- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Amin Allah razı olsun Allah dileğen herkese nasip etsin inşallah.Anladim canim benm bir ark. Senin gibihdi ilk tup bebek oldu 2.cocugu kendiliginden oldu beklemezken rabbim insallh kucagini bos birakmasin nasip etsin en yakin zamanda
Merhaba testin pik yaptı miBugun 33.günüm canim yani koyu silik 26eylulde gordugumuz 10gün yani benim ozaman 4gün erken oldum zaten sperm doleyip rahime ulasana kadar 1hafta geviyormus ama suan yogun bir reglimde yok lekelenme seklinde onuda anlamadim tam rahatlayamadim aslinda bugunde yapcaktim ovü testi dedim bosver regli oldugunu kabul et artik dedim
İnsallh mucizen seninledr ya umutszluk yapmayalim belkide en umutsuzu benm ha sperm skntisi var yumi ortada yokama iste allha guveniyruz onlar kaciyor ben kovaliyorum neyapayim cocuklarini bulmaya calisan anne gibiyim isin sakaasi aci gercek iste rabbim yeterki ol desin cnm umudunu yitrme insallh hayrli haberini duymk nasip olur
Sen nerelerdesin ohooo regli bile oldum nur topu gibiMerhaba testin pik yaptı mi
Ay adet mi oldunSen nerelerdesin ohooo regli bile oldum nur topu gibicanim ayin 23.gun benim koyuydu burda onu konusyrduk bir arkadas hamile kalmis hatta kipkirmizi pik gormedihi halde onlari atti buraya testler yanilyici diye onu konustuk canim bak sanda atyim bak arkadas hamileymis 16.gundeki koyuluktan anlamis bende yumi varmi yokmu endiselendim belkide testler skntiliydi sen nasilsin
Aynen öle bak okudun dimi pik gormemis koyuluk gormus olmus rabbim yardimcimiz olsunTestlerde hata veriyorsa işimiz Allah a kaldı yahu
Yaa evet canim gordun ayni bak seninde en son yaptihin pike yakin goruniyor degerlendr kacirma ne olir olmaz vallhi ben bilseydim ogunleri degerlendrrdim ben teste guvendim sen bnm gibi yapma degerlndrAy adet mi olduntam gününde mi oldun yoksa daha erken mi? Yaa demek ki pike yakınken de hamilelik ihtimali oluşabiliyor ovulasyon testleri çok fazla yanıltıyor iyiyim bende bugün ovulasyon testim pike yakın inşallah yarın pik olur Eki Görüntüle 3313377
EVet cnm regli oldum ve o pike yakin 23.günde gordugum koyu silikten 10gun sonra zaten regli oldum her kadin yumurtlamadan 14.gun regli olmiyor 11 ile 16 gun sonra regli oluyormus yani anliyacagin o yaziyi bulirsam cekip aticamAy adet mi olduntam gününde mi oldun yoksa daha erken mi? Yaa demek ki pike yakınken de hamilelik ihtimali oluşabiliyor ovulasyon testleri çok fazla yanıltıyor iyiyim bende bugün ovulasyon testim pike yakın inşallah yarın pik olur Eki Görüntüle 3313377
Benim hiç öyle olmuyor daha uzun sürüyor bazen duzensilik olduğundaEVet cnm regli oldum ve o pike yakin 23.günde gordugum koyu silikten 10gun sonra zaten regli oldum her kadin yumurtlamadan 14.gun regli olmiyor 11 ile 16 gun sonra regli oluyormus yani anliyacagin o yaziyi bulirsam cekip aticam
Her koyu gordugum günleri değerlendiriyorum inşallah tutarYaa evet canim gordun ayni bak seninde en son yaptihin pike yakin goruniyor degerlendr kacirma ne olir olmaz vallhi ben bilseydim ogunleri degerlendrrdim ben teste guvendim sen bnm gibi yapma degerlndr
Ayyyy okudum okudum. Eyvah eyvahAynen öle bak okudun dimi pik gormemis koyuluk gormus olmus rabbim yardimcimiz olsun
Yoğunluk yok mu reglinde? Kız benden önce gördün bi de regl ben dün akşamdan beri ooo canım çıktı resmenBugun 33.günüm canim yani koyu silik 26eylulde gordugumuz 10gün yani benim ozaman 4gün erken oldum zaten sperm doleyip rahime ulasana kadar 1hafta geviyormus ama suan yogun bir reglimde yok lekelenme seklinde onuda anlamadim tam rahatlayamadim aslinda bugunde yapcaktim ovü testi dedim bosver regli oldugunu kabul et artik dedim
İnsallh mucizen seninledr ya umutszluk yapmayalim belkide en umutsuzu benm ha sperm skntisi var yumi ortada yokama iste allha guveniyruz onlar kaciyor ben kovaliyorum neyapayim cocuklarini bulmaya calisan anne gibiyim isin sakaasi aci gercek iste rabbim yeterki ol desin cnm umudunu yitrme insallh hayrli haberini duymk nasip olur
Hiii kaderinle oynamış olduk biz de yanlış yönlendirmişiz demek kiii
Evet yoginluk yok damla damla keske bugun ovü testi yapip baksaydim acaba yumirtladmdami bole gelmiyr diyip duruyrumYoğunluk yok mu reglinde? Kız benden önce gördün bi de regl ben dün akşamdan beri ooo canım çıktı resmen
Hahah yok cnm olasi yoktu demekki vallhi bu bilgiyi ogrendihimiz iyi oldu cnm bundan snra pik degil artik cizhi belirince bile degerlendrcez cnku cidden belli orda bir koyuluk var ama biz pik bekledik ve ben hala regli olmamis gibiuim devami yokHiii kaderinle oynamış olduk biz de yanlış yönlendirmişiz demek kiiio yüzden bazen pik mi değil mi diye soranlara kaderinle oynayamam diyesim geliyor
Rica ederim canm insallh hyrli haberler aliriz burda hepbirlikteTamam canım çok teşekkür ediyorum
Hadi inşallah canımEvet yoginluk yok damla damla keske bugun ovü testi yapip baksaydim acaba yumirtladmdami bole gelmiyr diyip duruyrum
Hahah yok cnm olasi yoktu demekki vallhi bu bilgiyi ogrendihimiz iyi oldu cnm bundan snra pik degil artik cizhi belirince bile degerlendrcez cnku cidden belli orda bir koyuluk var ama biz pik bekledik ve ben hala regli olmamis gibiuim devami yok
Rica ederim canm insallh hyrli haberler aliriz burda hepbirlikte
Allh allah niye ole oldunki acaba gorurdu tabi alltn mi muyane oldun belki ondan dolayida hafif kan gelmjs olabilir ben bir video izlemistim kadina adet sokturucu vermisler hamile degilsiniz diye o hamile oldugunu hissetip icmemis 2.adet dongusumu ne geldiginde ogrenmis hamile oldugunu bulursam onu atarim izlersin belki mucizen seninledr insallhHadi inşallah canımRegl olmamış gibiyim diyorsun Çünkü ben bildiğin regl ya. Ama dünden beri aşırı derecede gaz var midemde ve sol kasığım çok feci acıyor. Adet sancısı çekmedim dünden beri şaşırdım ama midem gaz dolu ve kasık acıyor. Dünkü muayenede de yani karından ultrasonda bi şey olsaydı görünür müydü kist falan
Evet nur hanım kullanacağım bu ay birde geçen ay gün aşırı beklemeden üst üste çok fazla oldu belki sperm kalitesini düşürdüm bilemiyorum. Bu defa sizin taktiği kullacağım yumurtlama görene kadar 2 -3 günde bir yumurtlama gününde 3 gün üst üste düşünüyorum Allah nasip ederse tabiki birde jel aldım bu ay onu deneyeceğimCanımsınızbu ay ovulasyon kullanacak mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?