim hepimiz için tek tek dua edeceğim
Merhaba, test koyu çıktığı gün mü ilişkiye girmek gerekiyor sonra ki gün mü bilgi verirseniz sevinirimBakabilir misiniz. Burda Nurdan hanım bakıyordu sağolsun. 2 güne çatlar demişti. Öğlen 12.30 da yapıyorum testleri. Tarihleri yazıyor. Dün daha koyuydu. Şimdi iki test yaptım ayni anda ikisi de silik çıktı.
Kuzum, pik olduğu gün ve ondan sonraki 2-3 günü değerlendirmek gerekiyor.Merhaba, test koyu çıktığı gün mü ilişkiye girmek gerekiyor sonra ki gün mü bilgi verirseniz sevinirim
Çok teşekkür ederimKuzum, pik olduğu gün ve ondan sonraki 2-3 günü değerlendirmek gerekiyor.
Rica ederim. İnşallah kalbinizden geçeni nasip etsin RabbimÇok teşekkür ederim
Canm yolun acik olsun ben inaniyrum guzel olucak merk etme cann skldkca yaz umarim mucizene kavusursun dualarda bulusalimKızlar ben elendim maalesef adet oldum. Ben buralardan, tüp bebek konularına yavaştan yavaştan kayıyorum. Benim ki ovulasyonlada olacak iş değilmiş. O kadar uğraştım umutlandım. İlk defa bu kadar olacak diye kendimi inandırarak attım her adımımı. Olmayınca olmuyor demek ki. Yarına doktoruma tüp bebek için gidiyorum. Sizler inşallah ovulasyonyla gebe kalırsınız. Rabbim isteyene, dileğini tez zamanda nasip etsin inşallah.
Allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Süreç için Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Canm yolun acik olsun ben inaniyrum guzel olucak merk etme cann skldkca yaz umarim mucizene kavusursun dualarda bulusalimumarim hayrli haberlerini duyariz surec seni sakin korkutmasin bende cok korkmustum ama oldu gitti yterki kendini sakinlestir olacagina birak ve olsun
Tabiki ettim inan mesajını şimdi görüyorum ama canın sıkkındı geçen gün dua ederken o aklıma geldi dua ettim. Şuan gördüm sen yazmışsın dua et diye inan demekki kalbinden geçen kalbime gelmişCanım benim çok dua et , benim için ailevi sorunlarım içinde eder misin ? Bu aralar biraz yorgunum, bazı şeylerden dolayı mutsuzum. Lütfen çokça dua et benim için , ovülasyona da başlayınca haber ver bakalım
Allah razı olsun , kabul etsin inşallahTabiki ettim inan mesajını şimdi görüyorum ama canın sıkkındı geçen gün dua ederken o aklıma geldi dua ettim. Şuan gördüm sen yazmışsın dua et diye inan demekki kalbinden geçen kalbime gelmiş
Vallahi canım iyi olmaya calisiyrum
Benim aldığım satıcı 11-15-17-22 yazmış ovülasyon saatlerini canımVallahi canım iyi olmaya calisiyrumgrip oldum ama sogan suyuna devam antibiyotikleride löp lop yuttum 7.gun bugun ovü testine yarin basliycam ama aksam saatleri yapcam kac gibi yaparim onu dusunuyrum lekelenmelerim devm ettigi icin testi erteledim ovü testlerinin saatleri vardi biliyrmusun o saatlrri canim
Sen nasilsin neler yaptin
Sagol canim laboquick dimi seninkide ben hep oglen yaptim ama hissediyrim ben aksama dogru sanki daha iyi olcak biliyrsun bu ay goremedim yumi belki saatleri degildi aksam 8de yapmayi dusunuyrum ama iyimiki acaba elimde 10tane laboquick kaldi bir gebeningunlugu ebru haniminkinden alcam elimdeki biterse kafam yandi yine korkmaya basladim buayda goremezsem diye dua edin kizceler bende goreyim yumiBenim aldığım satıcı 11-15-17-22 yazmış ovülasyon saatlerini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?