- 20 Eylül 2023
- 1.021
- 510
- 43
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Hayırlısı olsun canım üzme kendini. Adet olduğumuza da sevinmeliyiz benceSEn daha iyi bilirsin cnm nezaman yumi oldugunubuarada lekelenmem artti yumurta yok regli oluyirum belli ama ben bugunde ne olur olmaz ovu testi yapcam 15 30da yarin komple gelirse demkki yok yumi bu ay ilk ovuvtest uygulamam belkide buay denk geldi yumurta olmadi yada olustu buyumeden gitti 2.defa daha denerim yine ovu de yumi bulamazsam bana dpktr yolu gozukuyr demektir
28i 2 si ve 3 ü nü değerlendirdik dediğiniz gibi olmuşsa şansımız var mı peki ? Çok teşekkür ederim cevabınız içinCanım merhaba. 30nda çift çizgi görünüyor 2sine de silik. Sanki dün de çatlamış gibi ama benim düşüncemtabi ki bazı Kadınlar adet peşine yumurtluyor. Herkesin 14.gün olacak diye kesinlik yok ne kadar döngün 28olsa bile. Senin döngün ne kadar? Düzenli mi?
26-27 gün döngüm ve düzenli aslında28i 2 si ve 3 ü nü değerlendirdik dediğiniz gibi olmuşsa şansımız var mı peki ? Çok teşekkür ederim cevabınız için
Ne yapalim nasip belki onumzdeki ay gorurrum yarin komple gelirse kesin regliyim insanoglu ne garip hala umudum varHayırlısı olsun canım üzme kendini. Adet olduğumuza da sevinmeliyiz bence
Ne demek canım benim28i 2 si ve 3 ü nü değerlendirdik dediğiniz gibi olmuşsa şansımız var mı peki ? Çok teşekkür ederim cevabınız için
Her ay olmuyor yumurtlama canım. Tabi ki genel olarak böyle devam ediyorsa sorun git aksatma doktor kontrolünüNe yapalim nasip belki onumzdeki ay gorurrum yarin komple gelirse kesin regliyim insanoglu ne garip hala umudum varkorkum yumurta olmamasi sanirim belkide kac aydr yoktu anlayamadim 1 ay daha bole yumi hormezsem doktr kontrl altinda yumi takibi yapariz yada testlerimi birdaha yapar sagligimizbyerinde olsun yeterki
Yok Nur hanımcığım. Ama 2saat önce çoook küçük bi pembe leke geldi peçeteye daha da bi şey yokKızlar adet oldunuz mu? Kaç gündür bakamıyorum ailevi biraz sıkıntılarım var, giremedim. Merak ettim.Usagiii maviiderlerr
Hadi ya senin kaç gün oldu canım adetinden bu yana baya oldu sankiYok Nur hanımcığım. Ama 2saat önce çoook küçük bi pembe leke geldi peçeteye daha da bi şey yok
Adetin ilk gününden bugüne 42.gün bütün Nur hanımcığımHadi ya senin kaç gün oldu canım adetinden bu yana baya oldu sanki
Teşekkür ederim , çözülmeyecek şeyler değil çok şükür ama geçecek inşallah.Adetin ilk gününden bugüne 42.gün bütün Nur hanımcığımumarım sizin sıkıntılar da gelip geçicidir, siz iyi olun
Geçer inşallahTeşekkür ederim , çözülmeyecek şeyler değil çok şükür ama geçecek inşallah.baya olmuş kız pembe leke adet değil de yerleşme olsa ne güzel olurdu
Bi git bakalım ya bende merak ediyorum haber ver bana mutlakaGeçer inşallahYaaa bilmiyorum ki adet olsa benim kürtajlardan sonra ilk gün dolu dolu olurum yani leke değil de direkt çamaşırım batar. Bu farklı gibi geldi. Bu saate sökülürdü sanki anlamadım ki. Ama sabah test verdim negatif. Kan testi verdim yine sabah sonuç çıkmadı zaten 1saat sonra doktoruma randevu almıştım. Muallakta kaldım ya yoldayken sökülürsem boşa doktora gitmiş olacağım
Yazarım tabiBi git bakalım ya bende merak ediyorum haber ver bana mutlaka
Denemeye devamNe demek canım benimşans her zaman var anan takdir Allah’ın. Bak ben de değerlendirdim ve hala adet olmadım ama bi umut işte ama sen bence tefte devam et belki biz yanlış anladık daha koyu göreceksin. Bi dolu bi boş şeklinde de ilerleyebilirsin aslında canım
BEn oldum 32.günum lekelenmem arttiKızlar adet oldunuz mu? Kaç gündür bakamıyorum ailevi biraz sıkıntılarım var, giremedim. Merak ettim.Usagiii maviiderlerr
Evet olmuyrmus ebru hanimin son attigi postu gordum instagda sanki beni anlatiyrduHer ay olmuyor yumurtlama canım. Tabi ki genel olarak böyle devam ediyorsa sorun git aksatma doktor kontrolünü
Sen beni bekliyrdun sanirim birlikte gümledik canim birdahaki ay hemen sogan kurune basliyruz biraz kafamiz dagilsin sıkintıli donemlerden geciyruz rabbim merhamet etsin bize ben gideyim biraz depresyona gireyimYok Nur hanımcığım. Ama 2saat önce çoook küçük bi pembe leke geldi peçeteye daha da bi şey yok
Bi hızla gittim geldimYazarım tabi
26-27 Eylül sanki koyu gibiBEn oldum 32.günum lekelenmem arttive yumi yok
Evet olmuyrmus ebru hanimin son attigi postu gordum instagda sanki beni anlatiyrdu
Sen beni bekliyrdun sanirim birlikte gümledik canim birdahaki ay hemen sogan kurune basliyruz biraz kafamiz dagilsin sıkintıli donemlerden geciyruz rabbim merhamet etsin bize ben gideyim biraz depresyona gireyim32 gun cok yorucuydu bu testlerde burda kalsin belki benm gibi olanlar olur arstrmak isteyen yardimci olur
Nur hanım adetin 4. GünündeyimKızlar adet oldunuz mu? Kaç gündür bakamıyorum ailevi biraz sıkıntılarım var, giremedim. Merak ettim.Usagiii maviiderlerr
Nur hanım iyi misiniz sorunlarınız geçmiştir umarım. Allah evinize gönlünğze inşirah ferahlığı versinKızlar adet oldunuz mu? Kaç gündür bakamıyorum ailevi biraz sıkıntılarım var, giremedim. Merak ettim.Usagiii maviiderlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?