Ovulasyon testi

Valla belirti birkaç tane var ama hepsi adet belirtisi de olduğu için bilemiyorum ya, erken gebelik testi de aldım almak istemiyodum ama merak ettim, yarın gelecek sende ne var ne yok
Ben geçen ay 15 tane almıştım ama denemek istemiyorum en azından adet gününe 2 kala falan yapacağım cuma günü falan benim çok karnım ağrıyor ve çok ishal oldum , acı yemiştim ondan mı bilmiyorum ama iki gecedir yatağımdan kaldırıyor beni

Bende de şunlar var bak

Aşırı idrara çıkma (29 yaşındayım gece tuvalete kalktığımı bilmem, korkarım da zaten sevmem yani dün gece 2 kere çıktım)
İshal değil ama bağırsak hareketleri çok bende
Karın ağrısı
Mide yanması, bi de midem taş gibi
Göğüs hassasiyeti başladı ufaktan
İştahım çok açıldı

Bu hafta artık göreceğiz bakalım ne olacak son haftamız bugün benim beyaz akıntım vardı yoğun iki damla falan yumurtlama olduğunu düşünmüyorum çünkü bu ay çift yumurtlamam oldu. Neden öyle geldi bugün anlamadım adete son 7 çünkü

Ben akıntılardan hiç anlamıyorum ya bende hep olduğu için. Oturup yapısını da incelemedim biri daha sümüksü oluyormuş biri daha şeffaf falan. O yüzden kafam yetmiyor onlara

Ben akıntılardan hiç anlamıyorum ya bende hep olduğu için. Oturup yapısını da incelemedim biri daha sümüksü oluyormuş biri daha şeffaf falan. O yüzden kafam yetmiyor onlara
Ben takip ederim ya onları ama hiç adete 7 kala gelmemişti cuma günü test yapacağım ama çok umutlanmak istemiyorum bakalım artık canım

Ben takip ederim ya onları ama hiç adete 7 kala gelmemişti cuma günü test yapacağım ama çok umutlanmak istemiyorum bakalım artık canım
Arkadaşım bana sınır koydu cumartesi test yap sadece dedi. O sırada 7'li erken gebelik testi alan ben:

Kızlar uygulamaya göre 9ekim adet günüm. Ortalama adet günüm 25gün olarak çıktı. Tabi son 3 aylık adet tarihimi yazınca bu bilgiler çıktı önüme. Valla adet öncesi akıntı da geliyo. Napacam bilmiyorum. Keşke bi mucize olsa da, sanki adet olcakmışız gibi belirtiler yaşasak ama adet olmasak. Allahın izniyle Çift çizgiyi görsek.

Kızlar merhaba birkaç gün önce yazmıştım ovülasyon koyu diye ama bugun yeniden koyulaşmış sanki ne oluyor olabilir sizce

Canım inşallah ogünlerde gelecek sabret inşallah bu ay görürsün pozitifi..

Canım inşallah ogünlerde gelecek sabret inşallah bu ay görürsün pozitifi..
Önümüzdeki ay 8kasım evlilik yıl dönümümüz. 3koca yıl geride kaldı. Eşim üzgün ben üzgün. Bi mucize bekliyoruz. Olursa bize evlilik yıl dönümü hediyesi, hemde hediyelerin en güzeli olcak. Allah ım duysun artık sesimizi.Adet belirtileri yaşamasam belki umudum canlı kalcak ama maalesef sancılarım sıklaştıkça umudumu da kaybediyorum.

Canım herkesin belirtisi aynı olmaz çok takılma benim görümcem adet olmuyorum diye gitmiş hamileliğini öyle öğrenmişti belirtisi yoktu bile üzme kendini oyüzden..
Bu arada bu ay sonu da bizim evlilik yıldönümümz bizimde 3yıl dolacak Allah'ın izniyle bende süppriiz yapmak isterim nasip olursa inşallah ollur da süpriz yaparız hayırlısıyla ayyyy hayali bile güzell..

Aylarımız da senelerimizde aynı çıktı tesadüfün böylesi. Belirtilere takılmıyorum ama her ay yaşadığımı bu ay da yaşıyorum. Değişik bişi yok yani. Ben hamile değilsem bile inşallah sen hamilelik haberi alırsın inşallah.

Allah razı olsun hepimiz alırız inşallah o hayırlı haberleri umutsuz olma arkadaşım olacak inşallah yaa bu arada test yarın sabah mı yapacaksın yoksa bugun falan yaptınmı dayanamayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…