Ovulasyon testi

Hayırlısı olsun canım üzme kendini. Adet olduğumuza da sevinmeliyiz bence

28i 2 si ve 3 ü nü değerlendirdik dediğiniz gibi olmuşsa şansımız var mı peki ? Çok teşekkür ederim cevabınız için

Hayırlısı olsun canım üzme kendini. Adet olduğumuza da sevinmeliyiz bence
Ne yapalim nasip belki onumzdeki ay gorurrum yarin komple gelirse kesin regliyim insanoglu ne garip hala umudum var korkum yumurta olmamasi sanirim belkide kac aydr yoktu anlayamadim 1 ay daha bole yumi hormezsem doktr kontrl altinda yumi takibi yapariz yada testlerimi birdaha yapar sagligimizbyerinde olsun yeterki

28i 2 si ve 3 ü nü değerlendirdik dediğiniz gibi olmuşsa şansımız var mı peki ? Çok teşekkür ederim cevabınız için
Ne demek canım benim şans her zaman var anan takdir Allah’ın. Bak ben de değerlendirdim ve hala adet olmadım ama bi umut işte ama sen bence tefte devam et belki biz yanlış anladık daha koyu göreceksin. Bi dolu bi boş şeklinde de ilerleyebilirsin aslında canım

Her ay olmuyor yumurtlama canım. Tabi ki genel olarak böyle devam ediyorsa sorun git aksatma doktor kontrolünü

Hadi ya senin kaç gün oldu canım adetinden bu yana baya oldu sanki
Adetin ilk gününden bugüne 42.gün bütün Nur hanımcığım umarım sizin sıkıntılar da gelip geçicidir, siz iyi olun

Adetin ilk gününden bugüne 42.gün bütün Nur hanımcığım umarım sizin sıkıntılar da gelip geçicidir, siz iyi olun
Teşekkür ederim , çözülmeyecek şeyler değil çok şükür ama geçecek inşallah. baya olmuş kız pembe leke adet değil de yerleşme olsa ne güzel olurdu

Teşekkür ederim , çözülmeyecek şeyler değil çok şükür ama geçecek inşallah. baya olmuş kız pembe leke adet değil de yerleşme olsa ne güzel olurdu
Geçer inşallah Yaaa bilmiyorum ki adet olsa benim kürtajlardan sonra ilk gün dolu dolu olurum yani leke değil de direkt çamaşırım batar. Bu farklı gibi geldi. Bu saate sökülürdü sanki anlamadım ki. Ama sabah test verdim negatif. Kan testi verdim yine sabah sonuç çıkmadı zaten 1saat sonra doktoruma randevu almıştım. Muallakta kaldım ya yoldayken sökülürsem boşa doktora gitmiş olacağım

Bi git bakalım ya bende merak ediyorum haber ver bana mutlaka

Denemeye devam inşallah siz de güzel haberler alırsınız

Kızlar adet oldunuz mu? Kaç gündür bakamıyorum ailevi biraz sıkıntılarım var, giremedim. Merak ettim. Usagiii maviiderlerr
BEn oldum 32.günum lekelenmem artti ve yumi yok
Her ay olmuyor yumurtlama canım. Tabi ki genel olarak böyle devam ediyorsa sorun git aksatma doktor kontrolünü
Evet olmuyrmus ebru hanimin son attigi postu gordum instagda sanki beni anlatiyrdu
Yok Nur hanımcığım. Ama 2saat önce çoook küçük bi pembe leke geldi peçeteye daha da bi şey yok
Sen beni bekliyrdun sanirim birlikte gümledik canim birdahaki ay hemen sogan kurune basliyruz biraz kafamiz dagilsin sıkintıli donemlerden geciyruz rabbim merhamet etsin bize ben gideyim biraz depresyona gireyim 32 gun cok yorucuydu bu testlerde burda kalsin belki benm gibi olanlar olur arstrmak isteyen yardimci olur

Eklentiler

• 20231005_162458.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 29
Bi hızla gittim geldim Ultrasonda bi şey çıkmadı. Adet söktürücü ilaç verdi ama 2-3 gün daha bekle kendiliğinden olursan o ilaca gerek kalmaz dedi. Ama verdiği ilaç düşük önleyiciymiş bi de onu bilmiyordum

26-27 Eylül sanki koyu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…