• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Yok çok şükür bir sıkıntım olmadı ama aslında ovülasyon falan çoğu zaman insanı strese sokuyor. En güzeli adet bittikten sonra düzenli 2/3 günde bir gün aşırı gece ilişki yaşayıp zamana bırakmak. Kendini şartlayınca çok stres yaşanıyor
Ay maşallah🙏🌺 Kesinlikle öyle. Stres yaptırıyor şartlandırıyorsun çünkü kendini. Benim de 2.gebeliğimde testi bırakınca olmuştu. Ama insan merak ediyor hangi gün yumurtlama olacağını 🙈🤭

Yok çok şükür bir sıkıntım olmadı ama aslında ovülasyon falan çoğu zaman insanı strese sokuyor. En güzeli adet bittikten sonra düzenli 2/3 günde bir gün aşırı gece ilişki yaşayıp zamana bırakmak. Kendini şartlayınca çok stres yaşanıyor
Aa Nur hanımcım sen diğer topicte de varmışsın, bat'ımız da aynıymış 🫶🏿

Yapıp atarsın canım istersen. Ben de birazdan yapacağım. En son ki sıvı alımın 2 saati dolduysa sen de yap az sonra 😁
Yok canım şimdi kahvaltı yapıyorum :D 1'de sıvıyı bırakıp 3'te yapıcam bundan sonra ama bu sabah yaptım, boşa 2 test gitmesin yarın böyle devam ederim. Şimdilik siliğin de siliği bi çizgi var sadece 🥲

Adete yakın tekrar yumurtlama da olabilir , büyük ihtimal çift yumurtlama ayındır gebelikte öğrenenler var bu şekilde. Gebelik testiniz varsa yarın ilk idrarla deneyin ama bugünü de değerlendirin ❤️
Teşekkürler canım yorumun için🌸 Çook uzun yıllardır ovu testi kullanıyorum ilk bebeğimede ovu testiyle hamile kalmıştım. Ama hiç 2. Yumurtlamayı görmedim bu zamana kadar😊 elimdede testim bitti sipariş verdim yarın gelince bakıcam bakalım yumurtlamamı, gebelik mi😊

Eklentiler

• 82A06DFC-69D5-4EA8-BCBB-6623CDF19823.jpeg
    82A06DFC-69D5-4EA8-BCBB-6623CDF19823.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 127
Teşekkürler canım yorumun için🌸 Çook uzun yıllardır ovu testi kullanıyorum ilk bebeğimede ovu testiyle hamile kalmıştım. Ama hiç 2. Yumurtlamayı görmedim bu zamana kadar😊 elimdede testim bitti sipariş verdim yarın gelince bakıcam bakalım yumurtlamamı, gebelik mi😊
İnşallah gönlünden geçen olur ❤️

18 den sonra pik yok canım sende 18/19 da çatlama görünüyor daha yok
Sanki bana koyu gibi geliyor diğerleri de. Ama tabi siz daha tecrübelisiniz ne derseniz o ☺️🙈 o kadar garip ki 2-3 gündür belim ağrıyor ve pelvik bölgem. Ama dün gece belime bıçağı sapladılar dedim çıkarmayı unuttular heralde geçmek bilmedi

Sanki bana koyu gibi geliyor diğerleri de. Ama tabi siz daha tecrübelisiniz ne derseniz o ☺️🙈 o kadar garip ki 2-3 gündür belim ağrıyor ve pelvik bölgem. Ama dün gece belime bıçağı sapladılar dedim çıkarmayı unuttular heralde geçmek bilmedi
Ay hadi inşallah 🙏 göğüs hassasiyeti falan da var mı

Ay hadi inşallah 🙏 göğüs hassasiyeti falan da var mı
Bi o yok canım ya. Ama bel, ayak ve kaşık ağrılarım oluyor. 2günden beri durduk yere ağlama geliyor ve hıçkırarak ağlıyorum. Adet belirtileri ile aynı gibi ☺️😪

Bu hafta sonuna kadar bekleyelim bakalım devam edecek mi bu ağrılar
Merhaba. Bugün 17. günüm 14ü pik demiştiniz. Tekrar koyulaşmaya başladı. Yine mi yumurtlama olucak. Silikleşmesi gerekmiyo mu?

Eklentiler

• IMG20230925160037.jpg
    IMG20230925160037.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 103
Back