Ovulasyon testi

Sessizleşmiş buralarsabah test yaptım. Negatif. Son korunmasız ilişki 30eylül bişi olsa şimdiye çıkardı silik de olsa. Göğüsler karnım şiş. Sancı da var. Adet öncesi belirtiler bunlar.
Canim vallahi ben regli oldum ustune grip oldum ilac icip duryrum anca tek gozumu acabildim ama telas yapma regli olana kadar umut var yeterki umudumuzu kaybetleyelim allh sabredenlerin yaninda rabbim islerimizi kolaylastirsin mucizelerimiz gelsin

Sessizleşmiş buralarsabah test yaptım. Negatif. Son korunmasız ilişki 30eylül bişi olsa şimdiye çıkardı silik de olsa. Göğüsler karnım şiş. Sancı da var. Adet öncesi belirtiler bunlar.
Bat ne zaman tatlım? Düzenli mi

Canim vallahi ben regli oldum ustune grip oldum ilac icip duryrum anca tek gozumu acabildim ama telas yapma regli olana kadar umut var yeterki umudumuzu kaybetleyelim allh sabredenlerin yaninda rabbim islerimizi kolaylastirsin mucizelerimiz gelsin
Çok geçmiş olsun hepimize pozitifi an kısa zamanda görmek nasip olsun.

maviiderlerr kızlar hiç sesiniz çıkmıyor ? N’aptınız adet bitiyor mu ? Bu ay birşey kullanacak mısınız ?

Öncelikle merhabalarrrrr kızlarrr Nur hanım adetim 6 sında bitti teste başlamadım erkenden bu haftasonu başlayacağım. Sizlerden uzak bir diş ağrısıyla başım belaya girdi diş çektirdim diş yaptırıyorum ağrılardan yatamadım çoğu gece çok fazla antibiyotik ağrı kesici kendime çok yüklendim. Acaba bu ay ilaç çok içtiğim için denemesem mi dedim. Sonrada araştırdım yumurtlama daha var vücutta kalmazmış ama tabi ağrılar devam ederse ilaç içmeye devam edeceğim bu ayı es geçebilirim belli değil yarın Allah izin verirse Sultan Ahmet’e gideceğim hepimiz için tek tek dua edeceğim

Çok geçmiş olsun canım benim diş ağrısı

Canım benim çok dua et , benim için ailevi sorunlarım içinde eder misin ? Bu aralar biraz yorgunum, bazı şeylerden dolayı mutsuzum. Lütfen çokça dua et benim için , ovülasyona da başlayınca haber ver bakalım

Kızlar ben elendim maalesef adet oldum. Ben buralardan, tüp bebek konularına yavaştan yavaştan kayıyorum. Benim ki ovulasyonlada olacak iş değilmiş. O kadar uğraştım umutlandım. İlk defa bu kadar olacak diye kendimi inandırarak attım her adımımı. Olmayınca olmuyor demek ki. Yarına doktoruma tüp bebek için gidiyorum. Sizler inşallah ovulasyonyla gebe kalırsınız. Rabbim isteyene, dileğini tez zamanda nasip etsin inşallah.

Merhaba, test koyu çıktığı gün mü ilişkiye girmek gerekiyor sonra ki gün mü bilgi verirseniz sevinirim

Canm yolun acik olsun ben inaniyrum guzel olucak merk etme cann skldkca yaz umarim mucizene kavusursun dualarda bulusalim umarim hayrli haberlerini duyariz surec seni sakin korkutmasin bende cok korkmustum ama oldu gitti yterki kendini sakinlestir olacagina birak ve olsun

Allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Süreç için Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Tabiki ettim inan mesajını şimdi görüyorum ama canın sıkkındı geçen gün dua ederken o aklıma geldi dua ettim. Şuan gördüm sen yazmışsın dua et diye inan demekki kalbinden geçen kalbime gelmiş

@Blue_girll Nur61_ maviiderlerr nasılsınız canım kızlar? Herşey yolundadır umarım
Vallahi canım iyi olmaya calisiyrum grip oldum ama sogan suyuna devam antibiyotikleride löp lop yuttum 7.gun bugun ovü testine yarin basliycam ama aksam saatleri yapcam kac gibi yaparim onu dusunuyrum lekelenmelerim devm ettigi icin testi erteledim ovü testlerinin saatleri vardi biliyrmusun o saatlrri canim
Sen nasilsin neler yaptin

Benim aldığım satıcı 11-15-17-22 yazmış ovülasyon saatlerini canım

Benim aldığım satıcı 11-15-17-22 yazmış ovülasyon saatlerini canım
Sagol canim laboquick dimi seninkide ben hep oglen yaptim ama hissediyrim ben aksama dogru sanki daha iyi olcak biliyrsun bu ay goremedim yumi belki saatleri degildi aksam 8de yapmayi dusunuyrum ama iyimiki acaba elimde 10tane laboquick kaldi bir gebeningunlugu ebru haniminkinden alcam elimdeki biterse kafam yandi yine korkmaya basladim buayda goremezsem diye dua edin kizceler bende goreyim yumi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…