- 12 Temmuz 2022
- 24.992
- 3
- 89.441
- 528
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Valla belirti birkaç tane var ama hepsi adet belirtisi de olduğu için bilemiyorum ya, erken gebelik testi de aldım almak istemiyodum ama merak ettim, yarın gelecekOrangegreysky nabersin var mı birşeyler
Ben geçen ay 15 tane almıştım ama denemek istemiyorum en azından adet gününe 2 kala falan yapacağım cuma günü falanValla belirti birkaç tane var ama hepsi adet belirtisi de olduğu için bilemiyorum ya, erken gebelik testi de aldım almak istemiyodum ama merak ettim, yarın geleceksende ne var ne yok
Bende de şunlar var bakBen geçen ay 15 tane almıştım ama denemek istemiyorum en azından adet gününe 2 kala falan yapacağım cuma günü falanbenim çok karnım ağrıyor ve çok ishal oldum , acı yemiştim ondan mı bilmiyorum ama iki gecedir yatağımdan kaldırıyor beni
Bu hafta artık göreceğiz bakalım ne olacak son haftamızBende de şunlar var bak
Aşırı idrara çıkma (29 yaşındayım gece tuvalete kalktığımı bilmem, korkarım da zaten sevmem yanidün gece 2 kere çıktım)
İshal değil ama bağırsak hareketleri çok bende
Karın ağrısı
Mide yanması, bi de midem taş gibi
Göğüs hassasiyeti başladı ufaktan
İştahım çok açıldı
Ben akıntılardan hiç anlamıyorum ya bende hep olduğu için. Oturup yapısını da incelemedim biri daha sümüksü oluyormuş biri daha şeffaf falan. O yüzden kafam yetmiyor onlaraBu hafta artık göreceğiz bakalım ne olacak son haftamızbugün benim beyaz akıntım vardı yoğun iki damla falan yumurtlama olduğunu düşünmüyorum çünkü bu ay çift yumurtlamam oldu. Neden öyle geldi bugün anlamadım adete son 7 çünkü
Ben takip ederim ya onları ama hiç adete 7 kala gelmemişti cuma günü test yapacağım ama çok umutlanmak istemiyorum bakalım artık canımBen akıntılardan hiç anlamıyorum ya bende hep olduğu için. Oturup yapısını da incelemedim biri daha sümüksü oluyormuş biri daha şeffaf falan. O yüzden kafam yetmiyor onlara
Arkadaşım bana sınır koydu cumartesi test yap sadece dedi. O sırada 7'li erken gebelik testi alan ben:Ben takip ederim ya onları ama hiç adete 7 kala gelmemişti cuma günü test yapacağım ama çok umutlanmak istemiyorum bakalım artık canım
Gelince dayanamazsın da şimdi senArkadaşım bana sınır koydu cumartesi test yap sadece dedi. O sırada 7'li erken gebelik testi alan ben:
Ya evdeki normal gebelik testlerini de deniyorum arada ama üzülmüyorum o yüzden denerim muhtemelen evetGelince dayanamazsın da şimdi sen
Haber ver bana mutlaka çünkü bat ımıza az kaldıYa evdeki normal gebelik testlerini de deniyorum arada ama üzülmüyorum o yüzden denerim muhtemelen evet
Veririm canım sen de ver farklı bi şey olursaHaber ver bana mutlaka çünkü bat ımıza az kaldı
Canım inşallah ogünlerde gelecek sabret inşallah bu ay görürsün pozitifi..Kızlar uygulamaya göre 9ekim adet günüm. Ortalama adet günüm 25gün olarak çıktı. Tabi son 3 aylık adet tarihimi yazınca bu bilgiler çıktı önüme. Valla adet öncesi akıntı da geliyo. Napacam bilmiyorum. Keşke bi mucize olsa da, sanki adet olcakmışız gibi belirtiler yaşasak ama adet olmasak. Allahın izniyle Çift çizgiyi görsek.
Önümüzdeki ay 8kasım evlilik yıl dönümümüz. 3koca yıl geride kaldı. Eşim üzgün ben üzgün. Bi mucize bekliyoruz. Olursa bize evlilik yıl dönümü hediyesi, hemde hediyelerin en güzeli olcak. Allah ım duysun artık sesimizi.Adet belirtileri yaşamasam belki umudum canlı kalcak ama maalesef sancılarım sıklaştıkça umudumu da kaybediyorum.Canım inşallah ogünlerde gelecek sabret inşallah bu ay görürsün pozitifi..
Canım herkesin belirtisi aynı olmaz çok takılma benim görümcem adet olmuyorum diye gitmiş hamileliğini öyle öğrenmişti belirtisi yoktu bile üzme kendini oyüzden..Önümüzdeki ay 8kasım evlilik yıl dönümümüz. 3koca yıl geride kaldı. Eşim üzgün ben üzgün. Bi mucize bekliyoruz. Olursa bize evlilik yıl dönümü hediyesi, hemde hediyelerin en güzeli olcak. Allah ım duysun artık sesimizi.Adet belirtileri yaşamasam belki umudum canlı kalcak ama maalesef sancılarım sıklaştıkça umudumu da kaybediyorum.
Aylarımız da senelerimizde aynı çıktı tesadüfün böylesi. Belirtilere takılmıyorum ama her ay yaşadığımı bu ay da yaşıyorum. Değişik bişi yok yani. Ben hamile değilsem bile inşallah sen hamilelik haberi alırsın inşallah.Canım herkesin belirtisi aynı olmaz çok takılma benim görümcem adet olmuyorum diye gitmiş hamileliğini öyle öğrenmişti belirtisi yoktu bile üzme kendini oyüzden..
Bu arada bu ay sonu da bizim evlilik yıldönümümz bizimde 3yıl dolacak Allah'ın izniyle bende süppriiz yapmak isterim nasip olursa inşallah ollur da süpriz yaparız hayırlısıyla ayyyy hayali bile güzell..
Allah razı olsun hepimiz alırız inşallah o hayırlı haberleri umutsuz olma arkadaşım olacak inşallah yaaAylarımız da senelerimizde aynı çıktı tesadüfün böylesi. Belirtilere takılmıyorum ama her ay yaşadığımı bu ay da yaşıyorum. Değişik bişi yok yani. Ben hamile değilsem bile inşallah sen hamilelik haberi alırsın inşallah.
Allah senden razı olsun. Evet dayanamayıp yaptım. Negatif. Tek çizgiAllah razı olsun hepimiz alırız inşallah o hayırlı haberleri umutsuz olma arkadaşım olacak inşallah yaabu arada test yarın sabah mı yapacaksın yoksa bugun falan yaptınmı dayanamayıp
Geç döllenme olmuş olabilir veya bazı testler geç algılıyor HCG yi bir bekle bakalım bu arada ovülasyon testi ile mi deniyorsunAllah senden razı olsun. Evet dayanamayıp yaptım. Negatif. Tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?