- Konu Sahibi maviiderlerr
İnşallah senin de alırız yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti mi sizin ?Ay Nur hanım çok stresli ve üzüntülüyüm ya beklemek de çok zor geliyor. Dün arkadaşımın gebe haberini aldım ağlamayan başladım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah senin de alırız yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti mi sizin ?Ay Nur hanım çok stresli ve üzüntülüyüm ya beklemek de çok zor geliyor. Dün arkadaşımın gebe haberini aldım ağlamayan başladım
İnşallah Fotoğraf atmıştım p.tesi yumurtlama demiştiniz zaten en koyusu oydu.İnşallah senin de alırız yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti mi senin
8değil 6oluyor sanırım ya kafa gitti iyice. P.tesi yumurtlama görmüştüm o da yumurtlamaysa8.günüm canım. Ama yaptığım testlerde sanki dalgalanma oldu. Yani 1-2 gün öncesi de sanki koyu renkti. O da pkodan kaynaklı olabilir dediler buraya yazmıştım. Acaba bu ağrılar erken adet belirtisi mi yoksa yerleşme ağrısı mı?
4-5 gün sonra erken gebelik testi deneyebilirsin. Ama en sağlıklı sonucu adet günü alırız unutmaİnşallah Fotoğraf atmıştım p.tesi yumurtlama demiştiniz zaten en koyusu oydu.
Hadi hayırlısı Nur hanımcığım4-5 gün sonra erken gebelik testi deneyebilirsin. Ama en sağlıklı sonucu adet günü alırız unutma
Canım ben de mesela 9-10 gibi kalkıyorum. Hiç sıvı almadan 11-11.30 gibi yapıyorum. Ama 11:00-20:00 arası yapın diyorlar da sıvı almadığımız ve ilk idrar olmadığına göre olur diye düşünüyorum Bi de bakıyormuşsun hep yanlış yapmışız bizBi sorum daha geldi :))
Ben sabah 7'de uyanıyorum, ilk idrarla yapılmaması gerekiyormuş ovülasyonun galiba. Sonra 8-8:30 gibi tekrar uyanıp ikinci idrarla yapıyorum. Acaba çok mu erken, öğlen yapsam daha mı iyi?
Sabah 11, öğlen 3-5 ve akşam 10 en iyi saatler yazmışlar benim teste de, yeni gördüm ben bunu ya öğlen hep sıvı alıyorum kahve vs o yüzden onlara hiç girişmeden yapayım demiştim ama yanlış yapıyomuşum cidden ilk gün öğlen yapmıştım ondan mı daha belirgin çıktı acaba test aa tüh.Canım ben de mesela 9-10 gibi kalkıyorum. Hiç sıvı almadan 11-11.30 gibi yapıyorum. Ama 11:00-20:00 arası yapın diyorlar da sıvı almadığımız ve ilk idrar olmadığına göre olur diye düşünüyorum Bi de bakıyormuşsun hep yanlış yapmışız biz
Hahaa ben de senin gibiyim ama sabredip bekliyorum öğleni. İnşallah doğru sonuçlar almışsındır canımSabah 11, öğlen 3-5 ve akşam 10 en iyi saatler yazmışlar benim teste de, yeni gördüm ben bunu ya öğlen hep sıvı alıyorum kahve vs o yüzden onlara hiç girişmeden yapayım demiştim ama yanlış yapıyomuşum cidden ilk gün öğlen yapmıştım ondan mı daha belirgin çıktı acaba test aa tüh.
Daha çok yeni bitti reglim ama garantiye almak için erkenden başlamıştım ya daha yumurtlamamışımdır zaten ben de öğlen yapayım bari. Peki kahve çay hiçbir şey mi içmiyorsun 1-2 saat?Hahaa ben de senin gibiyim ama sabredip bekliyorum öğleni. İnşallah doğru sonuçlar almışsındır canım
Yani içmezsen daha iyi olur tabi idrarı etkilemesinDaha çok yeni bitti reglim ama garantiye almak için erkenden başlamıştım ya daha yumurtlamamışımdır zaten ben de öğlen yapayım bari. Peki kahve çay hiçbir şey mi içmiyorsun 1-2 saat?
Yeni başladıysan iyi o zaman canım. Yani ben mesela hep 5-10 dakika fark olsa da hep aynı saatte yapmaya çalıştım. Örnek veriyorum mesela 12 de şartla kendini saat 10dan itibaren sıvı alımını bırak. Evet canım bi bardak suyumu içiyorum 2 saat sonra test yapıyorum. Ama kahve içiyorsam ona göre saati ileri atıyorum bazenDaha çok yeni bitti reglim ama garantiye almak için erkenden başlamıştım ya daha yumurtlamamışımdır zaten ben de öğlen yapayım bari. Peki kahve çay hiçbir şey mi içmiyorsun 1-2 saat?
Nur hanım siz tecrübelerinizden bahsetsenize. İşte ovülasyon testi siz olumlu sonuç aldınız mı? Ya da gebeliğinizdeki belirtiler falanYani içmezsen daha iyi olur tabi idrarı etkilemesin
bende öyle yapıyorum canım sıkıntı oılmazBi sorum daha geldi :))
Ben sabah 7'de uyanıyorum, ilk idrarla yapılmaması gerekiyormuş ovülasyonun galiba. Sonra 8-8:30 gibi tekrar uyanıp ikinci idrarla yapıyorum. Acaba çok mu erken, öğlen yapsam daha mı iyi?
Ben ovülasyon testini ilk gebeliğimde kullanmıştım 5 sene önce :) ilk ay denedik olmadı ama ikinci ay ki ovülasyon denemem de tuttu ama benim çift yumurtlamam olmuştu o ay adet bitiminin 3. Günü ovülasyon pozitifti o gece çatlama olmuştu doktoruma da sordum erken değil mi diye gel bakalım dedi gittik baktı gerçekten yumurta baya büyüktü ondan sonra denedik o gün , 10 /12 gün sonra tansiyonum hiç inmedi bende yüksek tansiyon var baş dönmeler ve migren hiç geçmedi bide sabah kalkar kalkmaz asit gibi sarı su kusuyordum test yaptım kop koyu çıktı adetime de 10 gün falan vardı yani umudum yoktu kan verdim değerim 83 falandı ondan sonra kan uyuşmazlığı kansızlık falan 9 ay göbekten iğne aldım bide her sabah kusuyordum zor bir hamilelik geçirdim aslında tansiyon hastası olduğum için 2/3 gece de bir acildeydikNur hanım siz tecrübelerinizden bahsetsenize. İşte ovülasyon testi siz olumlu sonuç aldınız mı? Ya da gebeliğinizdeki belirtiler falan
Adete yakın tekrar yumurtlama da olabilir , büyük ihtimal çift yumurtlama ayındır gebelikte öğrenenler var bu şekilde. Gebelik testiniz varsa yarın ilk idrarla deneyin ama bugünü de değerlendirinMerhaba kızlar
Dün çatlamadan sonra 10.günümdü ve regle 6 gün vardı
Ovülasyon testi denemek istedim bu şekilde çıktı pik değil ama normal bir zamana göre baya koyu gibi geldi bana
Yaa dediğiniz gibi zor olmuştur eminim kusma ve tansiyon. Ama çok şükür bi sıkıntı olmadı di mi sağsalim kucağınıza almak nasip oldu. Bir prenses annesi olmuşsunuz ❣Ben ovülasyon testini ilk gebeliğimde kullanmıştım 5 sene önce :) ilk ay denedik olmadı ama ikinci ay ki ovülasyon denemem de tuttu ama benim çift yumurtlamam olmuştu o ay adet bitiminin 3. Günü ovülasyon pozitifti o gece çatlama olmuştu doktoruma da sordum erken değil mi diye gel bakalım dedi gittik baktı gerçekten yumurta baya büyüktü ondan sonra denedik o gün , 10 /12 gün sonra tansiyonum hiç inmedi bende yüksek tansiyon var baş dönmeler ve migren hiç geçmedi bide sabah kalkar kalkmaz asit gibi sarı su kusuyordum test yaptım kop koyu çıktı adetime de 10 gün falan vardı yani umudum yoktu kan verdim değerim 83 falandı ondan sonra kan uyuşmazlığı kansızlık falan 9 ay göbekten iğne aldım bide her sabah kusuyordum zor bir hamilelik geçirdim aslında tansiyon hastası olduğum için 2/3 gece de bir acildeydik
Yok çok şükür bir sıkıntım olmadı ama aslında ovülasyon falan çoğu zaman insanı strese sokuyor. En güzeli adet bittikten sonra düzenli 2/3 günde bir gün aşırı gece ilişki yaşayıp zamana bırakmak. Kendini şartlayınca çok stres yaşanıyorYaa dediğiniz gibi zor olmuştur eminim kusma ve tansiyon. Ama çok şükür bi sıkıntı olmadı di mi sağsalim kucağınıza almak nasip oldu. Bir prenses annesi olmuşsunuz ❣
Yani içmezsen daha iyi olur tabi idrarı etkilemesin
Yeni başladıysan iyi o zaman canım. Yani ben mesela hep 5-10 dakika fark olsa da hep aynı saatte yapmaya çalıştım. Örnek veriyorum mesela 12 de şartla kendini saat 10dan itibaren sıvı alımını bırak. Evet canım bi bardak suyumu içiyorum 2 saat sonra test yapıyorum. Ama kahve içiyorsam ona göre saati ileri atıyorum bazen
Çok teşekkürler hanımlar öğlene çekeyim baribende öyle yapıyorum canım sıkıntı oılmaz