- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Zeynepnur123
Ultra pik olmuş bu gece çatlar mutlaka değerlendirYumurtam catlar heralde bir kaç güne dimiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultra pik olmuş bu gece çatlar mutlaka değerlendirYumurtam catlar heralde bir kaç güne dimiii
Sağol canım benimDüne göre daha silik canım çatlamış ya da çatlamaya çok yakın olabilir
Canım hala çatlamamış duruyor neden böyle oluyor benim de tam bilgim yokMerhaba kızlar bakar mısınız
Diğer günlere göre max çizgisi silikleşiyor telefonda pek belli olmuyor canım dimiCanım hala çatlamamış duruyor neden böyle oluyor benim de tam bilgim yok
Canım hala çatlamamış duruyor neden böyle oluyor benim de tam bilgim yok
Düne göre daha belirgin bir çizgi var canım belki yarın çatlar. Hamile olma ihtimalin var mı acaba bazı arkadaşların bu kadar uzun süre belirgin çizgi çıkması hamilelik olabilir diyorlardıDiğer günlere göre max çizgisi silikleşiyor telefonda pek belli olmuyor canım dimi
Regl günüme tam iki hafta varDüne göre daha belirgin bir çizgi var canım belki yarın çatlar. Hamile olma ihtimalin var mı acaba bazı arkadaşların bu kadar uzun süre belirgin çizgi çıkması hamilelik olabilir diyorlardı
Teste devam et bakalım bugün nasıl çıkacak. Bazı aylarda yumurta daha geç çatlayabiliyorRegl günüme tam iki hafta var
Belli oluyor mu sankı siliniyo gibiTeste devam et bakalım bugün nasıl çıkacak. Bazı aylarda yumurta daha geç çatlayabiliyor
Merhaba testi yorumlamamda yardımcı olabilir misinTamm o zaman hiç dert etme çatlar
Yok yok daha siliklesme çatlama yok. Hala pik durumda. Catladiginda ilk silik testler gibi olur.Belli oluyor mu sankı siliniyo gibi
Anlamadım neden böyle oldu ya kötü bisey varda ben mi bilmiyorum acabaYok yok daha siliklesme çatlama yok. Hala pik durumda. Catladiginda ilk silik testler gibi olur.
Senin normalde yumurtan kendi kendine çatlıyor muydu. Eger baktirdiysan yani catlatma ignesine gerek duyulmadiysa daha önce yüksek oranda yumyrtan çatlayacak. Bazı durumlarda yumurta catlamiyor. Eger çok sıkıntı edersen yarin kadın doğuma git. Yumurtanın ne kadar büyüdüğünü görürsün. Gerekirse igne verir. Belki gittiğinde çatlamış halini görür rahat edersin.Anlamadım neden böyle oldu ya kötü bisey varda ben mi bilmiyorum acaba
Normalde yumurtanın çatladığını nasıl anlayabilirdim yani ben daha önce hiç böyle bir şeyle karşı karşıya gelmedim testi de ilk defa kullanıyorum sadece yumurtalıklarımda bir sorun olmadığını biliyorum havuç tüketmeye devam edeyim madem anlayamadım ki ama ilk pik göründüğün zamandan Max çizgisi birtık daha silikSenin normalde yumurtan kendi kendine çatlıyor muydu. Eger baktirdiysan yani catlatma ignesine gerek duyulmadiysa daha önce yüksek oranda yumyrtan çatlayacak. Bazı durumlarda yumurta catlamiyor. Eger çok sıkıntı edersen yarin kadın doğuma git. Yumurtanın ne kadar büyüdüğünü görürsün. Gerekirse igne verir. Belki gittiğinde çatlamış halini görür rahat edersin.
Hala aynı gibi canım bende bilemedim bu konuda daha bilgili bir arkadaşımız varsa cevap verirse iyi olurBelli oluyor mu sankı siliniyo gibi
Evet aslında bu da çok mantıklıSenin normalde yumurtan kendi kendine çatlıyor muydu. Eger baktirdiysan yani catlatma ignesine gerek duyulmadiysa daha önce yüksek oranda yumyrtan çatlayacak. Bazı durumlarda yumurta catlamiyor. Eger çok sıkıntı edersen yarin kadın doğuma git. Yumurtanın ne kadar büyüdüğünü görürsün. Gerekirse igne verir. Belki gittiğinde çatlamış halini görür rahat edersin.
Aldığım sayfaya yazdım bakalım o ne dıcekHala aynı gibi canım bende bilemedim bu konuda daha bilgili bir arkadaşımız varsa cevap verirse iyi olur
Keşke kadın doğuma hemen randevu düsürebilsemmEvet aslında bu da çok mantıklı
Gebelikle ilgili tedaviye başladıktan sonra doktorlar belli günlerde kan testi ister ve o zaman belli olur. Bazı kişilerde bazı aylarda yumurta çatlaması görülmez.Normalde yumurtanın çatladığını nasıl anlayabilirdim yani ben daha önce hiç böyle bir şeyle karşı karşıya gelmedim testi de ilk defa kullanıyorum sadece yumurtalıklarımda bir sorun olmadığını biliyorum havuç tüketmeye devam edeyim madem anlayamadım ki ama ilk pik göründüğün zamandan Max çizgisi birtık daha silik