Ovulasyon testi

Kızlar merhaba Aşılama ile ilgili bilgisi olan var mı

Kızlar bugün çatlamanın 6.günü beyaz akıntım var kremsi inşallah gebeliktedir varmı bu şekil akıntısı olan
Vala canim benim ortasinda ayri oldu akintim regliye baslamadan 2 3 gun oncede geldi anlam veremedim ama umarim senin akintin mucizendir

Adet öncesi bi ovulasyon testi yapayım dedim az önce böyle bi sonuç çıktı. Gebelik testi de yaptım yine negatif.

Eklentiler

• 1696853620470336147061189488861.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 32
2-3 gün önce beyaz sulu akıntım olmuştu dün hiç yoktu bugün az az akıntım oluyor bende 6.gündeyim
Ay canım hadi inşallah gebeyizdir bide sağ kaşık tarafımda doluluk hissi var hafif batmada var ama çok değil inşalllah gebeliktir normalde de adet öncesi olduğu oluyordu bu akıntının ama bugün baya fazla oldu bakalım

Benimde sol kasığım da bir gariplik var içi sızlıyor gibi yarım saat önce birden ıslaklık hissettim lavaboya gittim bildiğin su gibi akıntı gelmiş umarım psikolojik değildir bunlar

Benimde sol kasığım da bir gariplik var içi sızlıyor gibi yarım saat önce birden ıslaklık hissettim lavaboya gittim bildiğin su gibi akıntı gelmiş umarım psikolojik değildir bunlar
İnşallah gebeliktir canım cuma günü ilk testimi yapacam meraktan daha önce 10.gün çıktıgı olmuştu ama varsa zaten net pazar günü cıkar

Günlerimiz aynı galiba benimde bat 17 Ekim bende adete 2 gün kala yapmayı düşünüyorum
Canım benim bat belli değil yani normalde adetlerim düzensizdi son bir senedir sebebi kilo alımımmış bütün testlerim normal çıktı 16 Eylül rahim filmi çektirdim ovalüsyon takibiyle ve il kez erken yumurtlama gördüm ya filmden dolayı yada inositol başladım o etkiledi geçen hafta Salı yumurtlama olunca genelde yumurtlamanın 13 14 yada 15 günü en geç adet geliyor diye biliyorum bakalım inşallah adet olmayız eğer varsa en geç pazar günü testte çıkar inşallah vardır daha önce birkaç düşüğüm oldu sağlıklı bebişi yakalamaya çalışıyorum

Çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyor evet , rahim filmi+inositol güzel kombo olmuş ikiside baya etkili inşallah olmayız benim de 1 tane boş gebeliğim var

Orangegreysky canım naptın ? Ben bu sabah test yaptım erken gebelik testi. 6 gün var ama negatif çıktı. Zaten belirtilerim muhtemel adet belirtileri yaşıyorum şuan

Orangegreysky canım naptın ? Ben bu sabah test yaptım erken gebelik testi. 6 gün var ama negatif çıktı. Zaten belirtilerim muhtemel adet belirtileri yaşıyorum şuan
Yarın yapıcam canımcım ben erken gebeliği tam 5 gün olsun dedim. Bende hiç belirti kalmadı yani regl öncesi belirtisi bile yok şu an. Ben de çok umutlu değilim o yüzden heyecanlı da değilim açıkçası

Kaç aydır deniyorsunuz canım? Ben 5 sene korundum .2 buçuk aydır korunmuyorum doktorum 5/6 ayı bulabilir demişti. Ama bekliyorum işte belki olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…