- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Bende acayip gaz var dediğin gibi karnıma ağrılar giriyorValla bilmiyorum birkaç şey var da bunlar neye işaret bilmiyorum, mide yanması çok var gaz var bel ağrısı zaten bu ay hep vardı, bakalım
Yani şuan pik görünmüyor canımKızlar sizce çatlama var mı yada yakın mı
Canım geçen gün doktor bi arkadaşımla konuştum. İdrara genelde 8 günde geçer ama garanti olsun dersen 10 günü geçtikten sonra test yap dedi. Yine çok sıkma canını 2-3 gün sonra tekrar yap, inşallah olumlu sonuç alırsınBu sabah dayanamadım tekrar gebelik testi yaptım yine tek çizgi negatif. Korunmasız ilişkinin 8-9.günü.
Normalde kanda 8 idrarda 10 ama garanti olsun diyorsan kanda 10 idrarda 12 demiş pardonCanım geçen gün doktor bi arkadaşımla konuştum. İdrara genelde 8 günde geçer ama garanti olsun dersen 10 günü geçtikten sonra test yap dedi. Yine çok sıkma canını 2-3 gün sonra tekrar yap, inşallah olumlu sonuç alırsın
Çok saol canım. Gölge bile olsa o kadar çok mutlu olup sevincem ki yok yokCanım geçen gün doktor bi arkadaşımla konuştum. İdrara genelde 8 günde geçer ama garanti olsun dersen 10 günü geçtikten sonra test yap dedi. Yine çok sıkma canını 2-3 gün sonra tekrar yap, inşallah olumlu sonuç alırsın
Zaten bnce bu ovü trstine bagımliligimiz sirf cift cizgiyi gormek sansima onu bile gormedimÇok saol canım. Gölge bile olsa o kadar çok mutlu olup sevincem ki yok yokovulasyon testi ne güzel ikinci çizgi hemen saniyeler içinde çıkıyo. Gebelik testinin başında dakikalarca bekliyorum sonuç değiştirmiyor. mecbur 2-3gün içinde adet olmazsam testi tekrar yapıcam.
Adet öncesi sancılar da sıklaştı oldum olcam lanet olasıca.
Aynen valla iki çizgi belli belirsiz çıkınca mutlu oluyorum. Umudum artıyo.Tüp bebekten de ödüm kopuyor beni neler bekliyor olacak Allah bilir. Gebelik testi için erken diyip kendi kendimi teselli ediyorum. İnşallah çift çizgiyi görmek hepimize nasip olur inşallah.Zaten bnce bu ovü trstine bagımliligimiz sirf cift cizgiyi gormek sansima onu bile gormedimneyse silik cizgiler bile mutlu etmisti halbuki daha senin erken canim 8 gun ben tup bebekte yapmistim icimde olduklarini bildihim halde cikmamisti birde oturdum aglamistim doktrum cok erken 2 3gun sonra kan testi verceksin demistide 50 gormustum idrari bile 1000lere ciktihinda emin oldugumda sirf gormk icin yapmistim
Canım diğer soruna da yazmıştım bence pik olmuş. İlla herkeste kopkoyu olmasına gerek yokmuş yumurtanın büyüklüğüne göre değişiyormuş sanırım, bence sende oldu yumurtlama silikleştiyse de çatlamıştır.Merhaba Kızlar iki farklı markayı aynı anda yaptm biri pik yaptı diğeri koyuya yakın ama pik değil sizce yumurtlamamı bunu Salı günü yapmıstm ertesi gün silikleşmişti ikiside şimdi ben hangisine güveneyim yumurtlama oldumu ??
Acaba 19 mu senin pik?Sanki hiç pik olmayacak 26 olan yeni yaptığımEki Görüntüle 3314079
Canım pik olmuş 19 unda senin zatenSanki hiç pik olmayacak 26 olan yeni yaptığımEki Görüntüle 3314079
Pike yakındi ama tam pik değildi kiCanım diğer soruna da yazmıştım bence pik olmuş. İlla herkeste kopkoyu olmasına gerek yokmuş yumurtanın büyüklüğüne göre değişiyormuş sanırım, bence sende oldu yumurtlama silikleştiyse de çatlamıştır.
Acaba 19 mu senin pik?
Yok pike yakındi bulursam o zmanki fotoyu atayım biCanım pik olmuş 19 unda senin zaten
Bu testler yumurta büyüklüğüne göre lh değerini göre kırmızılaşıyor senin yumurtanın büyüklüğü ve çatlaması farklı olabilir yani kiminin 22 iken senin 19 dur mesela büyüklüğü illa ki kan kırmızı olacak değil sen 19 da yumurtlamışsın canım bu testler onu gösteriyorYok pike yakındi bulursam o zmanki fotoyu atayım bi
Pike yakındi ama tam pik değildi ki
Bunu diyecektim ben de, ben de yeni öğrendim kopkoyu olmasına gerek yokmuş 22 mm gibi bi boyuta gelenlerin daha koyuymuş ama daha küçük olup çatlayan ve gebelik için yeterli olan yumurtalar da varmışBu testler yumurta büyüklüğüne göre lh değerini göre kırmızılaşıyor senin yumurtanın büyüklüğü ve çatlaması farklı olabilir yani kiminin 22 iken senin 19 dur mesela büyüklüğü illa ki kan kırmızı olacak değil sen 19 da yumurtlamışsın canım bu testler onu gösteriyor
Yani kıpkırmızı olmasına gerek yok testin pike yakınken de çatlama olursa gebelik ihtimali oluşabiliyor bunu öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim inşallah tutarBu testler yumurta büyüklüğüne göre lh değerini göre kırmızılaşıyor senin yumurtanın büyüklüğü ve çatlaması farklı olabilir yani kiminin 22 iken senin 19 dur mesela büyüklüğü illa ki kan kırmızı olacak değil sen 19 da yumurtlamışsın canım bu testler onu gösteriyor
Canım bu test pikEki Görüntüle 3314104 mor olan 19. Güne ait yaptığımda çekmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?