Ovulasyon testi

Kaç aydır deniyorsunuz canım? Ben 5 sene korundum .2 buçuk aydır korunmuyorum doktorum 5/6 ayı bulabilir demişti. Ama bekliyorum işte belki olur diye
Bizim daha ilk ya o yüzden zaten çok umudum yoktu bana da 2-6 ay arası demişti doktor da. Ama en umutsuz günün bile bi nebze umudu oluyormuş olmazsa üzülmem yani normal olduğunu biliyorum. Hap mı kullanıyordun sen de

Usagiii maviiderlerr kızlar hiç sesiniz çıkmıyor ? N’aptınız adet bitiyor mu ? Bu ay birşey kullanacak mısınız ?
Günaydın canım. Ben almadım ya test yarın temizlenirim büyük ihtimal. Şimdi sipariş versem 4-5güne gelse sanki ilk günler yumurtlama olursa kaçırırım belki hoş pkosluyum ilk günler zor ama sen nasılsın canım

İyiyim canım bende bu ay eleniyorum. Bu ay yine birlikteyiz , biriz diriyiz güçlüyüz

Canım Doğum kontrol hapı ne için kullanıyordun? Ne işe yarar? Şu yaşıma kadar hiç kullanmadım bilmiyorum da
Korunma amaçlı canım yumurtlamayı baskılıyor. Benim regl dönemim felaket ağrılı geçiyordu onun ağrısını aldı diye başka yöntem denemedim hiç 2 sene bunu kullandım

Korunma amaçlı canım yumurtlamayı baskılıyor. Benim regl dönemim felaket ağrılı geçiyordu onun ağrısını aldı diye başka yöntem denemedim hiç 2 sene bunu kullandım
Hadi ya. Peki yan etkisi oluyor mu o ilacın. Tabi bünyeden bünyeye farkeder ama

Evet büyük ihtimal öyle olacak gibi , yetişirim sana benim döngü 27
27günde bir olmak nasıl bi duygu hiç yaşamadım. Benim genelde 38di anan o da değişti sanırım 42yi gördüm bu ay. Bu ay nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum

27günde bir olmak nasıl bi duygu hiç yaşamadım. Benim genelde 38di anan o da değişti sanırım 42yi gördüm bu ay. Bu ay nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Valla bazen çok zorluyor beni çünkü belirtilerim bir hafta öncesinde başlıyor 5 gün adet derken ayın 12 günü böyle değişik duygu durumları yaşıyorum ayın 15 günü rahatım

Valla bazen çok zorluyor beni çünkü belirtilerim bir hafta öncesinde başlıyor 5 gün adet derken ayın 12 günü böyle değişik duygu durumları yaşıyorum ayın 15 günü rahatım
Döngümün uzun olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kafamda deli sorular

Hadi ya. Peki yan etkisi oluyor mu o ilacın. Tabi bünyeden bünyeye farkeder ama
Libido killer bazılarında ya da bazı ilaçlarda yokmuş bu sanırım ama ilacı bırakınca fark ettim libido azaltıyor ve kuruluk yapıyor. Bende ilişki sırasında tahriş olurdu 2-3 gün beklemem gerekirdi mesela meğerse bundanmış, bıraktığımdan beri öyle bir sorun yok. Çoook uyuyordum bi de bıraktığımdan beri yine daha iyi uykularım. Başka yan etkisini görmedim

Anladım canım çok teşekkür ederim Adet düzenlemesi ile ilgili de veriliyor diye duymuştum ama doktoruma 1.5yıldır gidiyorum hiç demedi ben de şey etmedim. Genelde doktoruma düşük için gittiğim için normal yoldan oluyor diye üzerine düşmedi demekki

Aynen adet düzenlemesi için sivilce için kistler için de veriyorlar genelde ama gerek görmemiş demek ki

Sessizleşmiş buralarsabah test yaptım. Negatif. Son korunmasız ilişki 30eylül bişi olsa şimdiye çıkardı silik de olsa. Göğüsler karnım şiş. Sancı da var. Adet öncesi belirtiler bunlar.

Eklentiler

• IMG_20231011_082831.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…