- 20 Eylül 2023
- 1.021
- 510
- 43
- Konu Sahibi maviiderlerr
nur hanım güvenimizi zedelemeyinHahaha ciddi o kadar var demi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nur hanım güvenimizi zedelemeyinHahaha ciddi o kadar var demi ya
Gebelik testi dener misin canım ? Adete 1 kala bile yumurtlayabiliriz ama bu çizgi silik tabi yumurtlama yok gibi lh adete yakın yükselir ondan da olabilir gebelikten de. Erken gebelik testi yapabilirsinKızlar alttaki ovülasyon testini adete 5 gün kala yapmıştım, yukardakini bugün yani 3 gün kala yaptım.
Nur61_ Canım o gün sen yorumlamıştın, ne diyorsun sence gebelik olabilir mi ?
Yok kız nasibimiz den öte yol yok napalımnur hanım güvenimizi zedelemeyin
Adete kaç gün varKizlar çok afedersiniz az önce tuvalete gittiğimde peçeteye sildikce kahve rengi lekelenme geliyor normal mi
Ben sabah 7'de uyanıyorum sonra 2.idrar ile yapıyordum bende de öyleydi. Şimdi öğlen 1'de sıvı alımını kesiyorum 3'te yapıyorum. Sanki sabah 2.idrar güvenilir değilmiş gibi geldi bana daMerhaba hanımlar birşey sormak istiyorum ben sabahları sıvi almadan 2. İdrar ile ovulasyon testi yapıyorum ama negatif çıkıyor 2. Çizgi hiç çıkmıyor silik olsa bile ama bu saatlerde yaptigim zaman daha 2. Çizgi silikte olsa çıkıyor bunun nedeni ne olabilir bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
Banada öyle geliyor öğleden sonra nedense 2. Çizgi silikte olsa çıkıyor bundan sonra öyle yapicam bendeBen sabah 7'de uyanıyorum sonra 2.idrar ile yapıyordum bende de öyleydi. Şimdi öğlen 1'de sıvı alımını kesiyorum 3'te yapıyorum. Sanki sabah 2.idrar güvenilir değilmiş gibi geldi bana da
27 gün var dahaAdete kaç gün var
5 gündür soğan kürü yapıyorum o yüzden olabilir mi yada yumurtlama kanaması diye birşey var mı bilemedjm27 gün var daha
Yumurtlama olabilir yani ama bana daha çok adet sonrası kalıntılar gibi geldi soğan kürü uyguladığınız için5 gündür soğan kürü yapıyorum o yüzden olabilir mi yada yumurtlama kanaması diye birşey var mı bilemedjm
Bende üstüne görme olmuştu. Adetten sonra 2ay boyunca ara ara kahverengi leke gelmişti. 3.ayda gebe olduğumu öğrenmiştim canım. Rahim kendini hazırlıyor. Ablamda da olmuştu5 gündür soğan kürü yapıyorum o yüzden olabilir mi yada yumurtlama kanaması diye birşey var mı bilemedjm
Nur hanımcığım yaş kaç acaba sorması ayıpYok kız nasibimiz den öte yol yok napalım
İnşallah öyledir ilk defa yaşıyorum korktum teşekkür ederimYumurtlama olabilir yani ama bana daha çok adet sonrası kalıntılar gibi geldi soğan kürü uyguladığınız için
Ablanizdami soğan kürü ile hamile kalmıştıBende üstüne görme olmuştu. Adetten sonra 2ay boyunca ara ara kahverengi leke gelmişti. 3.ayda gebe olduğumu öğrenmiştim canım. Rahim kendini hazırlıyor. Ablamda da olmuştu
Hayır canım üstüne görme.Ablanizdami soğan kürü ile hamile kalmıştı
29Nur hanımcığım yaş kaç acaba sorması ayıp
Benimki üstüne görme değildir adetten çıkalı 10 gün falan oluyor zatenHayır canım üstüne görme.
İkinci idrarda sorun yaşayan oluyormuş bence akşam saatleri yapabilirsiniz sizde 2 saat öncesinde sıvı alımını keserekKızlar bu ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar. Ben ilkinden bi 15dk sonra geçtikten sonra ki idrarımla yapıyorum. Bi hata yapmıyorum umarım.
2. İdrarla yapmayin bence öğleden sonra yapsanız daha doğru sonuç alirsinizKızlar bu ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar. Ben ilkinden bi 15dk sonra geçtikten sonra ki idrarımla yapıyorum. Bi hata yapmıyorum umarım.