• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Saglik ocaginda ferritin demir tsh bkiyr sen s.ocagundaki doktruna deki dvitamini demir feritin bktrcam tsh yine bktr ne olur olmaz tahde gebelik icin en fazla 3 olmali diye biliyrum dahileyedende b12 dvitaminine folat baktik folatta folik asit bunlar yumurtlama icin onemli olan hormonlar youtubadada instagramdada birgebeningunlugü var o kadin hep solemis onlari iyi oku canim he birde belli bir saat koyman gerek canim ovü testini mesala ben 13.30da yapiyrum hep 24 saate bir ayni zaman dilimi girmek daha garanti herkes ole yapiyor
Bende saate dikkat edicem bundan sonra teşekkür ederim pazartesi bi gideyim bakalım aile hekimine inşallah yapar

Bende saate dikkat edicem bundan sonra teşekkür ederim pazartesi bi gideyim bakalım aile hekimine inşallah yapar
Et canim youtube unutma bak smdi bir gebenin günlügü videolarini izle hatta ovulasyinla ilgili birsuru videosu var hatta bir kadinin 35indemi 50sindemi ne ovüsü pik oldugunu bile gormus git saglik ocagina baktr demire bakalim snclarin insalh iyi cikar ama dahilyedende randevu almaya calis ordanda b12 dvitamina genel vitaminlerine de baktr rica ederim

Et canim youtube unutma bak smdi bir gebenin günlügü videolarini izle hatta ovulasyinla ilgili birsuru videosu var hatta bir kadinin 35indemi 50sindemi ne ovüsü pik oldugunu bile gormus git saglik ocagina baktr demire bakalim snclarin insalh iyi cikar ama dahilyedende randevu almaya calis ordanda b12 dvitamina genel vitaminlerine de baktr rica ederim
Ebru ablanın videolarıni birkaç kere izlemiştim hatta sattığı ürünlerden de almıştım YouTubeden de izleyeceğim teşekkür ederim

Üstte olan düne ait, alttaki bugün yaptığım. Usta kk hanımlarına güveniyorum. Anlamı nedir?

Eklentiler

• IMG_20230930_133105.jpg
    IMG_20230930_133105.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 57
Üstte olan düne ait, alttaki bugün yaptığım. Usta kk hanımlarına güveniyorum. Anlamı nedir?
Dün yumurtlama canım bugün de çatlama gibi. Sen bugünü değerlendirmişsin canım zaten sanırım 3 gün daha değerlendirin diyorlar ama bi dolu bi boş şeklinde de devam edebilirsin 🌺 hayırlı haberlerle inşallah ☺️

Dün yumurtlama canım bugün de çatlama gibi. Sen bugünü değerlendirmişsin canım zaten sanırım 3 gün daha değerlendirin diyorlar ama bi dolu bi boş şeklinde de devam edebilirsin 🌺 hayırlı haberlerle inşallah ☺️
Dün bugün değerlendirdik. 2aşılamamda negatif tüp bebek sürecindeyim. Bi umut ovulasyonu ilk kez denedim. Allah kimsenin Umudunu kırmasın benim umudumu da inşallah. Tamanına erdirsin inşallah. Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Çok şey kattınız emeğiniz büyük herşey gönlünüzce olsun inşallah.

Benimde bugun 27 gün hala pik yok 🙈
Yarin takvime gore regli olmam gerekiyr ama hic olcak gibi degilim yumirtlama gormedikki regli olayim reglimden birgun once hafif pembe leke gelir cnku hic ole biesey yok aksine akıntim var yarin ne gistercek bakalim kizlar

Cok iyi allahimmmmmmm banada nasip et gormeyi 27 gunumdeyim daha pik mik bile yok hahahhahaaj cildrcaagimmmm masallh sana devam devam yumiler bosa gitmesin 🐣💕

Canım umutsuz olma belki regl zamanı yumurtlarsın. Döngün uzar. Devam et.
27 günum canim benim hala pik yok bugun akintim devam ediyr ama pik yok yarin 28.gün suan 42.güne atti zaten yumurtlama goremedim ki adet olcak gibide hissetmiyrum gecen ay 30unda regli oldum takvime gore uygulama kendi hesapliyr yarin regli olcakmisim vallhi bir umit bekliyruz ben catladim yumi catlamadi millet ikinci yumilere gecti bendaha goremedim ilkdefa ovü testi deniyim dedim onada nasip olmadi 😅

Back