- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- Konu Sahibi Zeynepnur123
Amin canım insallah çok sağol insan ister istemez meraklı oluyor
İnşallah en kısa sürede nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah en kısa sürede nasip olur
Bugün de test yap mutlakaAmin canım insallah çok sağol insan ister istemez meraklı oluyor
Aynı saatte yapıp atıcam yine mutlakaBugün de test yap mutlaka
ne kadar da tecrubelisiniz boyle masallahBelki aksam üzeri belki yarına catlayabilir. Catlarken sag yada sol kasık bölgesinde az sizlama şeklinde agri hissedersin. Eger o agri gelirse 1 saat kadar felan da hissedersen anla ki çatladı. Bazen gece uykuda çatlar hissedemezsin. Akinti şeffaf olur çatlayınca ve wc ihtiyacını çok kolay yaparsın. Biraz ishali andırır. Bunlar çatlama belirtisi. Yüksek ihtimal yarın silik çizgi görürsün
Hala pik gibi duruyor canım bugünü de değerlendirin yarın testini tekrarlaKızlar bakar mısınız bugün de böyle
Teşekkür ederim hayat tecrübe ettiriyor. Sizler bu ve daha fazlasını öğrenmek durumda kalmadan kucağınıza sağlıklı hayirli evlatlar almak nasip olsunne kadar da tecrubelisiniz boyle masallah
Daha catlamamisKızlar bakar mısınız bugün de böyle
amiiiin cnm saol❤❤❣Teşekkür ederim hayat tecrübe ettiriyor. Sizler bu ve daha fazlasını öğrenmek durumda kalmadan kucağınıza sağlıklı hayirli evlatlar almak nasip olsun
Acaba normal mi insan hiç bilmeyince de ayrı zor oluyorDaha catlamamis
Gayet normal. Biz fotodan yorumladigimiz için gerçekle foto arasında kötülük farkı mutlaka vardır. Yani net şekilde koyulugu biz göremiyoruz yakında çatlar siz çalışmalara devam edinAcaba normal mi insan hiç bilmeyince de ayrı zor oluyor
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinGayet normal. Biz fotodan yorumladigimiz için gerçekle foto arasında kötülük farkı mutlaka vardır. Yani net şekilde koyulugu biz göremiyoruz yakında çatlar siz çalışmalara devam edin
Ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Sen her gün at yaparak. Silik çizgiye dönünce devam etmene gerek kalmayacak zatenÇok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Tamam kuzum çok teşekkür ederim Allah razı olsun bin kereNe demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Sen her gün at yaparak. Silik çizgiye dönünce devam etmene gerek kalmayacak zaten
Sende var mi peki bebişNe demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Sen her gün at yaparak. Silik çizgiye dönünce devam etmene gerek kalmayacak zaten
Amin cümlemizden inşallah amin.Tamam kuzum çok teşekkür ederim Allah razı olsun bin kere
Elhamdülillah gebeyim. Tüp bebekle nasip oldu bize yıllar sonraSende var mi peki bebiş
Amin cümlemizden inşallah amin.
Elhamdülillah gebeyim. Tüp bebekle nasip oldu bize yıllar sonra
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin güzelim bana da dua eder misinAmin cümlemizden inşallah amin.
Elhamdülillah gebeyim. Tüp bebekle nasip oldu bize yıllar sonra
Ederim tabiki deRabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin güzelim bana da dua eder misin
Yumurtam catlar heralde bir kaç güne dimiiiEderim tabiki de
Evet baya koyulasmis çatlaması yakındır.Yumurtam catlar heralde bir kaç güne dimiii